Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 749
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Пловдив
Защо Христо не беше отказал цената на истината, колко щяхме да изчетем......А сега само вяли аплодисменти за Добрин.За Ицката щеше да има поне 20 страници плюнки за къв аджеба се мисли.Мечтииии, а сега скукааааа Crossing Arms

Ако го беше направил дори и на него щях да кажа евала! Ама наистина...обаче той е от тия дето се подложиха, после се омазаха в лиги от плюене, така че освен да му се посмея, друго няма да кажа... Laughing

Разликата е там, че ако бяха влезли месец по-късно щяла да се ориентират, че може да откажат.Анжелика и Радо доста се притесняваха, че не искат да участват.Все пак като си вътре не може да се консултираш с адвокат как да постъпиш. PeaceИначе смях има доста.Темата искрено ме забавлява Laughing

# 2 401
  • Варна/Лондон
Съвсеем се изложиха, Елито я изкараха наркоманка, ама като си няма Ицо за мъж да обясни какво е наркоман....

# 2 402
  • София
Не знам колко и дали е умна Корнелия, ама Христо я има за ептен тъпа, не дава дума да каже преди него.

А пък това, дето си е причинила тази жена - изкуствена коса, изкуствен нос, изкуствена уста, пришити цици... хич не изглежда добре.

# 2 403
  • Gone with the wind

Да, само че въпросът към него беше "правил ли се секс с друга жена", а не "изневерявал ли си".

Ама то така зададен въпрос и отговор "Не" означава, че никога не е правил секс с жена, различна от Корни. Демек тя му е първата и и последната  Mr. Green

А неее, ако не ме лъже паметта имаше уточнение "през последните 10 години" във въпроса  Peace

Не те лъже, това нарочно го пропуснах за да не разтягам локуми - беше ясно, че става дума за времето на връзката им.

# 2 404
  • София
голямо напъване на халост е това с ЦИ. Скучно е.

# 2 405
  • в ябълковата градина
Ицо не и дава възможност на Корнелия да каже и дума.
И тя до него само мига милата и си отваря устата като риба на сухо.

С това ЦИ направо ги разпердушиниха участниците в ББ.

# 2 406

Да, само че въпросът към него беше "правил ли се секс с друга жена", а не "изневерявал ли си".
А това как е обяснявал, че е излъгал лъде сте го гледали, аз за 1ви път го чувам.

А каква е разликата между двата въпроса?

Обясняваше го след ЦИ на Антоний и
доста на дълго и широко как просто
казваш не и нямало нужда да се правят
циркове като на Антоний.
Не го казвам само да хвърлям
кал по Трифонови. Peace

# 2 407
  • София
Не знам колко и дали е умна Корнелия, ама Христо я има за ептен тъпа, не дава дума да каже преди него.

А пък това, дето си е причинила тази жена - изкуствена коса, изкуствен нос, изкуствена уста, пришити цици... хич не изглежда добре.

Да бяха  и присадили изкуствен мозък можеше и да има наченки на мислене.

# 2 408
  • София
А тази Наталия , коя е.
Ха.ха спортист и морал Grinning Grinning Grinning Grinningголям смях

# 2 409
Защо Христо не беше отказал цената на истината, колко щяхме да изчетем......А сега само вяли аплодисменти за Добрин.За Ицката щеше да има поне 20 страници плюнки за къв аджеба се мисли.Мечтииии, а сега скукааааа Crossing Arms

Ако го беше направил дори и на него щях да кажа евала! Ама наистина...обаче той е от тия дето се подложиха, после се омазаха в лиги от плюене, така че освен да му се посмея, друго няма да кажа... Laughing

Разликата е там, че ако бяха влезли месец по-късно щяла да се ориентират, че може да откажат.Анжелика и Радо доста се притесняваха, че не искат да участват.Все пак като си вътре не може да се консултираш с адвокат как да постъпиш. PeaceИначе смях има доста.Темата искрено ме забавлява Laughing

Радо и Анджелика отказаха и до излизането си не ги привикаха да седнат там, а до колкото помня техен ред беше  Wink Просто хората си знаят къде им е границата да се гаврят с тях, чисто човешки така...за рейтинг, в името на определена сума... Който има граница - има, който си я няма - плюе ама ПОСЛЕ, колкото да покаже, че видиш ли не е съгласен с цялата тая работа, ма ше си вземе левчетата, щото тъй и тъй вече са го изцепили...абе мОлим ви се, смешна история. Аз още тогава се накефих на Р и А  Peace

# 2 410
мда...само я запалила....ама що ли? newsm78
Корни е с промит мозък.Да Ице...така е Ице..разведена съм Ице,голям срам Ице.........бий ме Ице нали съм си виновна  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 411
  • Варна
Гласувах да изгонят Чипеви, те са ми доста антипатични. Напоследък рядко гледам, добре, че е форума да се информирам какво се случва.
Корнито е много зле. Явно си харесва живота и мъжа.

# 2 412
  • София
А тази Наталия , коя е.
Ха.ха спортист и морал Grinning Grinning Grinning Grinningголям смях
Пишеше - ПР.

# 2 413
  • Куциндрел
Ох, Дойнов hahaha започвам фен да му ставам. Как добре ковна въпроса към Ристю.
Отново КУрни не й дадоха да се изкаже, щото уж не можела, притеснявала се. hahaha

# 2 414
  • Пловдив
Абе тя Милева беше първата дето се опъна на идиотщините на ББ, ама първа си замина.Да не припомням коментариите.....

Общи условия

Активация на акаунт