Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 740
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 385
Хехе, колко му е лесно на Добрин без детектор  Joy

Такъв им е начина на "живот"! Пишат "донесения",за да се спасят евентуално
от данъчни преследвания и след това не се явават по делата като свидетели !

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:R617YlNR4rY … ct=clnk&gl=bg

Много им трябват парите- да плащат за невнесени данъци,за излъганите клиенти
/строителни пирамиди/, за клевета и лъжепоказания !

# 2 386
Не забравяйте, че не попитаха Христо директно- Изневерявал ли си на Корнелия?
А съвсем друг въпрос, който аз дори помислих, че става дума за тройка, а не за изневяра.

# 2 387
Ще ме извинявате, ама те го питаха не дали е изневерявал, а участвал ли е в сексуален акт с друга жена  Crazy

А какво по-точно е изневярата?  

АА имаш предвид друг мъж ли?  Laughing ако е така- ужас!

# 2 388
  • София
Мале каква обида да му кажат на Ице че симпатизира на тях след Кузмови!

Я гледай ти Ицето ме цитира за труповете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Въх да не чете тайно тука?!

# 2 389
  • Gone with the wind
Христо не е изневерявал. Това не мога да повярвам, че е истина.
Ами то не е.
Той сам си го каза в къщата,
даже даваше акъл на Антоний,
че трябвало да излъже на тези
въпроси.

Ами ако е убеден, че преспиването с жени, различни от Корнелия, не е изневяра, а нещо друго, отговорът му си е истина.

Да, само че въпросът към него беше "правил ли се секс с друга жена", а не "изневерявал ли си".
А това как е обяснявал, че е излъгал лъде сте го гледали, аз за 1ви път го чувам.

# 2 390
Защо Христо не беше отказал цената на истината, колко щяхме да изчетем......А сега само вяли аплодисменти за Добрин.За Ицката щеше да има поне 20 страници плюнки за къв аджеба се мисли.Мечтииии, а сега скукааааа Crossing Arms

Ако го беше направил дори и на него щях да кажа евала! Ама наистина...обаче той е от тия дето се подложиха, после се омазаха в лиги от плюене, така че освен да му се посмея, друго няма да кажа... Laughing

# 2 391
Ще ме извинявате, ама те го питаха не дали е изневерявал, а участвал ли е в сексуален акт с друга жена  Crazy

А какво по-точно е изневярата?  

АА имаш предвид друг мъж ли?  Laughing ако е така- ужас!

Нее, понеже някой каза, че всеки разбира изневярата по различен начин и той и да е правил секс с друга жена, ако не го счита за изневяра, детекторът ще каже истина.
И аз за това уточних, че въпросът не беше изневерявал ли си, а участвал ли си в сексуален акт с друга жена?

# 2 392
Ами те Чипеви затова са се лепнали за Трифонови, защото ще заделят нещо и за тях.

# 2 393
  • София
Ох мали да се разплаче човек от умиление.............................
Какви са ми благички какви са ми хрисими, какви са ми човечни!!!!!!!!!!!

Ех как мразя да съм права и това писах че Чипеви са се лепнали за тия от които имат изгода.
Но  пък не мразя да се изтъквам..............

# 2 394
  • при моите деца .....
Трейси, обиден е въпроса  Peace
Аз казах, че сега на ЦИ - рекламата е наъ-провокативна и интелесна, но на всички шумно рекламирани въпроси отновора беше НЕ
Не съм гладала ЦИ на Трифонови, но като гредах ЦИ на Кузмови, установих, че му задават въпроси за неща, което той е говорил - та дори и неразбран хумор......

# 2 395
  • Варна

Да, само че въпросът към него беше "правил ли се секс с друга жена", а не "изневерявал ли си".

Ама то така зададен въпрос и отговор "Не" означава, че никога не е правил секс с жена, различна от Корни. Демек тя му е първата и и последната  Mr. Green

# 2 396

Ама то така зададен въпрос и отговор "Не" означава, че никога не е правил секс с жена, различна от Корни. Демек тя му е първата и и последната  Mr. Green

А неее, ако не ме лъже паметта имаше уточнение "през последните 10 години" във въпроса  Peace

# 2 397
  • София
 Joyха ха харесвал я бил такава каквато е. Затова я цицовал и още куп добавки  и е прибавил. Хайде в Поморие , че от утре се откривал сезона, на топлото време Simple Smile

# 2 398
Joyха ха харесвал я бил такава каквато е. Затова я цицовал и още куп добавки  и е прибавил. Хайде в Поморие , че от утре се откривал сезона, на топлото време Simple Smile

Кой каза, че той я е цицовал  Thinking
вчера една от противничките на Трифонови каза, че според Ицо й били нормални гърдите и не е имала нужда от силикон  newsm78

# 2 399
  • София
Айде давай сега да видим Ицето.
Леле как се дънят майко мила!

Общи условия

Активация на акаунт