Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 711
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 430
ОМГ! Внучката не говорела български, та как ние ще си пуснем стотинките за тях - е*аси кухата лейка! Честно!  Mr. Green Направо на овча мисъл замириса...

# 2 431
  • София
Овации миска и разсъждения, всички 2млн  български семейства , които са имигранти , не са българи.Простотията по миските ходи.Значи и аз не съм българка щом брат ми не е българин , че и племенничката ми.Тази тъпачка ме вбеси Sad

# 2 432
  • София
Дончовица, голяма мъка са ми Милеви, че си заминаха толкова рано.Много загуби купона.Представям си Ицката и Боян в диалог на този етап Joy hahaha
И мен ме е яд за Милева, особено когато им обясняваше що е то педераст, а  тези простаци си стояха зад овчата простотия и не търпяха възражения Grinning

# 2 433
Сега те първа ще дават ЦИ с Вито ли  newsm78? На булсата в инфото пише до 22:10.

# 2 434
Сега - за да съм първа - залагам за финал Кузмови срещу Трифонови. Няма начин просто. Продуцентите искат стотинки. Тук ще има борба.

Аз давам глас ЗА Трифонови.

# 2 435
Сега те първа ще дават ЦИ с Вито ли  newsm78? На булсата в инфото пише до 22:10.

То ако всяко семейство му зададе по 1 въпрос, ще има да отговаря на общо 5 въпроса, което си е няма и 5 мин  Peace

# 2 436
Добре, защо по дяволите някой не му обясни на Христо, че въпроса му НЕ беше- лъгал ли си, а БЕШЕ - би ли излъгал. Какви доказателства иска?
Опитаха се,ама Ицето не даде да го прекъснат  Mr. Green

# 2 437
  • при моите деца .....
Сега - за да съм първа - залагам за финал Кузмови срещу Трифонови.
Дано, при алтернативата Чипеви - Кузмови............

# 2 438
аааааааааааа Висилин ме убиииии Joy Joy

# 2 439
  • Варна
Гробаря ме разби с въпроса си  Joy Joy Joy

# 2 440
аааааааааааа Висилин ме убиииии Joy Joy

направо сцепи мрака  Joy

# 2 441
Много готин въпрос на Веселин. Joy

# 2 442
Изкефи ме Веселин.