фейсбук

• 292 941
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 040
Какво е Густо?

# 2 041
Страницата е тази https://www.facebook.com/azgusto?sk=wall
А "какво е" се надявам някой по-запознат да обясни  Mr. Green щото аз нищо не схващам  Mr. Green

# 2 042
  • София / Пловдив
Страницата е тази https://www.facebook.com/azgusto?sk=wall
А "какво е" се надявам някой по-запознат да обясни  Mr. Green щото аз нищо не схващам  Mr. Green

Ще кажат какво е в неделя.

# 2 043
  • Пловдив
Момичета,направиля съм си,че мога да имам абонати...А сега как да го махна?

# 2 044
Е не мога да се оправя с този мобилен фейсбук и това си е!
Първо оператора на МТЕЛ ми каза,че само снимки и външни линкове се тарифират.
Спрях да отварям снимки и познайте хоп още пари натрупани.
Пак звъня следващия служител ми казва,че и разглеждането на други профили се тарифира.
Ядосах се,нали уж е безплатно,пък всичко си се заплаща.
Една приятелка е на ГЛОБУЛ и влиза в фейса само през телефона и досега няма 1 стотинка сметка за фейса.
А има и друго като напиша в браузера www.0.mfacebook.com автоматично след  нулата се появява едно m

# 2 045
Преди да използваш 0.facebook.com ,си промени настройките на телефона-да не ти се показват снимки. След това не трябва да имаш проблем с използването на безпл.facebook .

# 2 046
И на мен не ми е ясно това за снимките. Моят телефон си има отделни иконки за достъп към социалните мрежи. Като вляза във Фейсбук, ми излиза началната страница и кой какво е писал, но профилите на хората са без снимки. След това, ако имам съобщения или известия и искам да си ги прочета, щраквам върху тях и той ме пита дали искам достъп до интернет. След като потвърдя, вече ми  излизат и самите съобщения и снимки и всичко. Тоест, започва да таксува от момента, в който се съглася на достъп към интернет, а преди това, ако си гледам само началната страница, когато е без снимки-не таксува, така ли?

# 2 047
  • Italia
Лично аз бих ти препоръчала да НЕ използваш директните приложения. Отвори си стандартния браузър на телефона, отвори настройките, избери да НЕ отваря картинки и анимации и отвори адрес 0.facebook.com .

# 2 048
Мога ли да видя снимки от изтрит профил, при положение че не пазя самия линк на снимките, но ги имам в историята като линк към ФБ, който в момента е неактивен???

# 2 049
Не и докато профила е неактивен.

# 2 050
От 2 дни не виждам никой от приятелите ми да е онлайн, в 4ата.., което е много странно...., Не съм пипала никакви настройки Rolling Eyes При вас има ли такъв проблем ?

# 2 051
  • Italia
От 2 дни не виждам никой от приятелите ми да е онлайн, в 4ата.., което е много странно...., Не съм пипала никакви настройки Rolling Eyes При вас има ли такъв проблем ?
Виж долу в настройките на чата дали пред Available to chat имаш отметка

# 2 052
NikolForAll, имам отметка. В зелено кръг4е ми е 4ата, но никой да няма 2 дни в 4ата е абсурдно, виждам 4е публикуват на стените си,но ..

# 2 053
  • Sofia, BG
След новите промени моите публикации не ми излизат в общия news feed. В новините на приятелите явно излизат, защото си имам лайкове, коментари  и т.н. но в моя ги няма. Не е болка за умиране, но ми е приятно моите публикации да са сред тези на приятелите ми. При вас така ли е?

# 2 054
  • сред маслини и портокалов цвят
След новите промени моите публикации не ми излизат в общия news feed. В новините на приятелите явно излизат, защото си имам лайкове, коментари  и т.н. но в моя ги няма. Не е болка за умиране, но ми е приятно моите публикации да са сред тези на приятелите ми. При вас така ли е?

Същата работа е и при мен.

Общи условия

Активация на акаунт