фейсбук

• 292 929
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 055
След новите промени моите публикации не ми излизат в общия news feed. В новините на приятелите явно излизат, защото си имам лайкове, коментари  и т.н. но в моя ги няма. Не е болка за умиране, но ми е приятно моите публикации да са сред тези на приятелите ми. При вас така ли е?

Същата работа е и при мен.
При мен излизат..даже сега пробвах с едно...Добра вечер Laughing

# 2 056
И моите лични публикации не ми излизат в общия Peace

# 2 057
Моят Фб е на бг език. Острани в дясно нямам тази лента, която някои имат и където се изписва какво е коментирал и харесал всеки. Моите настройки са такива, че когато някой отиде на моя профил, на стената ми съм оставила да са видими само статусите и връзките. Какво и къде съм коментирала не се вижда от никой, докато той е на моята стена.
Въпросът ми е, дали тези които имат такава лента в дясно им се изписва какво и къде коментирам и харесвам въпреки настройките си?

# 2 058
  • Sofia, BG
да, това зависи от настройките на приятелите ти - на всяко нещо, което лайкваш или коментираш можеш да видиш с кого е споделено. Ако е само с приятели, тогава ще излезе в лентата със сведения на общите ви приятели, а ако е публик - всичките ти приятели ще могат да видят. Доста объркано го обясних, надявам се ме разбра  Grinning

# 2 059
  • София
    Досега търся от къде да си сменя паролата и или още спя или съм тъпа, но не мога да намеря.Някой да помогне  Praynig?

# 2 060
  • Italia
Аз съм с новия фейс. Отваряш на Account Settings>General>Password>Edit

# 2 061
A аз имам следния проблем от известно време. Не мога да виждам общите приятели, когато отворя профилната страница на който и да е от моите приятели. Това на друг случило ли се е и как да го променя?

# 2 062
Вижда се в горния десен ъгъл, от падащото меню, "преглед на приятелство".

# 2 063
Благодаря за бързия отговор, инфантилна! Simple Smile
Наистина е точно така. Понеже преди излизаха в десния ъгъл директно, без да се налага да ползвам падащото меню и това ме заблуди.

# 2 064
  • София
Аз съм с новия фейс. Отваряш на Account Settings>General>Password>Edit

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2 065
Въпреки, че се връщах назад, където е коментирано как да активирам абонамент, пак не разбрах. Embarassed
Може ли някой да ми обясни като на блондинка, моля!

# 2 066
ще си позволя да питам тук,извинете ме за невежеството,ама като влизам и ми изписва : 2 програми работят(за тях ясно-Фб и Скайп примерно) и 1 непрочетено пощенско съобщение...как го обясних само......къде да го търся това съобщение бе хора... Grinning

# 2 067
Охх,сега пък ми изписва това ....Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes......във ФБ....дали наистина ще го оправят след време.... Cry

# 2 068
Имам някои неясноти относно това "абониране"...Не искам да разреша някой да се абонира за мен и да се ровичка из профила ми,особено пък непознати....От друга страна искам да променя настройките си за абонамент за някои от приятелите ми от "повечето новости" на "всички новини". Ако го направя ще ли разберат по някакъв начин тези приятели,за които съм променила настройките си да получавам всички новини за тях, как мислите?  newsm78

# 2 069
  • Германия
ще си позволя да питам тук,извинете ме за невежеството,ама като влизам и ми изписва : 2 програми работят(за тях ясно-Фб и Скайп примерно) и 1 непрочетено пощенско съобщение...как го обясних само......къде да го търся това съобщение бе хора... Grinning

Kеде точно ти го изписва това  newsm78

Другото е нормално, би трябвало да се оправи след няколко минути  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт