Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 49 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Балчик има детски-изтеглих ги още в 14.30.Сега виждам ,че има още мн. места,където все още няма превод-БЕЗОБРАЗИЕ! #2gunfire

# 166
  • София-Велинград
Момичета ,утреще се събираме ли в София или остава само за 5.06.,моля някой да каже.
Както вечеказах,и нив Уникредит София нямаме превод.

# 167
To май-май уникредит булбанк в цяла българия не е пускал превод.А може и да греша.

# 168
  • София-Велинград
Не не грешиш Анелия,никъде не са взели от тази банка....

# 169
  • София,у дома.
 По BTV казаха ,че ще има протест?Въпросът е къде?

# 170
  • София-Велинград
Е, а де ,и аз това чакам да разбера,дали остава утре за София???

# 171
  • София,у дома.
Има няма,утре е празника на детето.Ще изведа моите,сутринта.И без друго не искам да бъда вкъщи ,в интервала до 12 часа.
Имам смешна сума в джоба,но ще се почерпим.А трябва да заделя и 1 лев,за почерпка и на домашния любимец.

# 172
  • На земята
Само да кажа - по новините по БТВ казаха, че са пуснати днес парите и утре към обяд ще бъдат по сметките ни. Ето и линк към дарик нюз:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=537300
Дано утре ги има наистина и дано не закъснеят с изплащането на майчинството.

# 173
За протеста утре в София до колкото разбрах ще се събират майките пред националната библиотека и  ще се предава петиция до министерски съвет.Трябва все пак да попиташ софийските майки.

# 174
  • София,у дома.
Напомняме на всички майки,които са загрижени за  своите деца и искат по- добро бъдеще за тях ,че на 1.06.2010год. от 10 часа пред националната библиотека  в гр. София ще се състои среща на представителите от градовете!нека да защитим децата си на техния празник ! [/color]
Току що го видях в другата тема.

# 175
На една приятелка от София /ж.к. Красна Поляна/ днес в късния слетобяд парите са и били преведени в картата.

# 176
Въпреки,че моите съгражданки нещо се позагубиха този месец,аз ще си дам инфото-към 19ч. цъфнах пред банкомата-бутнах картата и той ми се ''изсмя'',т.е. деТСКи няма,това е за Димитровград ЦКБ.

# 177
  • София-Велинград
Мина ,значи и ние ще сме там,ще те чакаме.Нищо че ако утре няма превод и ни е ще сме със смешна сумичка в джобчето.

# 178
Аз също си взех детските.За интеграционите незнам.Слава на Бога не взимам такива.Това ,че съм си взела парите няма да ме спре да отида на протеста в нашия град,дори и сама , аз ще знам защо съм пред общината.Ако има др.майки от Пловдив който искат да протестират да дойдат и те.Надявам се всички вие който все още не сте си получили парите до утре сутрин да са по сметките ви.Успех на всички майки по градовете където ще има протест.

# 179
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
За майките, които получават и чл. 43. - снощи късно в Пловдив имаше , Инвестбанк. Но при мен не бяха пълни интеграционни. Само детски и и чл. 43.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.
Нямам думи, до последният момент такова дълбаене в нервната система #Cussing out #Cussing out. А от днес да си плащаме задълженията -ЕВН, телефон, ВиК, че те пък абсолютно не чакат и си праскат глоби на поразия #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт