Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 49 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
В Хасково Инвестбанк казаха че ще има следобяд поне така мислели но и това е нещо.

# 241
  • Mediterraneo
За Шумен някой знае ли нещо?Ще има ли днес?

Детските и чл.8 са пуснати. Кога ще са по картите обаче не се знае. Особено що се отнася до Инвест и Общинска, при тях винаги се бавят повече. Към момента няма интеграционни.

Мен друго ми е странно. Според новите наредби ли, разборедби ли, не знам, детските и новият чл.8 са на една ведомост. Това означава, че се превеждат заедно вече. А стана ясно, че не е така  Rolling Eyes

# 242
iva popovska   може ли да питам към коя банка си че аз съм към пощенска  но нямам детски

# 243
Старнно на моя приятелка не са и превели майчинството!

Майчинството не зависи от това, кога съседката е имала превод, а кога работодателя е платил осигуровките и подал информацията в НОИ. Wink
да точно,моя работодател подава инфо в нои м/у 25-28 и след това ми ги превеждат,но винаги или вторник или четвъртък.Ако липсват,значи работодателя не е подал декларацията в нои

# 244
Плевен ЦКБ имате ли инфо за детски?

# 245
Честит празник на всички деца, а и на техните майки! Във Велико Търново ще има довечера.

# 246
За НЗ знаете ли нещо?
Кога ще има детски?

# 247
Снощи в 19.00 получих смс че са преведени-до последно чакат #2gunfire

# 248
  • España (Плевен)
вчера в 18 ч. си изтеглих детските  Party

# 249
За Сливен някой да знае?

# 250
  • Варна
Във Варна ОББ все още няма

# 251
за РЗ някой знае ли нещо

# 252
за Димитровград някоя мама има ли инфо

# 253
ДСК- Варна- все още няма.

# 254
daniela gaidova    Аз съм в Общинска банка, винаги първо там превеждат парите, но вчера говорих със социалните и казаха, че са преведени. Това вече е от банките, а и днес преведоха и другата част.

Общи условия

Активация на акаунт