Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 48 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
интеграционни няма все още  #2gunfire #2gunfire

# 616
  • София-Велинград
Мина нямам,от наще СП миказах,че са преведени, до края на деня уж съм щяла да имам,но....все още нищоооооо.

# 617
Стара Загора Инвестбанк ИМА - 14.20h

# 618
Какво стана с петицията, която трябвеше вчера да се даде на Бойко Борисов? По телевизията нищо не отразиха.

# 619
Ст.Загора-ЦКБ-има!!!

# 620
В Шумен сега видях че са пуснали ИНТЕГРАЦИОННИТЕ  newsm53 newsm10

# 621
Предупреждавам всички майки, които имат регистрация в eBg и са към Уникредит да не използват услугата за проверка на сметката си, защото банката удържа по 0,20 ст. за всяка. От вчера до днес са ми удържали 11 лв от чаканите 35 лв. Възмутена съм!!!

# 622
не парите по чл 43 а тези към социалната оценка,за тях говоря ,пуснати ли са

# 623
  • Mediterraneo
Предупреждавам всички майки, които имат регистрация в eBg и са към Уникредит да не използват услугата за проверка на сметката си, защото банката удържа по 0,20 ст. за всяка. От вчера до днес са ми удържали 11 лв от чаканите 35 лв. Възмутена съм!!!

Shocked

# 624
  • София-Велинград
Наи-сетне и моите да дойдат,купих веднага подарък на детето.Тя е много доволна и вече играе с него.Обичам да виждам радост в очите и!!!!!!

# 625
  • София-Велинград
Уааааааааааааау,Тититания ,та това си е направо пладнешки обир,не я харесвам аз тази банка и това си е!!!!!!!

# 626

#Crazy #Crazy #Crazy Shocked Shocked Shocked

# 627
преведоха и интеграционните вече

# 628
не парите по чл 43 а тези към социалната оценка,за тях говоря ,пуснати ли са

За Шумен са пуснати,за другите  градове не зная

# 629
Прокредит/Силистра ИМА. Party

Общи условия

Активация на акаунт