Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 48 850
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Аз още нямам детски в ДСК, София, Хаджи Димитър  newsm78

Аз имам превод на 1.06. - Хаджи Димитър.

# 646
  • София
И аз нямам превод в ПроКредит, София.
Няма да се занимавам днес да проверявам, защото детето ми има рожден ден и не искам да си развалям празника  Grinning

# 647
Момичета моля за малко помощ,всяка година ли се подават докоменти за сем.добавки и какви са те?

# 648
  • Пловдив
Момичета моля за малко помощ,всяка година ли се подават докоменти за сем.добавки и какви са те?

през 12 м се подават-в социална служба.трябва ти
служибни бележки за доход на родителите,ако имате брак
бележка от лекаря на детето
молба образец http://docstore.odit.info/?s=4&rid=2687
акта за раждане

# 649
  • София
а когато съм получавала само обезщетение от НОИ какво ми трябва за да докажа доход newsm78

# 650
Благодаря bouquet

# 651
а когато съм получавала само обезщетение от НОИ какво ми трябва за да докажа доход newsm78

От Бюрото по труда поискай разпечатката. В декларацията включваш сумите по месеци /влизат като доход/. По надолу в декларацията пише: от тях обезщетения за безработица, попълваш и готово.

# 652
  • София

От Бюрото по труда поискай разпечатката. В декларацията включваш сумите по месеци /влизат като доход/. По надолу в декларацията пише: от тях обезщетения за безработица, попълваш и готово.
аа не - получавам майчинство, не обезщетение за безработица

# 653
  • София
Аз още нямам детски в ДСК, София, Хаджи Димитър  newsm78

Аз имам превод на 1.06. - Хаджи Димитър.

Аз все още нямам пари... Странно.

# 654

аа не - получавам майчинство, не обезщетение за безработица

Вземаш отново бележка от работодалетя. Доход=0. Пишеш, че си била по майчинство и от Социално подпомагане проверяват в НОИ.

# 655
На нас интеграцията не ни е дошла...
Майките които получават такива дали са си ги получили?

# 656
  • Mediterraneo
На нас интеграцията не ни е дошла...
Майките които получават такива дали са си ги получили?

Мъжът ми получава интеграционни, още на 3.06 ги изтеглих.

# 657
  • София
  И  аз не съм ги  получила !   До  вчера не са  били  превеждани и се  чудя  дали  изобщо  ще  ги  има ? Rolling Eyes newsm78

# 658
  • в пустинята
вчера вав вестник СЕГА имаше статия от която се разбра,че този месец отново ще има забавяне на плащанията.еми това е,аз не знам какво стана с онова писмо което беше връчено на БОРИСОВ,или и там глас в пустиня

# 659
  • София
Аз пък да се похваля, че изобщо не си получих детските надбавки за април Mr. Green
Щели да ми ги преведат накуп заедно с тези за май  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт