ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Тъкмо и аз щях да питам за обрива на Бобчо. Същата работа е явно, защото са около сгъвките на ръчичките, по вратлето и гушката. Никъде другаде няма. Мажа го, но няма особен ефект... Sad

Фокси, дано е нещо леко и бързо премине!

mama_pettty, аз водих децата, ето тук - http://www.puzzlekids.biz/

Страхотно е вътре и като обстановка, и като отношение. Много се притеснявах как ще реагира Бобчо на първото подстригване, но той изобщо не разбра какво се случва.  Simple Smile

Много ви се радвам на хубавите снимки! Hug

# 481
Деска, последната ви снимка е уникална, точно в тон с футболното настроение.

А на мамите дето показват снимчици по полянки и моренца  Crossing Arms, ние по офисите какво да правим в тия жеги, а ?

Марина, спуках се от смях с тоя дядо  Joy Откъде попадаш на такива образи , не знам  Joy

Фокси, Хексалгина както са ти казали и момичетата се дава само, когато не можеш да свалиш температурата с други температуропонижаващи. Дано бързо се оправите.

Инче,
обувчици, болна тема. Обиколих всичко що е за обувки по моловете, щото само за там имам време. Ами в Дайхман има готини, но само за момичета. Поне това, което беше останало не ми хареса /инфо преди 2 седмици/ В Ecco, имаше само два модела, като единият беше изключително бебешки.
Подкрепям Надето за outleta в Младост, но и там изборът за мацки е по-голям. Но пък гледах сандалки преди около месец в тоя магазин.

На Йоан му взех на adidas сандалки и съм много доволна. Мисля да му взема по нататък и втори чифт щото едва ли ще изкараме с тия до края на лятото. В Hippo Land харесах едни сандалки на Benetton /около 50 лв. и не знам колко са Benetton/ И едни на Fisher Price / около 40 лв./

Елфи, много ти благодаря за помощта. Hug
 И едно последно въпросче: това приложение 2 може ли да го изтегля от някъде.
И справката, която се издава от работодателя, нали е различна от всички приложения, които трябва да попълня и подам?

Доре, много ми се губиш напоследък  Thinking

И Мечи, имаш страхотно коремче  Simple Smile

# 482
Мацки,мерси на всички за отговорите.Страшно съм ви признателна Hug
За съжаление обаче няма да идваме на срещата.Наско е с гнойна ангина.Така и не я свалихме тая температура под 37,8 и го заведохме в Спешното.Биха му инжекция и му предписаха лечение.Ангината му е доста обострена.Няма нищо притеснително,но лечението ще е дълго.Доктора каза,че се е заразил от друго болно дете,затова и толкова бързо е вдигнал температура без други видими проблеми.
Преди около час беше с 39 градуса Т,но инжекцията вече явно подейства и в момента Т му е 38,4.

Хексалгин така и не му дадохме...

Това е засега.Много съжалявам,че ще пропуснем срещата,но засега важното е детето да се оправи Confused

# 483
  • Пловдив
Фокси,кофти работа-бързо да се оправя  Насето  Hug

# 484
Фокси, то сега им е сезона. Много неприятно! Тъпчи Гошето с осцилококцинум и вит. Ц. Аз така спасих Бобчо, миналата година по същото време, когато Мими я лепна от лагера...

# 485
Ох,Вержи много неприятно е това с ангината,дано опазите Гошето и да се оправи Насето бързо. Hug

# 486
  • Sofia
Фокси,  Hug
Важното е, че знаете какво е и го лекувате детето! Дано бързо се оправи и не зарази Гошко!

# 487
Вече незнам какво действа и какво не,но  температурата на Наско вече е 39,2 и ако не му спадне до час-два ще го водим пак в болницата Sad

# 488
  • София
Ох, горкото... Какво му даваш?

# 489
Ох, горкото... Какво му даваш?

Изкъпахме го с хладка вода и Т му се смъкна на 38,а в момента е 37.7.Не бързам да се радвам,защото през нощта сигурно пак ще вдигне,но поне засега положението е овладяно до някаква степен.
Доре,даваме му това,което ни каза доктора-Нурофен,Биодроксил и му мажем сливиците със смес от мед и сода. И евентуално ако вдигне температура по-висока от 39-Хексалгин,но досега не се е налагало да даваме.

Извинявайте,че ви занимавам с моите проблеми,но ми се случва за пръв път да се разболеят децата ми и се чувствам като пате в кълчища.Всяко подобрение го чувствам като малка победа Embarassed

Само не разбрах защо доктора е предложил да му се бие инжекция за спадане на Т,след като изобщо не му спадна,напротив-дори се повиши....Е,вероятно е заради 10лв.,които е прибрал за инжекцията...

И най-смешното е,че Наско отказа да си изяде супата от кухнята,обаче на мама картофените кюфтета,които между другото станаха отвратителни,му се усладиха много Laughing

# 490
Foxy, ако вдигне през нощта по-висока температура дай Нурофен и слагай компреси с вода. Вземи някаква кърпа или бодита или каквото и да е било, мокриш във вода и слагаш на челцето, под мишничките, на крачетата , може и на свивките. Аз така процедирах с Йоан, а той не е като да не е вдигал температура. Ако и при това положение не се сваля температурата и продължава да се повишава над 39,2-39,3 дай Хексагин. Нурофен, Хексалгин, Панадол не си действат едно на друго.
Изписаха ли ви антибиотик? Защото незнам ангина дали може да се излекува без  newsm78

# 491
Десика,ами Биодроксила е антибиотик.

# 492
Вержи,дано бързо му мина на детето Peace и не си прави много експерименти....пак го води в болницата..ако ще и през 3 часа да е ....поне ще го наблюдават лекари.Това е моето мнение...късмет и пиши как сте Peace

# 493
  • София
Фокси ние преди две седмици бяхме с гнойна ангина и същата висока температура. Възможно температурата  да е висока няколко дни на нас докторката ни изписа и ангин хилл през два часа се дава едно хапченце стрито. Имахме и среднощно къпане с хладка вода няколко вечери по няколко пъти.Стискам палци всичко да мине по-леко.

# 494
  • София
Добър вечер, момичета!Да не ме забравите и аз да драсна някой ред  Simple Smile
Хайде на бирата
Фокси, дано на Насето му мине бързо и да не изпуснете срещата.

за обувчиците-аз му намерих на Алекс чак в Пловдив  Laughing .Само за момиченца има, ако и следващото е момче просто незнам....
Доволна съм от тези на Геокс, но когато му търсех нямаше под 100лв. сандалки.Най-на сърце са ми тези на Еcco, страхотни са.Ако ги има и с намаление, Инче му ги взимай на Венци.Харесвам имат и един модел на Найк затворени отпред, изглеждат много удобни.
Беше питала и за къси панталонки-аз на Алекс му взех 2 чифта , че и той беше само с 2 от Name it.Мен да ви кажа не ме бърка че са отминала колекция.Харесват ми , а да не ви казвам кой номер са единия чифт-68см.  Rolling Eyes

Ако някой пуска пуска поръчка в mytoys да свирка и аз искам Aquadoodle  Praynig
И аз ще водя Алекс на подстрижка тази седмица, че е станал като разплетена дамаджана в главата.Предният път си порева, но жената действа бързо и не се притеснява от това , че реве, но аз си го знам няма с какво да му привлече вниманието щом е решил да плаче.

И да ви се похваля имам най-висок процент от курса по английски.
и Да ви почерпя по този случай

MamaZ   много хубаво изглежда фризъорския салон, където си водила децата.А зда те питам, дали е подходящ
о да кръстим Алекс в Бачковския манастир, и дали ще сме само ние или8 като в Рилския?Мисля или там да е или в църквата където се венчахме.

Хайде лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт