Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 108
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • от точка К до точка С и обратно
mimi P27, esy,  благодаря, момичета - и за милите думи, и за чудесните ви предложения за десерт.  bouquet
didolinaa, чушките ти са безсрамно апетитни!
Лурдес, качих рецептата, дано ви хареса! Peace

# 121
Да се запиша в темата с едно мантъ - готово, само го сварих и овкусих

и Фарфале с червен боб и прошуто - от вчера

Лоис, сега ще чета, поздравявам те и съм горда, че те познавам, да знаеш!  Flutter  Simple Smile

# 122
  • забравих си мисълта...
Момичета днес при нас е празник и в такива дни почти всеки го обхваща невероятен мързел, а защо аз, да съм изключение???
Затова се отчитам с порция пушена пъстърва и сьомга.

А вчера бях при дъщеря ми и тя нямаше кисело мляко, но хычины на Labrex се получиха и с прясно мляко и бяха много вкусни. Това са последните две , които едва успах да снимам набързо.

# 123
Aз направих накрая Кафените зърна на Лабрекс.Благодаря за рецептата  newsm51На мен лично много ми харесват,обикновенни са наистина,но аз точно такива харесвам.Моите имаха и лек карамелен вкус,предполагам защото ползвам кафява нерафинирана тръстикова захар.
Със сигурност пак ще ги правя и половинката много ги хареса.

# 124
Лоис и от мен поздравления.Изящно и красиво! newsm51
Есу прекрасен кекс,Деликате вкусно,Пепи много апетитно,
Марабу,Дитсан,Мат,Краси,Зиче,Гуинет,Вени,Додолина,Пина,Неутири  прекрасно,стилно newsm51
От мен една пуешка супичка,пуешко с грах и баничка със сирене и спанак.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 16:58 от megans

# 125
Браво момичета,страшно вкусни и интересни предложения.Аз днес само ви чета и се наслаждавам на произведенията ви,защото ще дояждаме вчерашното меню.
За всички вас  bouquet  bouquet  bouquet

# 126
Venetta, радвам се за хычинките, ще пробвам и аз с прясно мляко.  bouquet

*Neytiri* , направо ме усмихнаха кафенцата, радвам се, че ти харесват. А моят племенник ги нарича "дупенца"  Crazy, ама както се казва:"устами младенца глаголет истина"! Grinning  

Вкъщи пастрама от пилешко филе, сетих се за нея покрай Селма  bouquet, много сочна и вкусна, и картофките по гръцки на Нордина   bouquet, и те вкусотия. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 18:20 от labrex

# 127
лабрекс,тази пилешка пастърма,ако кажеш как става-златна си Hug

да взема да попитам и тук-гледала съм много пъти  глазирани зеленчуци,искам да направя тази вечер,та ако някой ми пусне линк как се правят,много ще съм благодарна  bouquet

# 128
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
    Момичета, днес прибавям още една годинка към ...и влизам набързо колкото да ви почерпя, е със снимка от нета, но за днес - това. , че тортата  още не съм я дооправила. Така че снимки утре   ooooh!

НАЗДРАВЕ !

Приятна вечер на всички   Heart Eyes

# 129
   Момичета, днес прибавям още една годинка към ...и влизам набързо колкото да ви почерпя, е със снимка от нета, но за днес - това. , че тортата  още не съм я дооправила. Така че снимки утре   ooooh!

НАЗДРАВЕ !

tutulina, честит празник! Наздраве и да си жива и здрава!

nahodkata , написах рецептата (малко ми се промениха плановете), но това не е нашенската пастърма, а много сочно и ароматно печено месо.  bouquet

# 130
тутулина,да си жива и здрава и все така добра кулинарка  bouquet  bouquet  bouquet

лабрекс,много ти благодаря  bouquetзащото просто ми потекоха лигите,като гледах снимката ти Blush

# 131
  • Благоевград
Здравейте момичета! Отдавна не съм публикувала нещо мое, но не съм и готвила  Embarassed
tutulina, честит празник!!! Бъди жива и здрава   bouquet

от онзи ден
- телешка супа с броколи
За десерт - череши
Лека вечер на всички   bouquet

# 132
Извинявам се за офф-а, но откъде купуваш бамбук?

# 133
tutulina,честит ти рожден ден,мила!
Бъди здрава и много щастлива!Нека те радват твоите любими роднини и близки!
А ти продължавай все така да ни носиш хубави емоции със вкусотиите си!

newsm51 newsm51 newsm51

# 134
Тутулина честит рожден ден!!!Весел празник!!

При нас принцеси с яйца ,сирене и кашкавал , "пататник" и салата.

Общи условия

Активация на акаунт