ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2009

• 29 751
  • 696
  •   1
Отговори
# 150

Честит празник, Етка!!!!

# 151
Честит празник, Ета!

# 152
  • София
Честит рожден ден, Ета!!!
Пожелавам ти много здраве, радост, късмет и щастливи моменти със семейството и любимите ти хора.

# 153
Честит Рожден Ден на Етка!
Здраве, щастливи мигове и много любов ти желая Heart Eyes

# 154
  • sofia
Честит Рожден ден на Ета!

Пожелавам да си все така бойна,  силна и много, много щастлива! Hug  bouquet

# 155
Честит Рожден Ден, ета!
Бъди здрава, щастлива и много обичана.

# 156
  • София
Ха честито и от мен! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана майка и жена    bouquet

# 157
Ета , честит рожден ден! Пожелавам ти да имаш всичко онова , което за теб значи щастие . Весел празник !

# 158
  • София
Честит празник и от мен, Етка.Ами аз какво да ти пожелая, то за мен не остана  Laughing
От мен късмет Ета.Дето викаше един приятел това е най-ценното пожелание, защото и пътниците на Титаник видиш ли били здрави и прави, щастливи, червиви от кинти.....ама видиш ли пусти късмет им е липсвал на хорицата.Та по този хубав повод аз ти желая да се стоварва върху теб с все сила на всяка важна крачка в живота ти!
Всел празник!
Снимки не мога да слагам (и не ми се занимава да разучавам), затова ти подарявам ето един такъв букет   bouquet.

# 159
  • София
Честит рожден ден, Ета!
Всичко, което си пожелаеш ти го пожелавам в двойна доза!

# 160
[color=magentaЧестит Рожден ден Ета,пожелавам ти много здраве и много семейно щастие!!!
[/color]  newsm51

# 161
  • Sofia
Ета честит рожден ден, бъди много щастлива и винаги да имаш поводи да се усмихваш!!!

Почерпете се и за 6 месеца на моя малък Петър.

# 162
Ех, ех, толкова мило ми стана, благодаря ви от сърце!!!!  Heart Eyes

Аз до като стигна до компа и празника ми а-ха свършил  Grinning Виртуална почерпка, все пак (моля, не бройте свещите!)  Hug

Днес се отдадох на разкрасителни процедури. Тъй и тъй одъртявам, няма се дам без бой, я  Grinning

# 163
Честито, Ета! От здраве, любов и добри приятели да не се отървеш! А свещите - те само правят по-светъл живота Wink.

# 164
Честит рожден ден   bouquet  bouquet Здраве и късмет Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт