МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
merry_ng, може ли да те помоля за графика на д-р Драгнева и д-р Дорийска за юли?

Denito , честито съкровище baloni

# 226
merry_ng видях че утре ще има лекция но нещо не мога да разбера кога ще започне?Виждам че има два часа 13.00 и 14.00  newsm7?Може ли малко разяснения?Благодаря:)

# 227
merry_ng видях че утре ще има лекция но нещо не мога да разбера кога ще започне?Виждам че има два часа 13.00 и 14.00  newsm7?Може ли малко разяснения?Благодаря:)

На практика днес ще има две лекции едната ще започне в 13 часа и ще се води от д-р Димитрова, тя ще представя препоръчителните ваксини за бебета, а в 14 часа д-р Згурова ще говори за адаптацията на новороденото, най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година, ваксини. Режим на отглеждане.

# 228
merry_ng, може ли да те помоля за графика на д-р Драгнева и д-р Дорийска за юли?

Denito , честито съкровище baloni

Графиците:

д-р Драгнева
дневна: 11, 13, 17, 21, 31
нощна: 9, 14, 18, 22, 29
І-ва 8 и 27

д-р Дорийска:
дневна: 6, 8, 11, 16, 20, 24, 27
нощна: 3, 13, 17, 21, 28,
І- 26, 30

# 229
merry_ng Hugблагодаря

# 230
моля, моляяя Hug

# 231
  • у дома
На практика днес ще има две лекции едната ще започне в 13 часа и ще се води от д-р Димитрова, тя ще представя препоръчителните ваксини за бебета, а в 14 часа д-р Згурова ще говори за адаптацията на новороденото, най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година, ваксини. Режим на отглеждане.
Д-р Маргарита Димитрова ли?

# 232
merry_ng, пак да питам Rolling Eyes
Не съм от Бургас(на 100км съм) затова питам Peace
Ако дойда на преглед на 17ти юли(събота) ще мога ли да мина през кардиолог,анестезиолог и да направя всички изследвания, които са необходими в болницата за раждане?И трябва ли предварително да си запазвам час при д-р Драгнева и в другите кабинети?

# 233
merry_ng, пак да питам Rolling Eyes
Не съм от Бургас(на 100км съм) затова питам Peace
Ако дойда на преглед на 17ти юли(събота) ще мога ли да мина през кардиолог,анестезиолог и да направя всички изследвания, които са необходими в болницата за раждане?И трябва ли предварително да си запазвам час при д-р Драгнева и в другите кабинети?
Здравейте, да ако дойдете ще може да направите всички изследвания, както и консултациите при кардиолог и анестезиолог. Не е необходимо да си запазите час, но е добре да дойдете след обяд, защото преди обяд има много планови операции и лекарите са ангажирани.

# 234
Д-р Маргарита Димитрова ли?

Не е д-р Маргарита Димитрова.

# 235
Искам да попитам при кой лекар сте правили ФМ на 4д? До колкото знам само Ризова, Драгнева и докторът от Русе могат да работят с този апарат newsm78 Споделете впечатления, моля! И разбрах, че правят запис на флашка, верно ли е?

# 236
Аз си правих ФМ при д-р Ризова и съм много доволна  newsm10 , прегледът беше обстоен, 30 мин. обясняваше на мен и мъжа ми какво виждаме, какви трябва да са параметрите и какви са в действителност при бебо и т.н. Направи ни 20-минутен запис на DVD, за флашка не съм чувала.

# 237
Аз ходих при Хубчев в 17г.с. и останах възмутена.Този човек е мн далеч от Фетална морфология.Прегледа беше 10мин ,само каза че си отговаря на седмицата и пола не се виждал и затова 70лв ooooh! ФМ  в 20г.с. направих в София при Др Марков.И като сравних ,просто нямам думи!

# 238
Лошо е да чуя това pashik, защото д-р Хубчев и ФМ както той я провежда сме го дъвкали много назад в темата щом Боряна вече е на 5 месеца (да ми е жива и здрава!) , та се надявах нещата да са се подобрили...
С колкото и мами да коментирам (не онлайн само) са доволни само от другите провеждащи ФМ в Девата ( аз ходих само и при Ченгелиева и съм супер доволна, но мисля, че вече не е там). Дано е наистина добър в другите неща, с които се занимава..

# 239
merry_ng, мога ли да си направя кардиограма и консултация с кардиолог при вас с направление по ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт