МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден, може би аз вече трябва да се прхвъля в другата тема на майките. Родих в Дева Мария на 04.06 момиче, Наталия. Искам да кажа на всички бъдещи майки,че съм очарована от болницата , обслужването, отношението, условията и общо взето всичко, но може би зависи всеки с какви очаквания отива. Аз имам много добри впечатления. Искам да благодаря на д-р Драгнева и на акушерката  Стела Стоянова,че ми помогнаха много бързо и лесно да родя. Момичета, слушайте и изпълнявайте, какво ви казва акушерката и така всичко минава много бързо. 
Само някои допълнения искам да дам на момичетата, които си стягат багажа за болницата- носете си джапанки, защото чехлите в болницата много се пързалят, носете си удобен по голям сутеиен или такъв  за кърмачки и подплънки за кърмачки, защото на втория ден като ви тръгне кърмата направо тече, носсете си памучно бельо и превръзки за раждащи много ми помогнаха , по добре са от лигнина. Искам да пожелая нба всички бъдещи майки успех и хубави бебета.

# 136
peshonka честито бебенце bdbaloniда ти е жива и здрава малката Наталия и много да радва мама и тати smile3522
Тези допълнения найстина ще са ни отполза ...

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 22:14 от miadia

# 137
peshonka, честита бебонка, красиво име, да сте здравички и усмихнати! Прекрасни съвети, ще са от полза за всички бъдещи мами. Благодарности за последното пожелание, макар да имам сума ти време още...

# 138
Честита дъщеричка Papeshonka newsm51.Да ти е жива и здрава и много да ви радва.Благодарим за разесненията и напътствията. newsm03.

# 139
  • Бургас
Някой знае ли кои кардиолози работят тук?

# 140

Д-р Златка Георгиева е Началник на кардиологично отделение.
В отделението работят д-р Ватева, д-р Скръчкова, д-р Василева, д-р Танчев  и д-р Власакиев, които са Терапевти с кардиологична насоченост и дългогодишен опит в КО. Методичното ръководство е на Кардиологична болница Св. Екатерина гр. София.

# 141
След 3 дни четене на темички 'Дева Мария' реших, че и моят избор ще бъде там, макар че живея на 110 км от там.
Терминът ми е 6.08.10, но може и по-рано да се появи бебка със секцио, тъй като е напречно разположена,( но дори и да се обърне не съм решила как да раждам все още)
Днес дори бях там на преглед и всичко е ок Simple Smile

Надявам се да ме приемете  Hug, ще ви следя с интерес Peace

# 142
  • Бургас
luna13 Спокойна бременност до финала и Леко раждане !  Hug

# 143
  • Бургас

В отделението работят д-р Ватева, д-р Скръчкова, д-р Василева, д-р Танчев  и д-р Власакиев, които са Терапевти с кардиологична насоченост и дългогодишен опит в КО. Методичното ръководство е на Кардиологична болница Св. Екатерина гр. София.

А д-р Ралица Чавдарова не работи ли вече? Много бях доволна от нея...

# 144
След 3 дни четене на темички 'Дева Мария' реших, че и моят избор ще бъде там, макар че живея на 110 км от там.
Терминът ми е 6.08.10, но може и по-рано да се появи бебка със секцио, тъй като е напречно разположена,( но дори и да се обърне не съм решила как да раждам все още)
Днес дори бях там на преглед и всичко е ок Simple Smile

Надявам се да ме приемете  Hug, ще ви следя с интерес Peace

Добре дошла!!  Hug  Аз работя в болницата, ако имаш някакви въпроси съм на разположение.  typeuu

# 145
  • Бургас
 Peace

# 146

Въпроса мисля , че е излишен, явно не работи щом Мери не я споменала ...

# 147
  • Бургас
Въпроса мисля , че е излишен, явно не работи щом Мери не я споменала ...
[/quote]

Жалко. Беше добър специалист, все още е, де.

# 148
Здравейте бъдещи мами и аз чета темата с интерес и следя ,макар че термина ми е средата на декември  Simple Smile Ходила съм 2 пъти на преглед  в болницата при доктор Гамишев и съм очарована от него, разкошен човек и специалист според мен. Решила съм да раждам в болницата и видях, че има курсове за бременни и че са безплатни. Искам да идвам, но датите за месец юни просто са ми много ранни, все пак искам информацията да ми е прясна  Peace Затова имам въпрос - ще има ли такива курсове септември, октомври или ноември месец?  newsm78
На всички ви пожелавам лека бременност, бързо и безпроблемно раждане!  Hug

# 149
Здравейте на всички!Четох разни мнения ,заядливи изказвания и разни клюки и сега се извинявам предварително , но искам да разкажа истината за моите неволи!Не съм чела много форума , но искам да е ясна ситуацията при мен и не искам моето име и детето ми да се спрягат по темите!Живея в Бургас , но съм от София!Реших да раждам в ДЕВАТА и ден не съм съжалила за това!Историята е ,че моята дъщеря за нещастие получава една седмица след изписването нещо като цирейче на цепката на дупето в горния край откъдето изтича гной с кръв!Педито каза твърдо за хирург сте и след разговор с акушерката Светлина от ДЕВАТА насоката ми е към д-р Маджуров-той беше твърд трябва да се постъпи в болница и детето да е на антибиотик с диагноза absessus ...,при което аз реших ,без да обиждам никой -доста пари дадох за раждане и не виждах вариант да отида въпреки всичко в окръжна,още повече ,че както се казва София си е София -всичко по-добро е там!Така, че заминахме още същия ден и ни приеха в Пирогов!Там лекуваха малката с 3 антибиотика ,лечението трая 2 седмици-беше ужасно!:(не искам да се сещам за този период никога-толкова малко беше детето -10 дневно ,а толкова много гадости му се случиха!:(В престоя през цялото време слушах какво ли не за всички частни болници и че вината е твърдо в ДЕВАТА!Аз не мисля така , но дори и да е оттам никой няма вина-обедена съм твърдо в хигиената и грижовността на хората там!Изписаха ни с диагноза-авсцесус регио глутеи билатералис с придружаващо заболяване сепсис!Беше направена микробиология с резултат стаф.CONS,ранев пунктат - стаф.ауреус и клеб.пнеум!Това е!Знам че изживяхме ужас ,не знам кой прав ,кой крив , но ако реша да раждам пак ще е в ДЕВАТА!ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ТЕЗИ НА КОИТО СЪМ ДОСАДИЛА С НЕЩО!БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО БЯХА ДО МЕН В ОНЗИ МОМЕНТ!ГЕРИ И СВЕТЛЕ ОБИЧАМ ВИ:)

Общи условия

Активация на акаунт