МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 507
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Може ли графика на д-р Драгнева за юли и кога ще излезе графика й за август?

# 286
Здравейте! Може ли графика на д-р Драгнева за юли и кога ще излезе графика й за август?

Здравейте, графиците на лекарите са готови в последната седмица на месеца, т.е. за месец август още не е направен.

# 287
tania776 , аз съм с насрочено секцио на 27.07  за 10.30 часа.
Мисля да съм със спинална упойка и трябва да съм в болницата в 9.30, за да ми направят теста за упойките и консултация с анестезиолог Peace , никой не ми е казал 3 часа по-рано да ходя.
За водата коментирахме малко по-напред в темичката, но и аз попитах за всеки случай  - може да се приема след изпускане на газове Peace

Мен също ме интересува темата за свиждането, как става, какви са часовете за свиждане и ако се заплатят 120лв за свободно свиждане какво ще означава това- по всяко време ли е и колко човека могат да ме посетят(не наведнъж)?

Относно темата за свиждания!  Контрола е много голям не се допускат посетители извън часовете за свиждане, не се правят никакви изключения, освен ако не си заплатил допълнителната услуга. Тогава на човека се дава една карта за свободен достъп, която му отваря вратите по всяко време на денонощието с него може да влезе само още един човек, той може да даде картата на друг свой роднина, за да посети пациентката, те.е не се съобразява с часовете за свиждане влиза, когато си поиска и стои колкото му се иска.  

В редовните свиждания влизат само по двама посетители, когато те слязат се качват другите двама, сами разбирате, че това се прави за добро на пациентите и бебетата.Представете си, ако сте в стая с три легла и влизат повече от двама посетители на пациент,  какво се случва в стаята?!

До голяма степен и от вас пациентите зависи какво ще е нивото на хигиена в стаята, в която се помещавате, пак искам да ви призова да изисквате от посетителите ви да слагат калцуните и да използват дезинфектанта, който е поставен до врата на всяка стая, каквото е нужно, болницата го е подсигурила останалото е до съобразителност на хората, за да ви предпазят.  newsm03

# 288
На мен този вариант ми допада много. И без това ще искам да виждам само таткото и майка ми, а другите за по малко, знаете...свекърви, свъкъри, девери, етърви и т.н. (аз си имам от всичко  Laughing) Не искам и да ме гледат в такова положение. Пък и винаги можем да сме заедно, а тогава най-важна ще е хигиената и ако бебето е в стаята - да няма 100 човека около него, все пак е новородено! Изобщо харесва ми как е измислено.

# 289
И на мен мн ми допадна и ще си платя за свободен достъп ,да идва мъжа ми и щерката по всяко време.На малката така или иаче ще й е мъчно,поне да се виждаме! Peace

Вип има ли с изглед отзад ? newsm78 Аз искам вип ,но да гледа напред ,трябва ли изрично да си кажа?

# 290
И на мен мн ми допадна и ще си платя за свободен достъп ,да идва мъжа ми и щерката по всяко време.На малката така или иаче ще й е мъчно,поне да се виждаме! Peace

Вип има ли с изглед отзад ? newsm78 Аз искам вип ,но да гледа напред ,трябва ли изрично да си кажа?

Имаш впредвид с изглед към задния двор на болницата ли?

# 291
Благодаря за изчерпателния отговор  Hug merry_ng ,Мис Мими     bouquet

И аз съм за стриктното посещение, това е и една от причината да избера вип стая Peace
Моите посетители със сигурност ще бъдат предупредени за калцунки и дезинфектанта, дано и другите да се съобразяват.

И аз искам вип стая с изглед към паркинга, ще има ли такава възможност? newsm78

# 292
meri ,да въпрос ами беше всички Вип стаи към паркинга ли гледат?И аз държа на това и да знам предварително!

# 293
meri ,да въпрос ами беше всички Вип стаи към паркинга ли гледат?И аз държа на това и да знам предварително!

Тези стаи които гледат към паркинга са ВИП, от дургата страна са стандарт.

# 294

Тези стаи които гледат към паркинга са ВИП, от дургата страна са стандарт.
Е ,значи Випа е само отпред към паркинга !Благодаря!

# 295
Здравейте бъдещи майчета,аз се казвам Детелина Георгиева и заемам длъжност психолог в МБАЛ Дева Мария,отворена съм към Вас и вашите въпроси,ще се радвам да се запознаем и лично!

# 296
Здравейте бъдещи майчета,аз се казвам Детелина Георгиева и заемам длъжност психолог в МБАЛ Дева Мария,отворена съм към Вас и вашите въпроси,ще се радвам да се запознаем и лично!

Привет,Детелина !С теб вече се познаваме от претоя ми за болнични .Благодаря ти ,че ни разведе из родилно! Hug

# 297
Здравей Детелина  bouquet,  след 12 дни се надявам  да се запознаем /може и по рано/, ще ми бъде приятно Hug

# 298
Здравей и от мен, Детелина! Надявам се скоро да се запознаем, тъй като терминът ми е съвсем скоро...макар, че малкото бебче няма намерение да излиза... Sad

# 299
Между другото МОЛЯ, който е минал през спинална упойка, да пише няколко реда как е, какви са рисковете (освен, че може да се появят усложнения при неправилно поставяне...), как се възстановява след това, каквото се сетите...Много ми е притеснено и трябва да реша дали да се подложа на този вид упойка, тъй като въобще не ми се иска да бъда с обща/пълна упойка. Просто много ме притеснява факта, че тази спинална упойка се бие в гръбнака, а това все пак е едно доста опасно мястото, към което трябва да се подходи изключително внимателно...незнам, много съм объркана  Sad

Общи условия

Активация на акаунт