МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
И все пак за юли може ли графика на д-р Драгнева? Извинявам се, обаче  от сайта не мога да разбера в отпуск ли е или просто няма дежурства в болницата? Grinning Grinning

# 301
Здравейте!Аз съм нова и за това предварително се извинявам ако съм досадила на някой.Имам въпроси и  дано някой е запознат и ми отговори.Термина ми е определен за 29.08. и искам детето ми да се роди чрез операция.За съжаление имам тежка бременност с постоянно  не излизам защото много ми прилошава. почвам с  дни преди термина ми трябва да се консултирам за определяне дата на  искам да избързвам за да не ми се налага отново да пътувам за още прегледи(за мен е истински кошмар всяко излизане)бременна която е имала моя проблем знае за какво говоря.И вторият ми въпрос е колко дни преди термина се назначава операцията..Благодаря на всички...

# 302
Трябва да отидеш н консултация като влезеш в деветия ,т.е.към или след 29.07 ,да си се ориентирала кой да ти направи секциото ,за да отидеш в ден , в който въпросния лекар е на смяна и да обсъдиш с него/нея всичко подробно!
Обикновено секцио се прави 10-14 дни преди термин ,но мин 7дни преди термин.Но ВИНАГИ лекаря преценя кога , като следи как узрява плацентата и плода! Peace

# 303
Много ти благодаря за бързия отговор.Моята плацента е започнала да зрее- поне така ми каза моята лекарка на консултацията вчера и можело малкото да тръгне по-рано.

# 304
merry_ng, може ли да те помоля за графика на д-р Драгнева и д-р Дорийска за юли?

Графиците:

д-р Драгнева
дневна: 11, 13, 17, 21, 31
нощна: 9, 14, 18, 22, 29
І-ва 8 и 27

д-р Дорийска:
дневна: 6, 8, 11, 16, 20, 24, 27
нощна: 3, 13, 17, 21, 28,
І- 26, 30

# 305
Да питам педиатрите работят ли вече със здравната каса?

# 306
  • Бургас
Да питам педиатрите работят ли вече със здравната каса?

Прегледите се заплащат.Аз водя малкия там на консултация и плащам по 30 лв.

# 307
Прегледите се заплащат.Аз водя малкия там на консултация и плащам по 30 лв.

Увеличили ли са ги прегледите?  Rolling Eyes
Последно като водих малката прегледа беше 25 лв.

# 308
  • Бургас
Мисля,че зависи по кое време отидеш.
Аз съм плащала по 25лв. и по 30 лв., а на нощна смяна знам че е 50лв.  Peace

# 309
  • Бургас
Ами не знам дали са увеличени.Ние ходихме към 15:30, не през нощта.До сега сме го водили 3 пъти, но първите два прегледа се в водиха контролни, че Радослав имаше малко проблеми и беше в интензивното по клинична пътека.За тях не съм плащала.На третото посещение тази седмица платихме 30 лв.Другия път като отида ще разбера.

# 310
Bosslady Здравей и добре дошла.
Сега на въпроса-щом искаш да раждаш секцио е хубаво както е казала и pashic да дойдеш и да си направиш консултация когато влезеш в 9 м.

# 311
Благодаря и на вас за отговора,но при кой лекар да запиша консултация при положение че няма да си избирам лекар който да ме оперира.има ли някой,който да ми определи дата за секциото без да се ангажирам към него лично,защото както писах и по-рано плацентата ми ве4е зреела и бебето може да тръгне по-рано.Предпочитам да ме имат в предвид всеки един момент и всеки лекар да ме приеме като потенциален пациент,а не пациент на еди кой си доктор.дано ме разбрахте.как се процедира при положение че няма да избирам лекар.благодаря...

# 312
Да попитам кой прави промени по сайта на болницата?Кой нанася данните?

# 313
Никой ли няма да се включи на тема "спинална упойка" Sad Явно никой не е минал през нея...
А как стои въпроса с приемането под наблюдение, при преносване на плода? Колко и какво ще струва?

# 314
  • Пловдив
Никой ли няма да се включи на тема "спинална упойка" Sad Явно никой не е минал през нея...
А как стои въпроса с приемането под наблюдение, при преносване на плода? Колко и какво ще струва?

Ако ти се рови назад - в първата или втората тема LaDida беше описала спиналната упойка.

Общи условия

Активация на акаунт