МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 522
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Ето тук  има повече информация за упойките :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397852

# 316
Благодаря  Simple Smile

# 317
Благодаря и на вас за отговора,но при кой лекар да запиша консултация при положение че няма да си избирам лекар който да ме оперира.има ли някой,който да ми определи дата за секциото без да се ангажирам към него лично,защото както писах и по-рано плацентата ми ве4е зреела и бебето може да тръгне по-рано.Предпочитам да ме имат в предвид всеки един момент и всеки лекар да ме приеме като потенциален пациент,а не пациент на еди кой си доктор.дано ме разбрахте.как се процедира при положение че няма да избирам лекар.благодаря...

Ако все пак имаш някакви предпочитания към някой от лекарите в болницата, отиди на консултация при него и той ще ти определи дата и час когато е на смяна, без да се налага да плащаш за избор. Ако не дочакаш датата и тръгнеш да раждаш по-рано , отиваш и те оперират тези доктори които са на смяна. Няма такива работи като "пациент на еди си кой доктор", обслужват те с еднакво внимание. Успех  Hug

# 318
Може ли да ми кажете първа смяна до колко часа е?

# 319
Може ли да ми кажете първа смяна до колко часа е?

От 7:00 до 19:00 вечерта  Peace

# 320
Да попитам кой прави промени по сайта на болницата?Кой нанася данните?

Аз! Не всички, но повечето.  newsm12

# 321
Здравейте бременелки,как сте в тези адски жеги?
Пазете се много че върлува лош вирус ,днеска вече и мен ме застигна...
ooooh!

# 322
Ехооо, мамчета къде сте????!!!!!!! От два дни никой няма тук?  newsm53

# 323
Ехооо, мамчета къде сте????!!!!!!! От два дни никой няма тук?  newsm53
Аз съм тук,но въпросите ми се изчерпаха  Peace и само надничам!
Вчера видях сайта на Дева Мария и много ми хареса промяната на новините и родените бебета,виждат се от близо и ги има всички от самото начало!БРАВО! newsm10
Моя приятелка й беше термина вчера и днес ще идва да й слагат система!Дано роди леко ,стискам й палци! Praynig

# 324
  • Бургас
pashic, стискаме! Peace

Мери ние днес следобед ще идваме пак до болницата при д-р Хрусанова.

# 325
  • Пловдив
Ааааа, не е честно Sad
Не са от самото начало бебетата в галерията, чак от 25.09.2009.Родените преди това къде са?

# 326
Горгона,аз мисля че към септември отвориха болницата и реших че са всички ,сори!
А Мери да каже защо ги няма и да се поправят,освен тогава още да не са правели снимки ,знам ли? newsm78

# 327
Добро утро и от мен!
pashic ще стискам и аз палци ,желая на приятелката ти леко и безпроблемно раждане!

# 328
Ехооо, мамчета къде сте????!!!!!!! От два дни никой няма тук?  newsm53
Аз съм тук,но въпросите ми се изчерпаха  Peace и само надничам!
Вчера видях сайта на Дева Мария и много ми хареса промяната на новините и родените бебета,виждат се от близо и ги има всички от самото начало!БРАВО! newsm10
Моя приятелка й беше термина вчера и днес ще идва да й слагат система!Дано роди леко ,стискам й палци! Praynig

И аз ще стискам палци на твоята приятелка, да си има хубаво и здравичко бебече! ОТносно сайта замислила съм и още промени, които ще го направят по-подреден и лесен за употреба без излишни страници и вече работим  върху това, а за новините наистина се получи добре  newsm03 .

Бебчетата преди 25.09. наистина ги няма в новините, ще се опитам да поправя това - при прехвърлянето на информацията са изчезнали иначе и тях си  ги снимахме и качвахме както всички. Извинете не!!!

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 09:59 от merry_ng

# 329
Успех и от мен PraynigАз искам само да се похваля че родих моето Ангелче на 15.07.10 с помощта на дрРизова и акушерка Симеонова.Мога само още веднъж да им благодаря и не на последно място и на целия персонал в родилно HugУспешно и леко раждане на всички мами  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт