МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 515
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
miadia
Честито Ви бебче! Желая Ви много щастие и много здраве !

# 331
Успех и от мен PraynigАз искам само да се похваля че родих моето Ангелче на 15.07.10 с помощта на дрРизова и акушерка Симеонова.Мога само още веднъж да им благодаря и не на последно място и на целия персонал в родилно HugУспешно и леко раждане на всички мами  Simple Smile
Честито ти бебче,да расте живо и здраво!  bouquet

# 332
Честито да сте живи и здрави! Много щастие ви желая!!!

# 333
Честито ангелче и от мен!Да е живо и здраво  bouquet

Аз чакам 27ми с нетърпение baby_neutral

# 334
luna13 Здравей,още малко ти остава до финала ,ще се радвам да се запознаем!

# 335
miadia  много се радвам за вас  Hug Честито и всичко най-хубаво  Hug

Мен кой ли ден ще ме огрее  Rolling Eyes, направо завиждам на майките, които си знаят точната дата  Tired

# 336
  Честито Ангелче на новото мамче! Да е здраво, весело, засмяно и да радва всички!!! Ех, кога ли и аз ще премина във "Ветренски мами"?!
  На всички, на които им предстои скоро това страхотно събитие - леко и безпроблемно раждане и много усмивки след това!

# 337
 psichology79 , да,  ще се видим скоро Hug

siska_s, аз си знам датата ама няма гаранция, че няма да тръгне по-рано Peace(с тези контракции, които имам), затова, че никой не я знае със сигурност.Ама и на теб много малко ти остава, може и да се засечем Simple Smile

# 338
psichology79 , да,  ще се видим скоро Hug

siska_s, аз си знам датата ама няма гаранция, че няма да тръгне по-рано Peace(с тези контракции, които имам), затова, че никой не я знае със сигурност.Ама и на теб много малко ти остава, може и да се засечем Simple Smile

Така като гледам май е много вероятно да се засечем  Hug

# 339
  • Бургас
Момичета кога най-рано мога да науча графика на д-р Гамишев за месец август newsm78

# 340
Момичета кога най-рано мога да науча графика на д-р Гамишев за месец август newsm78

До колкото знам графика излиза последната седмица на месеца, тоест другата седмица  Peace

# 341
Честито за малките слънца!!!
Надявам се много скоро да се похваля и аз с едно такова, макар че...не му се излиза нещо. След 2 дена влизам в болницата под наблюдение, макар че доста сериозни контракции вече имам. Дано да е наред всичко, пожелавам на мамите, на които не им остана време - кураж и много търпение да имат Simple Smile 

# 342
  • Бургас
Antoniya стискам палци всичко да е наред   Hug  аз засега съм все още в изчакване.  Скоро да се похвалиш тук с леко раждане и здраво бебе  Simple Smile

# 343
Здравейте момичета,как сте днеска?
Sunny-bs графиците на док. изизат в края на месеца!
Antoniya и аз стискам палци и вярвам че всичко ще е наред и скоро ще гушкаш един малък ангел в обятията си...

# 344
Здравейте и от мен!Препоръчайте  ми лекар който ви е допаднал и го препоръчвате с две ръце.Става въпрос за последния ми преглед преди секциото.На вас колко дни преди термина ви определиха датата.Дано не ставам досадна ама само за това мисля.

Общи условия

Активация на акаунт