Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Момичета благодаря за пожеланията Hug Heart Eyes.
Мече Joy Joy Joy Joy Joy Joy,мяркай се по често с тоя аватар.
Мони  Hug обсадете го със съпруга ти двамата ще вземете най правилното решение,но помислете хубаво Hug,и каквото и да решите ние сме с теб Hug

# 406
Мони, честито и от мен! Смели хора сте вие, евала. Аз не бих се решила вече Embarassed

# 407
  • Горна Оряховица
Мерси,Ниелче  Hug

А това в подписа на меца снощи един приятел ми го прати цялото,сега ще ви го копна да се посмеете:

КРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж!)

# 408
  • Горна Оряховица
Ето още нещо да се посмеете:

# 409
  • Бургас
Добър ден Grinning

Гале ,разсмя ме мило ,за което мИрси Laughing

Мони,каквото и да решиш не бързай имаш още няколко седмици,
за да помислиш Hug
Ние ще сме с теб във всяко едно решение.

# 410
аааа, и двете са уникални, копвам си ги Joy

# 411
  • Горна Оряховица
Радвам се,че са ви харесали и разсмели Simple Smile

# 412
# 413
galq_j82 ,мен също успя да ме разсмееш Joy
Момичета,благодаря ви,много сте мили Hug
С моя мъж снощи доста говорихме....смятам,че всяко дете е дар от Бог и нямаме право да отнемем живота му просто ей така.Както сме се справили с две деца,така ще успеем и с още едно.Мисля,че това ни е по силите,то че ще има трудни периоди е ясно,ясно е,че няма да никак лесно,но така е писано.Хубавото е,че има кой да ми помага постоянно(да са живи и здрави майка ми и баба ми),къщата е голяма....Ще имам доста дрехи останали от каките,играчки и други принадлежности.....Мисля,че ще се справим!
Иначе ние се подготвяме за морето,чудя се на децата какво да им взема за ядене в колата,че пътя ни е около 5-6 часа.Ще тръгнем към 4 часа през ноща,че не е толкова натоварено движението,а и децата малко да поспят в колата,че иначе пътуването ще е непоносимо.

# 414
Мони честито,и браво за смелото решение. Hug
 PraynigХайде повлачи крак да има и други бременелки,а на теб,приятна почивка и лека бременност Hug Heart Eyes Flutter

# 415
  • софия
С моя мъж снощи доста говорихме....смятам,че всяко дете е дар от Бог и нямаме право да отнемем живота му просто ей така.Както сме се справили с две деца,така ще успеем и с още едно.Мисля,че това ни е по силите,то че ще има трудни периоди е ясно,ясно е,че няма да никак лесно,но така е писано.Хубавото е,че има кой да ми помага постоянно(да са живи и здрави майка ми и баба ми),къщата е голяма....Ще имам доста дрехи останали от каките,играчки и други принадлежности.....Мисля,че ще се справим!
Иначе ние се подготвяме за морето,чудя се на децата какво да им взема за ядене в колата,че пътя ни е около 5-6 часа.Ще тръгнем към 4 часа през ноща,че не е толкова натоварено движението,а и децата малко да поспят в колата,че иначе пътуването ще е непоносимо.

да, децата са дар от бога.ти си едва на 21г и както сте се подхванали - до 35г /примерно/ колко ще имаш - 8,9,10 това незнам дали е разсъждение. едно,две деца са радост ,но после стават отговорност дали ще можете да им подсигурите дори и едното образование.не опират нещата дали имат останали дрешки от каките - един даден момент нещата се променят и ти си отговорен за децата си  - дори и до смърта си.Успех но трябва да се мисли за доста години напред.Бабите в един момент дори търсят вашата помощ камоли да се грижат за вашите деца.Трудно е това решение с три деца в България е доста трудно - но все пак успех и дано всички планове ви се сбъдтат.може да е с пишле newsm32

# 416

да, децата са дар от бога.ти си едва на 21г и както сте се подхванали - до 35г /примерно/ колко ще имаш - 8,9,10 това незнам дали е разсъждение. едно,две деца са радост ,но после стават отговорност дали ще можете да им подсигурите дори и едното образование.не опират нещата дали имат останали дрешки от каките - един даден момент нещата се променят и ти си отговорен за децата си  - дори и до смърта си.Успех но трябва да се мисли за доста години напред.Бабите в един момент дори търсят вашата помощ камоли да се грижат за вашите деца.Трудно е това решение с три деца в България е доста трудно - но все пак успех и дано всички планове ви се сбъдтат.може да е с пишле newsm32
Не съм на 21,не че има голяма разлика,но все пак след половин месец ставам на 23 Wink
Помислили сме и за това,естествено,че е трудно решение,но не сме единствените хора,на които им е трудно и които се решават да запазят третото дете....незнам,така е...права си и ти....Но има време за всичко,нещата се подреждат с времето...В България наистина е трудно отглеждането на три деца,но пък защо трябва да се правят аборти???Моя мъж не работи в Б-я,надявам се някой ден да успеем да се преместим цялото семейство,защото извън Б-я живота е мноооооооого по-добър.
А пък тук....тук просто е АД.
Кофти е,че не се виждаме често,и не сме заедно през цялото време,но...
За бабите също ми е пределно ясно....но,докъто могат ще помагат,после ще е наш ред да помагаме на тях,ама това е живота...
Незнам може би съм прекалено малко и немога да помисля реално....но...тове  е,което мисля...
Нахвърлях си просто мислит набързо,ще ме извините,ако имам някакви правописни гришки,ама в бързината...

# 417
  • софия
 Peaceуспех

# 418
  • Бургас
Мони щом това ти е на сърцето смело напред Hug
А ние ще чакаме да споделяш радостите и неволите с тази бременност Grinning
Аз честно казано за сега съм гооолям ПАС за второ дете,
навита съм ,ама когато Никито стане поне на 4-5-6г Wink
НО ако се получат две чертички по-рано ще си го оставим
/дано намаме фал де,че 10г си се опазихме и Никито е планувана
и лесно направена Joy/

За хапване в колата аз взимам солети,обикновени бисквити,някое пюре,
бананче.Слънчо не взимам,че е по-мазничко, а на Никол и става лошо.
Да ти кажа мойто диване не става за пътуване и винаги и слагам свещичка
против повръщане-Вомакур,че иначе пътя е просто кошмар с нея.
Първото ни ходене повръща милото 4 пъти и беше страшно уплашена.
Има и едни хомеопатични,но не се сещам името-Мече я подай ръка с инфо Simple Smile

Ми засега от мен толкоз.Лека вечер дами и дреболинчовци newsm46
Аз ще се опъна да гледам "От местопрестъплението" Sunglasses

# 419
  • Горна Оряховица
Мони,щом вече сте взели решението,смело напред и успех! Една лека бременност и на финала здраво бебче ти желая от все сърце  Hug Heart Eyes
Относно яденето в кола-вземам или солети или някакви бисквитки  Peace
И аз отивам да зяпам От местопрестъплението  tv Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт