Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Горна Оряховица
Ивчо и той имаше 1-2 изцепки с напишкването,а скоро не беше се случвало.И аз го отдавам на застудяването,а и той все се налива със сок или вода.
И ние имаме ново зъбче и с него стават 15 Simple Smile Остана долен ляв резец и 4 кътника да излязат само.
Йори,честити зъбчета  Heart Eyes Да,така е,занапред ще съм по-предпазлива Peace

# 601
  • Велико Търново
И Пипи за един ден два пъти се напиша, а вчера съвсем ясно си каза "пиши" и ме заведе на втория етаж да седне на предпочитаното гърне (имаме 2) Simple Smile

# 602
Минавам да почерпя, че Александра от вчера е християнче

Отчето ни каза днес да отидем на църква за първо причастие на детето, но нашия поп ще липсва няколко дни. Вие водили ли сте децата и какво представлява самия ритуал?

# 603
Честито на християнчето! Hug

Иначе не мога да ти отговоря, още не са ми и кръстени децата Blush

# 604
  Вили, честито християнче!  bouquet Моето дете не съм го водила на първо причастие след кръщенката.

# 605
Вили честито християнче Heart Eyes
Мисля че това е комката ,т.с пеено винце ,на нас ни го дадоха още на кръщенката,след това ако искаш може на всяко отиване на черква да му дават,просто казваш на попа.Децата до 6г не е нужно да пазят пости за да получат причастие. Hug

# 606
  • софия
ние от 1 година вече сме християнчета и не съм го водила за това "причастие" нито пък каката която вече от 10 години е кръстена. не знам в България дали този ритуал - причастие е срешан. Никой от моите познати дори не споменава този ритуал да го е правил на детето си. newsm78

# 607
Дават Вийр и Заара по БТВ. Прелест.

# 608
  • Горна Оряховица
Вили,честито християнче,да е жива и здрава Алекс! На нас попа не ни е казвал да идваме за първо причастие и сега от теб за пръв път чувам за него  Embarassed

# 609
Причастие се ползва при католиците, но може и при нас в източното православие да е привнесено, не знам Thinking

# 610
Мече, и аз мислех, че причастието е за католиците и много се учудих.
Майка ми ходи до църквата ни и и обеснили, че се четяла молитва и се снемали печатите, които се слагали при кръщаването. Надявам се в най-скоро време да успеем да "свършим тази работа". Питах познати, но и на тях не са им казвали нищо за причастието.

# 611
Здравейте, момичета!

Ние още сме в очакване на голямото събитие. Подготовката върви с пълна пара.
При Ванко няма нищо ново. Не сме махнали памперса и залъгалката. Говори си негови приказки. Никой не му разбира. Включително и аз.

Благодаря, че се сещате за нас   bouquet
Целувки

# 612
Здравейте и от нас  Laughing Ние сме добре, но и вчера Алекс се изтърва три пъти, а досега не се беше случвало и аз го отдавам на студеното време.
Мече, гледах филма и не спрях да плача- много ми хареса.
За причастието и аз не мога да кажа.
Поля, то не останало, леко раждане мила Hug

# 613
Поля, стискам палци. Смелчага си ти! Hug

Ели, всичките им филми са такива смислени

# 614
  • Горна Оряховица
И аз знам,че при католиците го има и затова се зачудих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт