Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Лелеее, много съм виновна! Embarassed Embarassed Embarassed

Пепениче, честит рожден ден на юначето! Да ви е жив и здрав, много щастлив и нека късметът му върви с него винаги!

Поли, Embarassed Embarassed Embarassed герой голям си!

# 676
  • Горна Оряховица
Поля,честито бебче! Да е жив и здрав и много радост да носи!  Heart Eyes   bouquet

Пепениче (извинявам се много за закъснението  Embarassed),да е жив и здрав Митето! Щастливо детство и много радости да носи на всички!Много весели игри и усмивки!   newsm51

Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името.

Ние утре ще ходим на Павликени,че има сбор,и да видим какво ще има на битака  Laughing

# 677
Цитат
да видим какво ще има на битака
smile3508 Money Joy

# 678
Ех, момичета направо сте страхотни, благодаря ви за пожеланията.
Поли честит ти юнак, браво на теб да ти са живи и здрави, много  да се грижат за теб!
Снимки има много и от морето още не съм качила, та да видим кога.
Целувки на всички. Имам много емоции покрай работата но ще ви разкажа скорооо.

# 679
Брей, много хубави новини тук. Първо:
Браво, Поля, честито! Да ви е жив и здрав малкият Костадин и много да ви радва! Чакаме снимки!
Честит рожден ден на адашчето Митаче! Pepenik! Да расте и хубавее, като слънчице да грее (като кака си)!
Извинявам се за закъснението с честитките, но не съм ви чела 2 дни откакто започнах работа.

# 680
Поля, честито бебче и от мен- да е жив и здрав малкия юнак  Hug

# 681
Честита рожба, Поли!  bouquet
Бързо възстановяване и много целувки на Коко! Heart Eyes

Честит рожден ден на Митето на патерица!
Здраве и да слуша мама и тати! Hug

# 682
Здравейте, момичета!

Аз вече си имам още едно момченце - Костадин. Роди се на 11.09. Тежи 4,400 и е 53 см. Родих го нормално за 2 часа. Вече сме си в къщи.

Честито, да ви е жив и здрав!!! Голямо бебе е браво, ти си героиня. Peace

На всички рожденници, пожелавам много приятни емоции и купища хубави подаръци.  bouquet

# 683
Момичета, малката ми е с хрема и след пет дневно лечение с виброцил и витамин ц, днес педито изписа коларгол- цял ден чета "за" и " против" и не мога да се реша да давам ли....дайте и вие едно рамо. А от 2 дни взе нещо да кашля, уж нищо й няма ....А и на своя глава взех дай давам инфлуцид...Ах как съм против тия лекарства, но пусти му болести едва сега започват...

# 684
Ели, аз капки не слагам. Naughty Нали знаеш хремата с капки минава за 7 дни, без капки за една седмица.  Mr. Green Единственото което слагам е физ. разтвор+клеева тинктура - пак като капките  по 4-5, че и повече, 4-5 пъти през деня, за да прочистят нослето.  Peace Виж вече ако кашля трябва да пие нещо за кашлицата.  Tired Стскам палци да мине бързо.  Praynig

# 685
  • Горна Оряховица
Аз сложих коларгол,бяхме допреди 3 дни с ужасна хрема,бързо потуши,но не капахме много време.

# 686
Доста често кашлят и от стичащите се отзад сополи, но това само лекар може да го прецени.
Бързо да оздравявате! Hug

# 687
# 688
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Ели аз съм страшно доволно от Коларгол.
Когато Никол е със сополки и те не минават и слагам без да се чудя.
Особено ,ако започне и да се позакашля.
Нашето педи обясни ,че точно Коларгол е много полезен при "задна"хрема,
защото изсушава секретите и те не отиват в гърлото./поне така го помня де/

Пепение пак ще кажа:Страхонто семейство сте Hug
а това е най-сладурската снимка на вече голямото момче

# 689
  • Горна Оряховица
Пепениче,страхотни снимки на Митето  Heart Eyes

Неди,и нашият така ни е обяснявал за коларгола.Наистина си е ефикасен,потушава всичко за 2-3 дни максимум.

Общи условия

Активация на акаунт