последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 811
  • 443
  •   1
Отговори
# 255
Ей доживях и аз да се доредя Mr. Green

Много работа, много нещо ooooh!

Слончетка, честита годишнина и успех на спермограмата..

Велмар, честито + тестче.

Ео, благодарско за листчетата и желанията. Надявам се да се сбъднат скоро...

Лея, ако успееш да се видиш с Титка, да я разцелуваш от всички ни...

Аз съм добре, без мъж Mr. Green и миткам с приятелки...

Де се крие Теди newsm78

# 256
Gel, няма нужда да обясняваш. Тук пишат много такива докторчета, дето се представят като доволни майки, някои даже се регистрират. Не се ядосвай.

# 257
  • Стара Загора
...Аз съм добре, без мъж Mr. Green и миткам с приятелки...

Де се крие Теди newsm78
Ето явната причина да те няма тука Mr. Green И не ми обяснявай, че имаш много работа  Naughty знаем ги тези Crossing Arms Crazy А Теди наистниа се изгуби...дано да е за хубаво Hug

# 258
Здравейте всички!
Аз утре заминавам за 3 дена по трянския балкан, да (не) чакам лелята там. Със сигурност ще ида в Троянския манастир да запаля свещичка на чудотворната икона на Богородица за бебче. Обещавам да запаля и за вас, така с листчетата на Ео на Руската църква и с моята молба се надявам другия месец всички да се прреселим в един съседен форум  Hug

# 259
Здравейте и от мен!
Ео,браво за дарението на кръв smile3501,дано ти се върне стократно и за листчетата!
Ели,весело изкарване и мерси,предварително,за свещичките!
Слончетка,успех на спермограмата!
Велмар,стискаме ти палци!
Дано и Теди има по-добри новини! newsm17
На мен и курса ми,ни отложиха дипломирането с един месец и съм щастлива,че ще имам повече време newsm68
Целувки на всички и лек ден!  love001

# 260
Херо, само щуротии ти се въртят в главата Mr. Green.
Но то и на мен така, тъй че не си сама Crazy Mr. Green Blush

# 261
  • Стара Загора
Херо, само щуротии ти се въртят в главата Mr. Green.
И аз ви обичам Mr. Green

# 262
Така, в събота и аз ще ходя до Руската църква, благодаря на Леа, че ме упъти, така че, ако някой е останал без пуснато листче, да пише!  Grinning  На всички пожелавам само хубави новини! Аз явно нещо съм настинала пак, защото левия яйчник ме боли страшно, все едно имам нещо вътре, което се върти и е много гадно, целия ми крак се е схванал, дано да не е нещо сериозно, че хич не ми се отлага месец - два - иначе нямам течения и т. н! На всички мацки   bouquet

# 263
Ети,мен като ме заболи нещо веднага ходя на лекар.Защо трябва да се мъчиш и да се чудиш какво е? newsm78
Така съм по-спокойна,пък те са за това.  love001

# 264
  • BABYLAND
Привет и от мен хубавици!
   На мен май не ми е писано тази седмица да работя!!! Досега се мотках-с мама се разхождахме, папкахме и тамън я изпратих вече ентусиазирана, че ще поработя малко, взех че се включих в бг-мамма и май нещата са ясни.  Laughing Сега ще повършея   из новите темички и понеже ми се спи-след малко ще си ходя към вкъщи да си полегна....  #Crazy
   Еми позволявам си подобни почивки, защото само като си представя после какъв гърч ме чака с приключването на годината....свят ми се вие!!!
   цИлувки на всички вииии

# 265
Ети,мен като ме заболи нещо веднага ходя на лекар.Защо трябва да се мъчиш и да се чудиш какво е? newsm78
Така съм по-спокойна,пък те са за това.  love001

Задължително ще отида на лекар, аз не се оставям, лошото в случая е, че не мога да го направя веднага, защото не мога да мръдна от работа - е това е гадното, за сега ще парирам с нош - па и като се освободя, отивам!

# 266
Дано, а довечера нападам мъжот, щот ову наближава и не прощавам! Mr. Green / Може и от това да е болката, но е доста по-силна от друг път, доста и за това имам притеснения /

# 267
Леа, много се радвам, че и ти си се свързала с тити. Носи й много поздрави от целия форум. И в букета искам да се включа, ти после ще кажеш как и с колко.

Ети, съвсем правилно е да не прощаваш такива работи! Twisted Evil

# 268
  • BABYLAND
ЕТИНА, чувала съм, че при кистички има такива болки. Лично аз на няколко пъти съм усещала подобни /без да ми се схваща крачето де/ и последният път като бях не генеколог, каза, че е киста. Не се притеснявай, те се пукат самички. Дано да не е това причината, а да е знак, че е суепр удобен момент да забременееш  Laughing. УСПЕХ

# 269
Като ме види доктора, ще докладвам, мерси за мненията и съпричастността  bouquet

Цитат на Гризка:

" Ети, съвсем правилно е да не прощаваш такива работи! " - прошка не Naughty, и на колене да моли,  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт