Ника,спиш ли още?

Ами сега?!?! Обадих се на мъжа ми да дойде да ни "спаси", добре, че беше в Русе, не са го засилили нанякъде, чее... не ми се мисли...как трябваше да стоим на площадката и да чакаме да стане 17,30 да се прибере. Ама аз най- редовно го правя този номер с ключалката и само се чудех, кога ли ще си заключа ключовете вътре. Е, ето, че стана най- сетне...
Луда работа!
, само ако я накараш нещо ще го свърши, в смисъл, да наготви, да вземе детето от градина, да изчисти, да напазарува нещо, ако излиза трябва специално да й кажеш да купи хляб или друго, иначе въобще не се интересува какво трябва и какво има в къщи за ядене!
През зимата е тук в Русе, а лятото си ходи на едно село наблизо до града, но за мое съжаление лятото е само 5 месеца, а зимата е 7......
Едва се понасяме, пенсионерка е и само й дай да ходи по екскурзии, пенсионерски клубове и сбирки, концерти и т.н. Не ми се говори повече, че ми се разваля настроението... 

Радвам се, че сте се разминали само с уплахата. 
Добре че нямаше нито 1 размазване. Явно и мен доста ме е срам, щом чаках първо ти да споделиш.
Препоръчани теми