Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Бела, иххх че сладко розовкоооо:)) Бонбон малък !!!  Hug

Ника,спиш ли още?  Mr. Green

# 466
Здравейте, момичета!
Ама наистина комай доста болни по двойки се навъдихме... Пожелавам ви наистина скорошно оздравяване!  newsm10
Аз се надявам при Дели да има подобрение. От сутринта до сега е кашляла три пъти, което наистина ме обнадеждава. Е, вярно, продължава да плюе лекарствата, но да речем, че около 3/4 от дозата успява да преглътне а останалото се стича по брадичката й.  Wink
Като ви чета как захранвате четиримесечни бебета и като гледам как мойто диване бута лъжичката с водата, май-май ще се наложи да поизчакаме...

По въпроса за критиките и коментарите за децата ни, аз гледам да не им се връзвам особено. То слабо, то дебело, то навлечено, то голо, все ще ви направят някакъв коментар, чиято единствена цел е да ви засегне. Уж го казват ей така между другото, ама си го мислят най-сериозно!
Преди около две години ме огря прозрението що за птица е т.нар. средностатистически българин – цинично критичен завистник! Да! Прозрението ме осени, докато боядисвах новата ограда на къщата ни, която направихме сами с мъжа ми. То не бяха коментарии, не бе чудо! Как един не ме похвали и да каже колко добре се получава и да оцени естетиката на освежената фасада на дома ни... Само критика и това е! А като погледнеш техните къщи – мизерни, мръсни с олюпени прозорци и паяжини по стените. Същото е и с децата. Погледнете техните и не им се връзвайте чак толкова!  Mr. Green

# 467
Ние се прибрахме от разходка... пък каква простотия направиих... Embarassed
Прибирам си количката в колата, понеже кооперацията ни е на 4 етажа и не ни се полага асансьор, а ние живеем на 4-я етаж, та... отключвам багажника и оставям ключалката на заключено положение, докато прибера количката иииии.......ТРЯС вратата на багажника с ключовете вътрее  ooooh! Ами сега?!?! Обадих се на мъжа ми да дойде да ни "спаси", добре, че беше в Русе, не са го засилили нанякъде, чее... не ми се мисли...как трябваше да стоим на площадката и да чакаме да стане 17,30 да се прибере. Ама аз най- редовно го правя този номер с ключалката и само се чудех, кога ли ще си заключа ключовете вътре. Е, ето, че стана най- сетне... hahaha Луда работа!

А Преско естествено изяви желание да ходи да работи с баща си, е не му "счупих хатъра", да върви като иска, аз няма да се дърпам  Mr. Green и сега Ина спи, аз като се "наработя" на компютъра ще направя една бисквитена торта, че и гостенка чакам - комшийката да пийнем по кафе. Mr. Green

Щях да се изказвам и по въпроса за свекървещиците тази сутрин, но не ми остана време. Моята пък е уникален мързел  ooooh! , само ако я накараш нещо ще го свърши, в смисъл, да наготви, да вземе детето от градина, да изчисти, да напазарува нещо, ако излиза трябва специално да й кажеш да купи хляб или друго, иначе въобще не се интересува какво трябва и какво има в къщи за ядене! #Cussing out През зимата е тук в Русе, а лятото си ходи на едно село наблизо до града, но за мое съжаление лятото е само 5 месеца, а зимата е 7...... Tired  Едва се понасяме, пенсионерка е и само й дай да ходи по екскурзии, пенсионерски клубове и сбирки, концерти и т.н. Не ми се говори повече, че ми се разваля настроението... Sick

Айде, отивам да правя тортата   chef

# 468
  • Бургас
но за мое съжаление лятото е само 5 месеца, а зимата е 7...... Tired
Моята пък работи на морето,а зимата е далече и съм доволна от това от което ти не си...  Mr. Green
Добре,че таткото се е отзовал да ви помогне.  Hug

Иначе да, вчера много бях изпушила.Ама днес нищо ми няма.

Моето дете много спи днес  Rolling Eyes

# 469
  • До Балкана
Моето дете много спи днес  Rolling Eyes
Моето така спи от 3 дена! Няма наспиване, ще вземе да ме притесни скоро! newsm78

# 470
  • София
Дд!  Grinning
Съни, къде ти спане, душо! Тва да си с две малки деца си е голяма прецаквация.  Mr. Green Да идва септември поне едното да е на градина.  Crazy
Ро, голямо изживяване!  Hug Радвам се, че сте се разминали само с уплахата.
Ние сме излезнали в ранни зори и чак сега се прибираме, слънчасах.

Да се допълня...
Бела, не обръщай внимание на никой! Жорко е прекрасен, плюс това е почти на 5 месеца и вече спокойно може да посяда за кратко, нищо няма да му стане.
Максим му дай седнал да седи, или пък да си стъпва на крачетата. не го стимулирам, но пък и не го спирам - то детето си показва.
А че си най-добрата майка на света за твоя си Жорко, в това никога не бива да се съмняваш!  Hug

Аз да пофаля мъжо - докато слънчасвах навън е лъснал къщата.  Crazy Heart Eyes
И от трите ни счупени чадърчета е сглобил едно /тук не знам дали да го похваля или да го наплюя, щот го прави от скръндзавост това/.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 16:20 от Ника

# 471
Аз да пофаля мъжо - докато слънчасвах навън е лъснал къщата.  Crazy Heart Eyes
И от трите ни счупени чадърчета е сглобил едно /тук не знам дали да го похваля или да го наплюя, щот го прави от скръндзавост това/.
hahaha hahaha hahaha

# 472
  • offshore & overseas
Нищо не можах да прочета днес. Мъжо ми беше взел пецето... Само мернах, че за сваляне на памперс е станало дума. Аз и двата й ги резнах на Халюша на 2 и 4 месеца. Естествено, напишкваше се в началото, не помня да се е нааквала, обаче. Тя до онзи момент носеше гърнето само като шапка. Shocked

Малко я натиснах (и себе си ествествено), щото нали щеше да тръгва на ДГ и ни бяха казали, че децата трябва да са без памперс и да пишкат на клозеП. Та с песни и танци на народите и със слушане на шума на водопади и тупуркането на кончета, я заинтригувах и тя започна да седи и да си върши работата и където трябва.

Бях решила да махам и нощен, и дневен, от раз, и там ми беше грешката. Месеци по късно, след дъжд -- качулка, някой ми рече, че нощен се маха след 3 седмици сух памперс. Та махнах аз и нощния и сън не видях. Първоначално ставах, бременна, да я изпишквам поне веднъж. После вече не можех, та се напишкваше поне 2 пъти на нощ (слагахме от еднократните чаршафи).

За мен всичко това беше нормално, но баща й подивя и се опитахме да върнем памперсите, ама и тук ударихме на камък, щото не стига, че й го слагах аз (баща й не можел, видите ли) на заспало, ами и тя задължително се будеше, за да си го свали и се изпишкваше в леглото.

Чак преди 1-2 месеца престана... Вече се напишква нощем, само ако се разболява (напр. е настинала). Денем не се е напишквала от юни миналата година, освен няколко пъти нарочно, в пристъп на ярост.

Свекър ми, нали е уролог, рече, че може би се дължало не толкова на психологически фактор, колкото на стеснена уретра, ама слава Богу, не се наложи да проверяваме дали е так

По-късно ще пиша и чета останалото, че дългът ме зове...

# 473
  • София
Мяу, като каза наакване - Борис бързо схвана за пишкането, ама за акането не на 100%. И веднъж, ходейки по площадката го виждам как ръси барабони след него, умрях от срам, събирах ги в едно пликче, абе ужас... добре, че бяха твърди, де.  Embarassed

# 474
 Joy Joy Joy
Никаааа, знам че не ти е било смешно ама аз се разплаках от смях  Laughing
Радина още нищо не е схванала, нямаме попадение в гърнето, но изпрах едни наакани и три напишкани гащи. Хубаво й е да да й е проветриво на дупето и се га не иска да й сложа памперс, за да излезем на разходка Thinking

# 475
  • offshore & overseas
Мяу, като каза наакване - Борис бързо схвана за пишкането, ама за акането не на 100%. И веднъж, ходейки по площадката го виждам как ръси барабони след него, умрях от срам, събирах ги в едно пликче, абе ужас... добре, че бяха твърди, де.  Embarassed
Това се е случвало и на Калина (веднъж-дваж), също барабони, слава Богу, и слава Богу, не в градината, а в антрето. ooooh! Добре че нямаше нито 1 размазване. Явно и мен доста ме е срам, щом чаках първо ти да споделиш. Joy

# 476
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще ме убиете бе хора!!!!
Не мога да спра да се смея, доста цветно си го представих!

# 477
  • София
Вече и на мен ми е смешно, ама тогаваааа.  Embarassed  Joy

Носния секрет на Максим е абсолютно чист.  Shocked Два пъти са го посяли, няма бактерии, никакви. 

# 478
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мда, да споделя и аз по"миризливата" темичка - преди години,още бяхме само с номер 1, той на 2, ние на плажа, и Алекс гол,качен върху гърбът на мъжът ми -решавам аз , че е супер за снимка, давам команда никой да не мърда, и докато се нагласям с фотото, мъжът ми с усмивка, през зъби ми казва,че в момента Алекс му ака на гърбът Mr. Green Mr. Green Аз обаче,сериозно решила да снимам таз миловидна картинка на бащино-синовна обич, изсъсквам, че ака не ака - никой да не мърда - и така, снимката биде направена, Алекс сполучливо изакан върху гърбът на баща си, а той/мъжът ми/ си лежи с ако на гърба и не смее да мръдне - че ако не стане снимката, знае ли какво ще му се случи Mr. Green Mr. Green

# 479

Общи условия

Активация на акаунт