Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • offshore & overseas
Сега ще вляза и аз да си проверя за плащания от НОИ -- може би най-после ще успея да си покрия дълга към ДСК, за месеца, де...

Марго, и Люсил беше така 1 нощ миналата седмица -- дадох Панадол и заспа, а на другия ден вдигна Т 37,5. Два-три дни давах Панадол и Нурофен, защото беше много раздразнителна и не можех по никой начин да я утеша. Постепенно си възвръща режима на целонощна почивка. Ба ли го кво е било...

Ау, Бобиш, доквича ми се! Cry Не ми се мисли като му дойде времето на наш Монка, и въобще...

# 76
Бобиш Cry Cry Много ми се ще да те гушна...
Ние сега се върнахме от разходка в Заимов - едно слънчево и пусто беше, а сега си ръми навън...
Дано на всички мами им преведат парички, аз погледнах - на мен са ми пуснали за Май 3 дни от последния болничен, сега ще чакам да ми подадат нещата
от работата.
И да се успокояват бебоците, та и ние малко да рахатясаме.

# 77
Момичета,само ще ви кажа - много си пазете домашните любимци като ги извеждате на разходка,защото нелегално са започнали да тровят улични кучета.Е,нашето си отиде по този начин! smile3518Няма да ви отежнявам повече днес!

# 78
  • София
Боби, много съжалявам smile3518 spoko

# 79
Ох, Бобиии  Cry Съжалявам много за душичката...Гадове мръсни...Ще предупредя баща ми за тази ужасна инициатива  Confused

# 80
Бобиш,  Hug

# 81
Боби, гуш Hug Милото кученце

# 82
  • някъде тук
Боби  много съжалявам за Доги Cry разбирам те напълно на мен ми се е случвало два пъти едното ни го отровиха и го гледах как се мъчи три дни  Cry А пък немската ми овчарка която я гледах 13 години като човек от семейството се наложи ветеринаря да я умъртви защото беше много болна ох......... ужасно е що сълзи съм изревала направо не ми се говори Sad

# 83
  • София
Бобиш Hug

# 84
Бобиш, много съжалявам, душицо!  Hug Cry

# 85
  • София
SuNnY SkY   bouquet

Бобиш  Hug, много тъжно наистина  Cry

Адашче, нагушкай Алекс от мен и все така да и върви в живота  Flowers Four Leaf Clover! Честит рожден ден на братчето ти! Да е жив и здрав!

Честита месечинка на порастналите дечица! Да растат все така здрави и усмихнати! newsm51

# 86
  • София
Бобиш, и мен ме стегна гърлото.... Confused Аз също го преживях ,но това не ме спря да се сдобия с още едно куче.Ще внимавам повече като извеждам малката Дейзуна. Close  Прегръдка за теб и бъди силна!!!  Hug

Честити  месечинки и специално на Танчето и Алекса,а и на братчето ти честито !!!   bouquet

Марго,дано премине тази криза на Тин и се успокоиш най-после. Hug

Ефи,дано Мел свикне бързо с градината,че да не се притесняваш.

Юхуу,как е с новата количка?  Grinning

Неви,Ами Деа ?

Днеска сложиха Петаксим-а на Андрей.Поплака малко,после заспа и засега няма други последствия. Praynig Доки не пожела да сложи и Синфлорикса,защото не е слагала досега по тази схема и не смее.Та ще го слагаме в интервала от 6-я месец до годинка,когато по календар не се слагат ваксини и има 'дупка'. А,порастнал е за 2 седмици с 4 см и е вече 66 см и 6600 гр.Доволна съм! Flutter

Да се похваля,че от 10 дена сме само на кърма и спим заедно! Така и 2-та си заспиваме докато папка малкия. Simple Smile

# 87
  • София
Запис Hug

# 88
  • София
Бобиш  Hug горкичкото Доги! Сега е на едно по-хубаво място.  Hug  Hug  Hug

# 89
Бобиш Hug
верно че има нещо такова защото наскоро гледах предаване /не си спомням телевизията/в което показваха как по нощите слагат примамки с отрова и журналистката говореше че това не е правил;но и те стават съучастници,а мъжът им каза ами не снимайте тогава ,после ги махна ,но каза че по късно пак ще ги сложи,това беше преди една-две седмици може би

Общи условия

Активация на акаунт