Стар, утрото е по-мъдро от вечерта, надявам се каквото и било да ти е минало.
И на мен вчера ми беше отвратно, поревах си, а вечерта доизпих Бейлиса, който имаше вкъщи, а аз го пия "разреден" с уиски. Омотах се едно хубаво, по едно време ставах за нещо до кухнята и пода ми се люлееше, но стигнах благополучно, наспах се поне, ако не друго, и сутринта се събуждам със зверски болки в корема... то ми дошло. 
По тоя повод да ви черпя едно кайве:

Айде дружинката за Борисовата да се строява за преглед на редиците, днес ще има примоция - за който е дошъл безплатен мъфин по УНИКАЛНАТА! рецепта на Мемо, разбира се, благополучно модифицирана от мен, поради което ако ще я патентоваме ще трябва да си поделим патента, Мем.
Ако има и други желаещи - да заповядат!

И да допълня, че се сетих. Аз съм на сватба на 7-ми август, има време.., защото възнамерявам до тогава да се вкарам в ред и да изглеждам зашеметяващо. А щом възнамерявам - значи ще стане.
!
! Казвам изтървахме, защото двете с Рая я свършихме тая простотия ...... Искаше да го гушка и аз го оставих на нейното легло, е, след малко беше на земята....
!
!
, ето поради тази причина почти нищо не ми става, освен тези дрехи, които са ми били по-широки преди, а целулита е просто навсякъде по мен
Стягам багажите и до 10часа съм излязла!

!

Между другото, вашето Елхово в Ямболско ли е?