Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Съни,  Hug много неприятно е това, сигурна съм че всичко е оК.

# 631
Шамански, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така усмихната!  bouquet

Честит РД и на Пухиния хъсбанд, честита каляска на Кристинчето. Така и си помислих че е тая като каза цената. Mr. Green Кажи доволна ли си, че аз го обмислям придобиването на същото возило, Стар и тя го обмисля доколкото знам. Mr. Green

# 632
Е, щом ще се Фалим с падане на бебета да се поФалА и аз...миналата седмица и мойта дунда се строполи от леглото...интересното е , че я оставих в единия край като сложих възглавница да не падне, а тя се дотъркаляла до другия край и се бухнала между леглото и стената  Shocked Измъкнах я за ръката, щото нямаше друг начин..не плака много, "привесих" я (преобърнах я с главата надолу 3 пъти) и спря веднага да плаче...измих очички и съвсем се успокои..после я държах будна 30мин, яде, смя се и хоп на разходка Simple Smile Явно всяко бебе преживява падане (е, или почти всяко )
Ха да са честити новите возила! Simple Smile
Шаманче, жива, здрава да си и все така да помагаш на кърмещите мами!  Hug

# 633
  • Бургас
Ради,покажи ни я Албенка да я видим колко е порастнала!  Hug

# 634
Ма Бръмке, кво да го обмисляме, за 80лв направо от всички цветове да си вземем, викам аз   Laughing!

Количката е много хубава, запознах се с нея на живо  Flutter ! Кристинче, да си я ползвате със здраве !

Sunny9  Hug , не ми беше приятно да прочета , че и вие се разписахте в отбора! Радвам се , че всичко е наред !

Мяу, пратих те съвети за главобол да раздаваш , пък ти взе че се нареди при страдащите ! Дано бързо премине !

Неви, как мина "висенето" ?

# 635
  • Бургас
Джакпота станал 6 млн.  Money Замислям се да ида да пусна някое фишче, ама с Димана ще ида,за късмет  Mr. Green

Мяуче, и от мен имаш пожелания за бързо преминаване на главоболието.  Hug

Пф, аз пак зарязах диетата. Много несериозен човек съм , а не бях....  ooooh!

# 636
Стар, благодаря ти, да ви се връща!

Бръм, днес и беше първи ден, доволна съм.Супер маневрена е, по-лека от предишната(abc-to), сгъва се с една ръка, седалката е доста просторна за детето, има доста легнало положение (по-легнала е от коша за кола), голям багажник,а и да не забравя уникална за мен материя, до колкото разбрах може и само с мокра кърпа да се забърсва, смисъл самата материя е някак непопиваща петната( е не всички!) .Сенника и е досата голям, дъждобрана е много хубав. Иначе количката върви с адап. за кошница  и кош за новородено.
Абе много съм доволна Grinning

# 637
Добра вечер и от нас!
Я да си кажат кои мами се разхождат в Южния ,можем да си организираме и ние една среща? Party
При нас нищо интересно,обислям едно ходене до вилата другата седмица-малко за разнообразие.
Утре е секциото на най-близката ми приателка от детските години,стиснете по едно палче всичко да е ок.Много се вълнвам  Blush
Мяу и мен ме е подгонило главоболие вече втори ден,ама мен като ме боли главата много,започва и да ми се повръща  Sick ooooh!
За падането и аз се оплаках от нещо подобно,знам ,че е важно детето веднага да изплаче и да не плаче повече от 15 мин.Хубаво е да не заспива поне 30 мин. и да се наблюдава да не повръща на фонтан.Много близък семеен прител е неврохирург и той ми е казвал,че не е опасно,но след инцидент трябва да се наблюава детето 48 часа,за признаци на главоболие(неспокоиност,сънливост,заспива лесно,но се буди бързо,повръщане на фонтан). В тази връзка след нашия инциден не е имало проблеми  newsm44

# 638
  • някъде тук
Искам да помоля за малко стиснати палци за утре ,сега ми е гадно ще пиша утре Tired

# 639
  • offshore & overseas
Искам да помоля за малко стиснати палци за утре ,сега ми е гадно ще пиша утре Tired
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 640
fingerscrossed  

# 641
bela, с теб сме Hug
Татко ни веднъж реши да изведе Радина и от 21.00 до сега се борих с нея да заспи  ooooh!
лека нощ мацки  Hug

# 642
fingerscrossed Късмет и  успех!

ЧРД на Шаманчето! Пожелания за здраве, щастие, много усмивки и да е все така всеотдайна

# 643
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 644
  • York
Стар, утре да организираме една разходка а? Ще се обадим и на Таня. Или утре замисляш някой плаж?
При нас основната тема за разговор днес е концерта на Металика и компания   superuu

Общи условия

Активация на акаунт