Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Искам да помоля за малко стиснати палци за утре ,сега ми е гадно ще пиша утре Tired

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 646
Бела и от мен fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Kiss

# 647
Добър вечер, дружинка!

Бела, имаш и от мен стиснати палчета.  Hug
Мики, стискам палци и за твойта дружка.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Съни, много кофти случка, и аз имах подобна. Hug Сигурна съм, че нищо ви няма. Гушкаме ви с Алекса. Hug
Кристинче, много ви е яко возилото.
Мяу, да го прогонваш тоя главобол по-скоро! Hug

Момичета, много благодаря на всички ви за подкрепата.  Hug И аз се надявам Ники скоро да си намери работа и да се понаредят нещата около нас, въпреки че знам, че няма да съм напълно щастлива, докато не се върнем във Варна.

Аз сега варя една супа и после се ориентирам към леглото. Лека нощ на всички! smile3524

# 648
Шаманче, Честит Рожден Ден!  Hug Да си все така бяла и добра  Grinning Hug

Ника, Мяуче, айде с нас другата седмица  Simple Smile Кофти е с транспорта, ама си е забавление за децата  Sunglasses (То май и за майките им   Wink Blush )  Ника, щом ти е такъв добродушен, ще си намери занимание Бо Wink

Кристинче, страшна тая каляска бе  Party Че и 80лв #Silly

Бела, Hands Thumbsup

Нашият татко излезе с колеги. Уж нямаше да закъснява  newsm66

Ние в тая жега напоследък не излизаме  Rolling Eyes Успяваме към 17ч. Иначе сутринта приготвих всичко, нахраних я Лорката, оставих я на активната гимнастика и преди да излезем реших да отида до тоалетна, връщам се да я взема и натоваря в каляската - тя нашата заспала  Rolling Eyes Та отложихме излизането.
Ама другата седмица - жега - не жега - излизаме от рано  Naughty

Някой ходил ли е в новия парк на Военна академия? Да вземем да го сефтосаме тия дни, а?  newsm78

# 649
Привет и от мен в топлата лятна вечер, ухаеща на липи.......ммммммммм, размечтах се! Whistling
Стиснати палчета за БЕЛЛА и от мен!!!  Hands Thumbsup
Като ви чета, вашите бебоци по на 4м хапват по 150-160мл, а моето по 180, а е на 3м! То къде ще му излезе края, незнам по-нататък. Иначе сме си добре. Излизаме на разходка по горещото, баш на обяд, но няма как, има дом. работа колкото искаш! Утре поне започва световното, та поне да има какво да се гледа, не че има време, ама за приспиване става!

# 650
  • York
Хм...  smile3507

# 651
Янче, много си ранобудна! Мерси за кафенцето!

Айде, аз ще ви поднеса днес закуска в леглото:

# 652
  • York
Янче, много си ранобудна! Мерси за кафенцето!
Ужис направо!
Точно си изпих кафето и май ще си полегна на дивана в хола до диването, което най - доволно маха с краченца и се хили  ooooh!

# 653
Добро ви утро мацки  wavey

Мерси за кайвенцето и закуската  Hug

Хубав ден днес! Вчера се събудих с яко главоболие (и аз в редиците на мигренуващите  Sick ) Та не съм ви чела, само лееко под диагонал.

miki_4akarova ние мятаме крачоли по Южния и la vida loca и Daniela Kolarova, та ако искаш казвай кога и как  Party

Стиснати палчета за miki_4akarova и bela*  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Кристинче мнооого е дОбра каляската, чак ме кара и мен да се замисля  Flutter

# 654
Хо- хо !

И ние сме от ранобудните днес ! Хъх ! Стас се развика в 6:00  и събуди цялата къща !

Яна, ние няма ли да се видим бре !? Днес ще гледам да се отърва от опашката ( това многообичната ми дъщеря  Mr. Green ) и да стигна до Морската Градина !
Вчера след плажа я оставих на баща и, да си я погледа малко  Crossing Arms, а той я заврял в детският кът в Мола, за 3 часа  Rage ! Е, то така срещу 30лв, за 3 часа, и аз мога   Crossing Arms ! Да видим днес, кой ще поеме грижите  Money !

# 655
# 656
  • York
Яна, ние няма ли да се видим бре !?
Как така няма Simple Smile Ще се видим я  Peace Даже и на Таня ще звънна. Ти кога мислиш да излизаш? Аз съм без кола, но мъжа ми е в града и ме инструктира да му се обадя да ме вземе, когато съм се обула и строила с детето до вратата, че нещо май взе да му писва да ме чака постоянно  Laughing

# 657
Добро утро!И ние сме от ранобудните,а на мен така ми се спи.
Бела имаш и моите стиснати палчета!
Танче,Понякога мерси за кафенцето и закуската.
Честити месечинки на Веселина и Теодора!Раче пиши два реда как сте.
Мерси на всички за пожеланията за мъжо Hug

# 658
  • Най-зеленият остров
Добро утрооооо и от мен мамчета.
По пропуснах малко темички, но в това хубаво време и с кака в добавка не ми остава грам свободно време. Чета, че дебели бебета коментирате - ами Ния е 8,5 кг. а още няма 4 месеца. Какво мога да направя по въпроса- НИЩо. Детето си е на кърма и нито знам колко яде нито нищо, важното да е живо и здраво.
Нали много майки започнахте диета? Докъде стигнахте? Аз нещо немога да стегна и да започна да диетувам и се оправдавам с кърменето  Twisted Evil .
Бела стиснати палци и от мен. Дано всичко да мине добре и да не се притесняваш  newsm10 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover .
П.п. Понякога и аз искам такова метълско боди  Grinning . Откъде го купи?
Лек ден.

# 659
Добро утро и от мен!

Вчера  направихме чудна разходка в Южния парк цял следобяд. Много хубаво беше  Simple Smile.

Пухче, честит празник на половинката ти на патерица!!! Да е жив и здрав и много да ви слуша!  Party

Да ви почерпя за РД-то на Емо днес Heart Eyes

След час съм на фризьор, а после отиваме на пазар, че утре ще има дамско парти вкъщи с приятелките ми, които не са виждали Йони още.  newsm18  

Ще бъде хубав уикенд, пожелавам го и на вас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт