ЦДГ Моряче - Варна

• 45 530
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
  • варненка от София
Списъкът си зависи от госпожите. На нас миналата година ни искаха блок А4,няколко листа цветна хартия А4, различни цвята, гланцово блокче, флумасти 6 броя Кохинор, темперни бои Фабер кастело, ножички и четки. Може би имаше и нещо друго, но сега не помня. Така че в този дух ще са нещата. Около 15 лева излизаше цялото нещо.

# 91
Аууу, съвсем изключих за списъка. Извинявайте за закъснението.
Ето го:

1. Кутия\папка ( картонена)
2. Пакет листи А4 и пакет цветни листи
3. Пластелин - бял за моделиране на художници
4. Сухо лепило
5. Фулмастери - 6 цвята
6. Пастели
7. Книжка за оцветяване
8. Моливи за оцветяване
9. Акварел - 1 кутия
10. Книжка или играчка, която е любима на детето
11. Ножици
12. Блокови листи
13. 1 стек пластамоси чаши
14. Мокри и сухи кърпи
15. 30 броя кърпи 20\20

# 92
  • варненка от София
Еййй, вашите госпожи с много изисквания бе  Mr. Green Ние миналата година по тънката линия сме минали значи откъм канцеларски материали. Иначе чашите си ги носим периодично през месец два, както и мокрите кърпи. Останалите от хасето еднократно ги давахме при постъпването.

# 93
  • Варна
Le Soleil, има ли значение каква книжка за оцветяване например или какви ножици? Питам, за да знам дали да хуквам да купувам материалите или да изчакам, ако има някакви конкретни изисквания.

# 94
Аз вече купих всичко по списъка. Някой да има информация случайно от кога ще се формират групите?

# 95
  • варненка от София
Днес говорих с Димитрова по друг повод, но питах дали е приключил ремонтът и за кога се очаква отваряне на другия корпус, та тя спомена за октомври.

# 96
  • Варна
Аз говорих с директорката. Тя ми каза, че след 22.09. се надява да започнат почистването след ремонта и от 01.10 да започнат приема на децата. Дъщеря ми, понеже е родена през декември, се надявала да я приемат до края на октомври.

По списъка още нищо не съм купувала. Каси, разясни, моля - по т.2 от списъка - за какви точно цветни листи става въпрос и по т.3 за белия пластелин - нещо по-специално ли е, защото в една книжарница ме гледаха странно когато попитах дали имат.

# 97
  • варненка от София
Ох, то почистването вече зависи от родителите, както и довършителните работи. Миналата година за нашия корпус отиде повече от месец довършителни работи. Трябва всичко да е на 6, да се викне ХЕИ и те да разрешат отварянето на градината, така че дерзайте...

А за цветните листа иде реч за тези А4, които са за принтер. На нас ни искаха миналата година няколко цвята, правят апликации разни, занимават се децата.

# 98
В големите книжарници,АБВ например, продават пакети цветни листи А4, но Нарлиева изрично ми каза да не са гланцирани. В пакета има комбинирани няколко цвята и бройката им е по-малка от белите копирни листи. А пластелинът трябва да е изцяло бял - пакетче. Има го в Офис 1.

# 99
Внимавайте и с книжката за оцветяване. Елементите трябва да са големи и разнообразни.

# 100
Книжката за оцветяване е добре да бъде с големи елементи, както е казала Каси. Пластелинът е бял за моделиране, а цветните листи не трябва да са гланцирани.
Аз се обаджах в градината преди 10 дни ми казаха, че приемът започва на 01.10. Смятам че понеделник, 04.10, е крайният срок синът ми да тръгне отново на градина пак. Сега обаче пак ще звъня, за да питам дали ще ни трябват нови изследвания, предвид, че 2 месеца детето не е посещавало заведението.

# 101
  • варненка от София
Книжката за оцветяване е добре да бъде с големи елементи, както е казала Каси. Пластелинът е бял за моделиране, а цветните листи не трябва да са гланцирани.
Аз се обаджах в градината преди 10 дни ми казаха, че приемът започва на 01.10. Смятам че понеделник, 04.10, е крайният срок синът ми да тръгне отново на градина пак. Сега обаче пак ще звъня, за да питам дали ще ни трябват нови изследвания, предвид, че 2 месеца детето не е посещавало заведението.

Със сигурност ще трябват  Wink Кръв, урина, ако и лепенка за глисти. А Стефи не е ходила два месеца и оня ден за това говорих с Димитрова, та тя ми каза.

# 102
Да ви кажа, изследванията за глисти май са по-доброто зло. Днес децата в първа "б" група са 45. Взели са тези, на които им изтичат чревните плюс тези от сборната група. Това е някакъв ужас. А иначе, доколкото разбрах, ремонтът в горния корпус е приключил. Искат да изчистят за да извикат ХЕИ и после да започнат работа там. Обаче - очакват помощта на родителите за почистването, а не знам защо останах с впечатлението, че желаещи родители няма.

# 103
И на мен ми се обадиха за сборната група днес, но мерси. Днес ще занеса чревните в лабораторията и дано вече в понеделник да сме на градина.

# 104
Дано всички малчовци да преодолеят по бързо стреса от постъпването в детската градина и тръгнат с желание.Аз отдавна преживявам на ум първия ден и не знам кой ще е по-притеснен Embarassed Simple Smile
А имате ли представа ще има ли втора родителска среща когато децата започнат?Относно този списък за необходимите материали,аз споделих идеята че в някои д.гр. родителите събират пари и копуват всичко за децата от някаква борса-не ви ли се струва добра идея!А склонни ли сте да събирате определени средства-за играчки,книжки или за подобряване на обстановката.Децата ни не са от една група но ми е интересно как са настроени родителите относно събирането на допълнителни средства/като напълно разбирам че всичко е до възмояжностите на семействата/

Общи условия

Активация на акаунт