На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 829
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Таня мерси,почвам да се замислям.Една приятелка съфорумка ще се върне в неделя,но те са в Кушадасъ,ще ми разкаже как е да пътуваш с малко дете до там с кола.Какво ще кажете мили дами по въпроса?

Аз бих казала че зависи от детето/децата, ти знаеш най-добре те как понасят пътувания  Wink  Лично аз бих тръгнала вечерта, така че децата да проспят пътя, но за шофьора си е мъчение да кара през нощта.

# 46
Пътуването с кола до Анталия звучи добре, но не мисля, че е подходящо за малки деца. Знаете как е "мамо, кога ще стигнем?мамо, стигнахме ли вече? ..." и така до 1001 и обратно. Аз не бих рискувала ....
Моля, нека някой, който е почивал в Белек да каже има ли комари. Мой познат твърдеше, че има много и трябва да се носят машинки за контактите, но аз не искам, защото детето ми е още малко, а не ги препоръчват за деца до 3 години.

# 47
  • София
Шофьора ми е най малката грижа и без това си купи кола заради самото шофиране,децата изкарват без да мрънкат и будни 200 км после час почивка и още 200 това ми е пробата с тях.Четох че не било за каране през ноща в Турция,не си пускали фарове,един приятел ходи до Истамбул и каза че вадят ръка за завой и че не се наема там да кара #Crazy Бензина ясно че е скъп.Незнам какво спестявам и колко струват самолетните билети?Иначе ме блазни единствено това че няма да гоня разни часове на полети настаняване освобождаване.
gabin на чико репелентите стават и за новородени

# 48
През септември нямаше комари в Белек  Peace

# 49
Здравейте и от мен,
Моля помагайте спешно Hug
Искам да ви помоля за ли4ни мнения за някои от следните хотели:

Stone palace  (Side)
Asteria Elita resort( Side)
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5 * | SIDE 
CRYSTAL HOTELS ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5 * | SIDE
Lyra Resort(Side)

Бяхме се спрли на втория ,но прочетох и негативи за него като еднообразна храна и не добра анимация и това ме спря да резервирам.

Благодаря ви предварително.

Наши познати ходиха в четвъртия хотел- Crystal Admiral..., бяха много доволни, с деца на 10 и 14 години, анимацията била супер, храната, напитките, обслужването- всичко било на ниво. Те по принцип са си малко капризни, та съм склонна да вярвам, че си заслужава почивка там.
За другите хотели нямам отзиви.

# 50
Ива&Сие
Самолетните билети са около 200 евро на човек без летищните такси  Peace
Пътя за Анталия минава през Истанбул.Преполагам ,че с кола ще изгорите гориво за около 250 евро ,може и по малко.Ние караме дизел и от тук до Бг е 2500км и пътя ни излиза 150 евро за гориво.
Ние смятаме да пътуваме август за Турция,така,че като се върнем ще пиша.Ако не е късно,разбира се.
Относно Роял Вингс виж дали има места,защото този хотел се пълни страшно бързо.Мин.год още март нямаше места.

# 51
  • София
е то какво излиза,или пак греша.Самолетните билети и таксите по скъпи от хотела.
Проучването ми за пътуване с кола е само за информация,ШЕФА ще си каже тежката дума,дано само избере един от двата варианта,да не ме остави на бунгало в бг

# 52
  • Beyond the Frontiers
е то какво излиза,или пак греша.Самолетните билети и таксите по скъпи от хотела.
Проучването ми за пътуване с кола е само за информация,ШЕФА ще си каже тежката дума,дано само избере един от двата варианта,да не ме остави на бунгало в бг
Редовният билет е толкова. Чартърите не.

# 53
Редовният билет е толкова. Чартърите не.

Ива, вижте колко струва само хотел със собствен транспорт, и вижте колко струва същия хотел със самолетен билет, и си правете сметката. По принцип е логично че колкото са повече пътниците, толкова е по-изгодно с кола.

# 54
  • София
Търсих,но излизат само с автобус и самолет,Ще поровя още.
 Galactic Voyager а какви са ените на чартърите?

# 55
# 56
  • софия
мале, ива, как ще тръгнете с кола с тия малки деца! това е ужасно много път. ако сте двама шофьори да се сменяте, ако сте с климатик да. граници се минават, там може и бая часове да утрепете. най-вероятно и спане някъде ще се наложи по пътя. в турция полицаите не се шегуват с глобите, много трябва да се внимава. бензина е 4 лв. айде, на отиване добре, знаеш че отиваш на почивка. ама на връщане като ти предстоят толкова много часове път ще се върнете по-изморени. не съм пътувала с кола в турция освен до истанбул, но по разкази на познати, които пътуваха до кушадасъ е ад. а до там са 1000км. и те са със супер комфортен джип. три пъти са ги глобявали, 50 евро за настъпване на осова линия, 200 евро за превишена скорост. казаха никога вече с кола. а с чартъра си в анталия за 1.45 минути.

а ако си купиш само билети за чартъра, тази година всички продават, остава проблема с трансфер от летище до хотел, който ще ви излезне много по-скъп. изгодни оферти само за хотел излизат през немските агенции, но в началото или преди сезона. абе за мен си е най-удобно организираното пътуване, особено с деца. качваш си се на самолетчето, там си те поемат, закарват те като куфар в хотела, там ако не дай си боже се случи нещо имаш представител на който да се обадиш и да те поеме. ето ти цени на чартъри
http://ontravel.bg/?page=article&instanceID=49&FCID=FC87 … 2450e6fcd38e9addb

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 18:01 от eropampero

# 57
Ако си резервираш само хотела чрез немски туроператор, можеш да се обърнеш към техен представител, всички говорят най-малко английски  Peace 
За трансфер от летището до хотела си има фирми  Wink  и може да се пита в хотела също.

# 58
  • Beyond the Frontiers
Прави ми впечатлени, че като гледам само хотелско настаняване много хотели вече предлагат бонус - трансфер от и до летище.
Ива, към кой хотел сте сенасочили.

# 59
  • София
Момичета благодаря ви за загриженоста  Hug Hug Hug обмислям всеки вариант,точно и за това питам вас.Погледах цените вяло в немските сайтове които ми даде  еими ,направо ми се дорева.
 eropampero ценни съвети  Hug
Galactic Voyager гледахме само Роял Драгон и Роял Уингс,цените за 4 там са най поносими за нас.Иначе аз харесах няколко но......
Може би сте обсъждали,ама защо взимат допълнитено пари за деца от 2-6г?
Да разбирам ли че може и от немски тур оператор може да се резервира?
На които и вариант да се спрем ще е ценна информация за четящите,златни сте

Общи условия

Активация на акаунт