На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 777
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, моля за малко помощ в избора, аз си следя темата, ама нашият случай е по- тежък Wink, че сме с четири деца, та изборът ни е по- ограничен:
От туристическата агенция ни предлагат като варианти:
Кемер- Daima resort 5*
Crystal Paraiso Verde resort 5* Belek,
Amelia Beach resort - hotel and spa 5* - Side
.
Вие кое бихте ми препоръчали. Аз искам само да има забавления за по- големите деца, та поне тях да не ги мисля, и повече зелена територия да рахождам бебешорите  Sunglasses!
Ако в темите някой е писал с отзиви да ме насочите къде да чета, че с времето съм  #Crazy зле!
За Амелиа Бийч има линк с кратък коментар на първа страница, но момичето е писало за Мелия бийч, дали е един и същ хотел  newsm78?
За другите нищо не намирам  ooooh!!

# 646
Да кажа за вег.де, аз ги дадох само като пример, цените на туроператорите са едни и същи, дали ще резервирате през тях, друг сайт както оподо.де или експедиа.де или чрез агенция  Peace  Който е намерил изгодни оферти чрез немски туроператор и се притеснява от резервация чрез сайт, може да го направи и чрез агенция - който иска, мога да ви пратя на ЛС контакти на приятелката ми, която има агенция, не получавам комисионна, уви  Laughing, но тя говори английски и ще може да ви отговори на всичките въпроси  Peace , не е така анонимно, а цените са си същите. И за да не прозвучи като реклама, можете да се обадете на всяка друга тур. агенция в Германия (да йм пишете мейл) на английски, тур. агенции ще намерите ако пишете в Гугъл Reisebüro  Wink Цените са същите навсякъде, но за качеството не мога да коментирам.

Аз сравних цените на този сайт и тези на нашите туроператори - например за Риксоса за следващата седмица - немците дават около 730-740 евро на човек без транспорт, нашите с около 70-80 евро повече за чартърна програма - говоря за 7 нощувки.

Много е относително, зависи от периода, от хотела, знаеш как е  Wink  Та трябва да се види всеки случай по отделно, няма универсално правило.

Марчето, видове легла се пишат като коментар в полето с клиентските желания при самата резервация  Peace

Мама Мони, махнахме го преди 2 седмици, ура!  Party  В Сиде бил най-хубавия плаж около Анталия, фин пясък, плитко море, било най-подходящ за деца. В Белек го намирах както в Лара, не видях разлика честно казано.
Сега ти разгледах и снимките, много са хубави, и много сте хубави!   bouquet  Даже на едната снимка се вижда хотелът ни от преди 2 години  Grinning

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 19:51 от Tatjana

# 647
  • Beyond the Frontiers
Абсолютно съм съгласна  Peace Просто наблюденията ми напоследък са, че и на нашия пазар конкуренцията е жестока, което доведе до смъкване на цените за доста програми /особено за класически дестинации, изключвам екзотичните, които все още са по-скъпи/.

Crystal Paraiso Verde resort 5* Belek - мога да помагам за този хотел, бяхме настанени там. На първо място хотелът не е на брега. До там се ходи или пеша или с нещо като влакче към хотела, т.е. импровизиран шатъл. Като цяло са няколко блокчета - височки, паралелни един на друг. Бях настанена в апартамент - който си беше 2 отделни стаи със спални за максимум 4 души, без дивани или фотьойли - пиша това, защото не знам на вас, какво точно предлагат, но в такъв апартамен не може да влезнете 100%.Иначе място има, не са малки и стаите не са преходни, а отделни, с хубаво широко предверие и достатъчно гардероби, телевизор във всяка стая. Прилични стаи, бани, чистичко, добър ол инклузив, добра анимация /мисля, че и българин имаше между аниматорите/, дискотека, лоби, басейн, детска площадка. За икономичен вариант става, но не очаквайте нещо повече. Основен недостатък хотелът е буквално насред нищото и няма интернет в стаите, само на лобито. Не е кой знае колко голяма и територията.

Amelia Beach resort - hotel and spa 5* - Side е наистина бившия MELIA BEACH RESORT Мисля, че него на го разглеждахме, но на първо четене важно е, че плажът е през пътя.

Daima resort 5* го препоръчват за семейства, защото има клубове за деца на различна възраст.
Ще проверя дали имам реални снимки за да покажа.

# 648
Абсолютно съм съгласна  Peace Просто наблюденията ми напоследък са, че и на нашия пазар конкуренцията е жестока, което доведе до смъкване на цените за доста програми /особено за класически дестинации, изключвам екзотичните, които все още са по-скъпи/.

Чудесна новина!

# 649
Татяна, а ваучерите как се получават? Нали няма опасност през този сайт да си остана без стая Simple Smile?
И аз си помислих, че мога да направя коментар за леглата в полето...на английски ще е, че гугъл транслейт кой знае какъв бисер ще направи от български на немски  Laughing

# 650
Galactic Voyager, благодаря   bouquet!
А Дайма резорт, дали е до плажа?

# 651
Вече разбрах ние къде отиваме. В Сами Плаза Бодрум.  На търсачката тук не ми излезе, дали е ходил някой от вас там да сподели впечатления?

# 652
  • София
Момичета, някоя от вас да има впечатления и да е посещавала хотел "TITAN GARDEN HOTEL" 4* в Алания??? Пътуваме на 12.09. натам, а не бях проверила хотела предварително, защото компанията го избра и се доверих...Сега чета в сайтовете повечето хубави оценки и коментари, но....ми се иска и от някой български турист да го прочета  Mr. Green

# 653
  • ВАРНА
момичета искам да попитам,извън комплекса на Делфин Ботаник имали къде да се разхожда ме,магазинчета,пазар,кафенета Grinning или трябва да ходим  до Алания,Сиде,а там имали забележителности и хубави магазини Laughing

# 654
  • sf
Някой има ли впечатления за LTV-travel?  Дават ни много поносима цена за нашия хотел , но не ги знам какв и са точно.

# 655
момичета искам да попитам,извън комплекса на Делфин Ботаник имали къде да се разхожда ме,магазинчета,пазар,кафенета Grinning или трябва да ходим  до Алания,Сиде,а там имали забележителности и хубави магазини Laughing

Около хотела няма подходящи места за разходка, освен да отидете до Делфин Делукс и там да пиете кафе. Simple Smile Веднъж седмично точно срещу хотела правят голям пазар. От хотела има безплатен превоз до Алания, а мисля че и до Сиде, там можете да се разхождате. В Алания има и хубави магазини, и интересни места за разглеждане.

# 656
  • Beyond the Frontiers
Някой има ли впечатления за LTV-travel?  Дават ни много поносима цена за нашия хотел , но не ги знам какв и са точно.
Програмите не са техни, а на някои от големите туроператори според мен, което е добре. Ако ви допадат като обслужване и цена  newsm10

# 657
  • ВАРНА
благодаря ти Марги Grinning

# 658
  • София
Радвам се, че са ви харесали снимките от нашата почивка и благодаря за хубавите думи Hug

# 659
Galactic Voyager, ти спомена по-напред в темата, че Делфин Делукс има обявен стоп сейл за началото на август. Погледнах в сайта на Тез тур, но не видях да е обявено и почвам да се чудя, дали не съм те разбрала погрешно и да си имала предвид Делфин Палас в Лара? Защото мои близки правят големи планове за почивка в Делфин Делукс в Алания, през август и ако няма места трябва да се преориентират овреме.

Общи условия

Активация на акаунт