Има ли и други на Хумана

• 12 333
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
ние също сме на хумана, преди бяхме на лактана био.
Много съм доволна от хуманата, но не се разтваря добре и ми запушва биберона. И при вас лие така ила аз нещо греша

# 16
И аз имах проблеми с разтварянето на Хумана.Задъкжително топла вода и усилено бъркане трябваха за да не се получат бучици,а колко други млека дадох в последствие и нямаше такъв проблем-Нестле Джуниър,Фризо,Био-млякото от ДМ....

# 17
И аз имах проблеми с разтварянето на Хумана.Задължително топла вода и усилено бъркане трябваха за да не се получат бучици,а колко други млека дадох в последствие и нямаше такъв проблем-Нестле Джуниър,Фризо,Био-млякото от ДМ....
newsm78 newsm78 newsm78
Аз нямам такива проблеми... Честно казано слагам водата в шише за хранене, сипвам Хуманата, слагам капачката хващам за биберона  и разтръсквам... никакви инциденти с бучки  Peace
После пресипвам прецеждайки млякото (макар че няма нужда) в шишето на детето, с което се храни и Готово  Peace Simple Smile

# 18
Никога не съм прецеждала млякото,нито съм чувала някой да го прави.Защо го правиш изобщо?Има ли някакъв смисъл?

# 19
 Laughing Laughing за презастраховка от такива бучици... един път и на мен ми се случи само че с Нан приготвен за детето на сестра ми  Peace

# 20
Като се замисля май проблема е в температурата на водата. Бях свикнала Лактаната да го правя почти с хладка вода, но при хуманата явно не става.
Днес пробвах с по топла вода и май нещата са по добре.

# 21
Искам да попитам дали ще е проблем ако малко по-късно 15 дни преминем на Хумана 2? Имам още няколко кутии от Хумана 1 и ми се ще да му ги дам.
Сега видях, че Хумана 2 се дава след навършването на 4 месец, а не след 6-я както си мислех.
Също така от раз ли се дава новото мляко или постепенно?

# 22
Естествено,че няма проблем.Месеците са дадени ориентировъчно само,а и разлика в състава между 1 и 2 няма почти никаква.

# 23
Моят дечко АМ не иска и да помирише, но ябълковата каша на Хумана е първото нещо, което му хареса след като започнахме да се захранваме    Simple Smile

# 24
И ние сме на Хумана, вече на 2 и я харесваме мнооого, въпреки че лично на мен ми мирише страшно неприятно  Blush но нали на бебо му харесва.

# 25
ние сьщо сме много доволни от Хуманата Peace

# 26
Синът ми не харесва Хумана, а покрай лечебната такава намрази вкуса на банан и сега не иска нито каши нито пюрета от този плод.  Иначе аз упорито му купувам каши Хумана, но от пробвани четири вида досега е харесал само ябълката.

# 27
 А аз ако ви кажа,че моята девойка пие само лечебна Хумана. По стечение на обстоятелствата почнах да я давам преди 9 месеца, и до сега не можем да я заменим за друго мляко. Пристрастена е към това мляко. Опитвах на няколко пъти ,но всеки друг вкус бива отказван категорично. Притеснявах се,че все пак това мляко не е пълноценно,поне по отношение на мазнините и да не и навреди,но изследванията и на 6м бяха перфектни така ,че продължаваме да си го пием. Пробвала съм и с обикновеното мляко на Хумана,но не се прие.

# 28
И ние сме на хумана от първия месец. След като пробвахме фризо, аптамил, лактана био, хип. Като минахме на хумана коликите изчезнаха веднага. Единствено хумана 2 не му беше много вкусна и минахме на хумана 3 на 7 месеца, а малко след това я направиха за възраст над 10 месеца, а не 8, но не сме имали проблем.

# 29
От кога се дава Хумана 3? Пише, че се дава след 8 навършени месеца, но дали е така? Вие от кога давате Хумана 3 на бебетата? Хубавото е, че е с вкус на банан и ванилия и ми се иска като навърши 8 месеца да минем на 3-ката.

Общи условия

Активация на акаунт