МАЙчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 24 437
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
И нашето е на шкафа Mr. Green

# 496
И нашето пъпче си е на шкафа Laughing
Днес купих слънцезащитен крем на Чико 50 фактор, надявам се да не се опъпчи бузанка от него.

xybavelka явно е нормално да си чакаме по месец - два newsm78

# 497
Честити месечинки на всички които празнуват днес!

Ние с таткото сме решили пъпа да го метнем във ВИАС  Mr. Green, само да остане свободно време и да се доберем до там.

# 498
Рори, и аз вчера взех на Чико слънцезащитно ама стикче че е по-концентрирано, не съм го мазала още и аз се надявам да не се опъпчи

Пъпчето и нашто е нашкафа, чака да идем на морето да му го хвърлим там Mr. Green

Уфф, дано не е цикъл че ще се гръмна ooooh!

Сега ще папаме и ще излезем, намерих една прилична градинка в квартала в една горичка, малко е близо до булеварда ама е на хубава сенчица, че нещо не ми се прави процедура слагане всичко в колата и после вадене и после пак слагане за час два в някой парк в центъра

# 499
Нашето пъпче и то още е в шкафа,не сме решили къде да го хвърлим Simple Smile
Честита месечинка на днешните бебчовци!Да са живи издрави и да наддават килца  Hug
Лилче,ако мастичката помага и аз я почвам  Joy Нашата буба сутрин има колики,след 8:30 ........ миличката ми тя.Само на тати стомаха помага като легне отгоре му,но сутрин тати е на работа Sad

# 500
Ох, най-после заспахме след почти 4-часово мрънкане  Tired , дори успях да й изрежа и маникюрите, че така се беше надрала снощи пак  Confused

Като стана въпрос за прегледа при гинеколога след раждането - знаете ли какво представлява прегледа, конкретно за мамите след секцио  newsm78

И аз чакам мнения за Ентерокинд  Peace

За пъпчето - и ние не сме решили къде да го хвърляме все още  Thinking

dudunski, и аз съм така с лохиите   ooooh!

Ееее не става ли с узо, че тая пуста мастика така и не можах да я пропия  Joy
може би наистина оказва влияние върху коликите заради анасона  Thinking

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 16:50 от desex

# 501
 Привет от мен! Ние сме добре,  дребчо смуче много и като го гледам се позаформи оттук-оттам- бузки има вече, леееки гънчици по крачетата Heart Eyes В къщи е голяма веселба, оправям се някакак. Но установих,че ако не включа компа сутрин, сякаш имам повече време Mr. Green Така че почти не съм чела написаното, но искам да кажа, че в събота и неделя ще съм сама с малкото бебе, та ако има желаещи за разходка в Заимовата или Борисовата, ще се радвам да се видим:) Без проблем мога да стигна и до Южния, обаче в тия жеги не ми се вози на градския транспорт Crazy
 ЦелуФки на Фсички сладки бебоци!

Редактирам се, че да не пиша нов пост.

Моито лохии ги нямаше никакви от 6я до 17я ден- абсолютно нищо,ни капчица. И една нощ усетих потоп. Оттогава всеки ден има по нещо-кога малко, кога обилно. Надявам се скоро да приключва,че ми писнаха тия превръзки...

Дудунски, ти се чудиш как да пазаруваш с бебето, питай ме мен как влизам в магазин с 2 бебета Crazy Гледам да няма хора, че да влезем вътре всички:) А за големите пазари ходим с мъжо-аз бутам количката с бебето, той бута тази с покупките, аз я пълня Mr. Green

Аз имам 2 пъпчета в чекмеджето. Не съм решила какво да ги правя, но каквото и да е- ще са заедно- да са си заедно децата, да са си другарчета /то ако от това зависеше../

Не мога да повярвам какво спокойствие е вкъщи днес следобяд... двете бебета спят, аз се изкъпах и направих ядене за довечера. Пу-пу Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 16:59 от KikiNiki

# 502
dudunski мерси, такива са конците и дано да е така както казваш при тебе направо ме обнадежди  Praynig Hug

За еднократната помощ ние също подадахме преди дни - казаха ни че ще ще я изплатят края на юли при нас, явно тези плащания са на някакви периоди, защото на някои прителки им ги плащат на втората седмица на други на втория месец от раждането, но както и да е  Peace

Утре ще подаваме за детските  Peace

И да се похваля че сме на доки утре и нямам търпение да видя мерките  Mr. Green  Mr. Green много съм обнадеждена, имаме доста бузи и доста гънчици направо сме дунди  Crazy пу пу

Пъпчето го пазим и ще го хвърлим някъде но не сме решили къде  Flutter не че сме суеверни но така ни е мерак

# 503
хабиби, за детските питала ли си, защото аз знам, че трябва да сте направили 1 месец и тогава да се подадат документите, а и на мен ми казаха, че искат бележка от педиатъра за ваксините  Rolling Eyes

# 504
Десекс ти къде ражда?
Аз в ОБ и отидах на контролен преглед - в епикризата пишеше за 15 и 45 ден и аз отидох на 15-я и всички бяха много учудени, питах ги защо - казаха че това се пише заради здравната каса - изисквания, но никой не чете и обикновено не ходят хората на тези прегледи освен ако няма причина - аз нямах - болеше ме при преумора
Иначе бяха любезни много - общо трима доктора се занимаха и ме гледаха на ехограф - всичко е ок само че няма да ходя на другия че чак срам ме хвана

# 505
хабиби, за детските питала ли си, защото аз знам, че трябва да сте направили 1 месец и тогава да се подадат документите, а и на мен ми казаха, че искат бележка от педиатъра за ваксините  Rolling Eyes

Днес бях до социалните и няма проблем дали е станало месец или не.Важното е да има някаква ваксинация за протокола. Peace

# 506
хабиби, за детските питала ли си, защото аз знам, че трябва да сте направили 1 месец и тогава да се подадат документите, а и на мен ми казаха, че искат бележка от педиатъра за ваксините  Rolling Eyes

Ами мъжа ми им е казал и те нищо, може и ваксините от епикризата да свършат работа знам ли  newsm78  но утре пак ще питаме, така или иначе искат бележка от педито, но утре  сме на пробно теглене и да видим пъпчиците та ще разбера и ще кажа  Peace

# 507
  • Sofia
Ей, ако сега не напиша, пак всичко ще забравя  Embarassed
Поне успях да дремна, гушкайки Крисето, че тя май от ваксината плачкаше спейки Sad Може би от стреса при убождането Sad
Dudunski, и мен тази хамалогия коли, кошници, колички направо ме скапва  Crazy Обаче ние нямаме къде да се разхождаме, а и с компания е много по-готино  Peace В магазините ходя с кошницата за кола и я слагам в количката (количките в 345 са малки и не става  Mr. Green) - така обаче остава много малко място за покупки и само дето върху нея не трупам  Joy Уикендите правим голям пазар с мъж ми, но предпочитам да си пазарувам през седмицата на спокойствие  Peace
Моите лохии никакви ги няма, а все са си там  ooooh! #Cussing out
Облаче, Вени, като чета и много ми е мъчно  Hug То като няма - лошо, като има - пак лошо  Confused
Нашите пъпчета са в шкафчето  Laughing
Lux, този "слинг" е супер идея  Peace

Връщам се към печката да доготвя, като се сетя нещо, пак ще се дописвам  Embarassed

А да, Вени, Драганов е прехвален ортопед, който не работи със ЗК и има един и същи репертоар от 10 години насам  Mr. Green

# 508
krischana, в Торакс раждах, докторката, при която раждах ми каза да отида на преглед, когато аз реша, и тъй като другата седмица ще водим малката на втори преглед при педиатър там /полагат й се 2 прегледа - на 10-ия ден и на 1 месец/, та мисля да си мина и аз от реда  

сега се замислих за документа от работодателя за дохода, който трябва да се занесе като се подават документите за детските, не мога да се сетя за какъв период трябваше да е  newsm78 Май казаха от юни 2009 до май 2010 включително, ама дали беше така  ooooh!

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 17:51 от desex

# 509
Десекс , бележката за дохода за детските от работодатела тлябва да е 12 месеца назад от май 2010г. Peace

Общи условия

Активация на акаунт