МАЙчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 24 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!

Хайде аз няма да се оплаквам, а ще се опитам малко да разведря атмосферата Heart Eyes. Днес направихме първия плаж за това лято - беше супер!!! Бабата разходи малкия човек по сенчестите алеи на Албена, а ние откарахме 2 часа на плажа, между храненията. Баткото не излезе от водата Peace. Но жегата си е жега - и покрай морето беше много горещо!

krischana, честит рожден ден - много щастие, усмивки и добро настроение!!!. За първи път чувам за подобно нещо с вратлето - стискам палци всичко да се оправи!!!

Змейче, споко, мила, и мен ме избива на рев и си поплаквам тайничко, че баткото ни е голям и всичко вижда и чува и му става мъчно на детето. Опитва се да помага и той, но все пак си е дете със своите нужди и разбирания. Я, да те попитам нещо аз - размерът на гърдите ми ще си е такъв докато кърмя ли? Тази чашка Д направо ме депресира вече Sad. Искам си моята Б чашка. Crossing Arms

Пенелопата, ние къпем бебо 2-3 пъти седмично във ваничката, а през останалото време на мивката. Но с тия жеги може да започнем всяка вечер с ваничката....

# 616
Ние направихме една много хубава вечерна разходка ,полъхваше и вятър и се поразхладихме.
Крисчана Честит Рожден ден мила ,много щастлива и обичана ти пожелавам да си винаги   bouquet

# 617
момичета, благодаря ви за окуражителните думи  Hug

крисчана, честит рожден ден   bouquet много здраве и щастие ти желая   bouquet

днес не сме повръщали много, но пък не желае да се оригва келемето  Simple Smile

# 618
  • Под кленовите дървета
И нашата питка беше днес - голям купон стана Laughing Като ми изпратят снимките ще кача.
Ники вече прави паузи от 5 часа сън вечер, лошото е, че не е от 12 до 5, а примерно от 9 до 2, после се буди пак в 5 и така...

# 619
Честит рожден ден на Крисчана! Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!  bouquet

Аз искам да попитам, какви подплънки за кърмачки ползвате?
Като наближи време за хранене гърдите ми преливат, текат ама яко, и ако бебка спи направо локвички правя.

Момичета, а питката кога се прави? И чистата молитва преди нея ли е? newsm78

# 620
  • София / Сливен
Честито на рожденичката да е жива и здрава.
Славче голяма сладуранка си имате.
За подплънките за кърмачки пробвах няколко марки на всички протичат.

# 621
Привет от нас!

Крисчана, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и много щастлива! Весел празник!

Днес цял ден съм сама с малките, тъй като мъжо е на работа. Добре, че Белла е кротка и имам възможност да обръщам повече внимание на Кари, иначе трудна работа  Rolling Eyes Аз Кари като беше бебе много се бях депресирала, че нищо не върша като хората, че бебето суче нон стоп и се буди на 2 часа и т.н., но се прибрах в Бг за 3 месеца и ми мина  Grinning Затова съветвам ако имате възможност да идете дори и само за един уикенд някъде - просто да се разнообразите  Peace Сега за щастие с Белла се чувствам много добре и не са ме хващали кофти настроения, но и тя е кротка за сега  Peace

За наддаването - не се притеснявайте, момичета. Кари наддаваше като бебе между 500 и 800 грама на месец. Никога не са ме карали да давам добавка тук. Питаха ме дали има поне 4 пълни пампита на ден и дали спи спокойно  Peace А иначе аз горе долу преценявам колко наддава Белла като се меря мен на кантара и после се меря, като я държа нея и съответно изваждам двете показания на кантара. Така разликата излиза теглото на бебето поне ориентировъчно  Peace

Ние само във ваничката се къпем от втория ден на Белла. Първо измивам дупето, после я слагам да легне, като й държа главичката над водата ( нашата ваничка е обикновена на Мадъркеър ). Не я изплаквам, тъй като слагам много малко течно сапунче - взела съм си на Джонсън с помпичка и ми е много удобно  Peace

Славче пу пу голяма красавица - да я нацелуваш  Heart Eyes

Аз ползвам на Авент подплънките. Доволна съм, но пък моите гърди не текат много  Peace

# 622
Забравих да кажа, че и Белла си прави напоследък някаква по-голяма пауза вечер. Последно вечер хапва към 22ч. и после се буди към 3ч., а тази сутрин дори чак към 4ч. По принцип на мен така ми е по-удобно, понеже като заспи тя към 22ч. и аз си лягам и после набързо се кърмим през нощта и после чак сутрин  Peace

# 623
Благодаря момичета.Ще видим какво ще каже и другото педи най добрата засега в Бургас може и единствена или незнам вече....Постоянно са ни пълни памперсите с акита на всеки 3-4 часа като ги сменяме .Но днес през деня имаше на два пъти само пикано-казаха ми че може да е от АМ да се запече,но преди вечерното беше пълен ама.......Сега се цедя да има за по късно или направо утре.от днес я слагам сутрин обед и вечр за по 10-15 мин на всяка гърда да си цока по малко и дохранвам с моето цедено ако е недостатъчно защото не всеки път има 150мл тогава по най много 30мл,защото явно не цока достатъчно.
Честито на рожденичката

# 624
Лилка, слагай по-често на гърда малката и после доизцеждай - ще видиш как бързо ще се регулират нещата. Може да си вземеш и чайче за кърмачки  Wink Белла също не ака на всяко хранене - на ден около 3 или 4 пъти пълни пампито, иначе е само напишано. Не мисля, че твоето бебче е недохранено. И да ти кажа нито едно гладно бебе няма да спи спокойно  Wink

# 625
 Winnie ,тя си беше само на цица но не се храни достъчно по един час и повече сме се хранели и явно както писах хапва да се насити и после си играе и затова от предно хранене имам кърма защото не плачем че сме гладни но не искаме и да ни прекъсват като почнем да не спираме-инъче тогава надуваме гайдата. Mr. GreenНе сме капризни но с характер.До където стигнем така няма начин. Вчера изкарах от фризера кърма от 16май  -6 дена след раждането ако ви кажа момичета както жълто ама жълто кусах го и толкова сладко PeaceСега си хапнахме поизцеждам се и лягаме пак да поспим

# 626
  • Sofia
Ехо, здравейте!!! Снощи с Криста си легнахме в 22ч., тя се събуди в 4.30  Shocked цокна малко и веднага пак заспа - сега още спи  Shocked Вярно, че денят беше уморителен, а и в жегата милата хич не може да спи - дремва за по 1/2 час и после кокори очички.

natalinik, и Криста връща, но и тече отстрани на устичката като вадичка. Обикновено се нааква докато суче и после се опитвам да я подържа права, преди да я преобуя, но тя хич не търпи да е наакана, та почти винаги връща по малко при преобуване.
penelopata, аз мия Криста на чешмата (държа я с една ръка, с другата мия), а 2-3 пъти в седмицата я къпем във ваничката - повече за неин кеф (особено като е кисела вечерта). Няма от какво да се притесняваш, на повечето бебчета им харесва  Peace От всичките изброени от теб памперси, най-доволна съм засега от обикновения Pampers (New Baby)  Peace Габи го отгледах с Либеро и Huggies, просто за'то не бях пробвала други и бях супер доволна. Обаче 'що да не си ползвам по-евтини, като са ни добре  Mr. Green Либерото са дебелички. Само Pampers Premium Care не харесах - Криста беше с червено дупе след тях. Но то на различните деца - различно  Peace
krischana, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица   bouquet Стискам палци бързо да оправите вратлето  Praynig
Aуу, Слънчева, да спираш да дразниш с този плаж  Mr. Green  bouquet Май и ние в жегите ще се плацикаме всяка вечер във ваничката  Peace
Winnie, и аз с Габи изкарах някаква форма на депресия. Сега нищо ми няма  Joy Добре си описала къпането  Peace Аз слагам понякога от Веледата без изплакване  Peace
Вени, и нашите нощни паузи са така  Peace Ако Криста заспи към 22, аз си лягам с нея и ме устройва  Grinning Чакаме снимки от питката  Hug
Славче, Точе, леле какви са сладурки Цветенце и Рони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето малко от нас : http://www.facebook.com/album.php?aid=2046199&id=1134991788&l=7e98e6fefe
Опитах се да го направя по обичая, бях разпечатала орисии за приятелките ми, весело беше  Peace Крисето се държа перфектно  bowuu

Няма да казвам нищо за жегата - няма такъв АД  Shocked Чакахме да се оправи времето за разходки, а то пак не става  Cry От снощи и ние пускаме климатик в стаята, в която не стоим, да охлажда апартамента.

# 627
Добро утро момичета!
Успях да седна за малко докато моите мъже още спят дано да успея и да попрочета малко назад.
krischana честит рожден ден на патерици пожелавам ти много здраве късмет и семейно щастие'
При на последните 2 дена е голяма жега почти не сме излизали и за капак на всичко като слезем пред блока ни напад едни комари и се чудя как да предпазя бебчо. За баткото съм взела едно спрейче но то не става за Диди. Направо не знам какво ще правим това лято с тоя комари  #Cussing out

# 628
Ани, чудно парти сте си спретнали  Heart Eyes

Иса, има спрейчета за бебта на чико или другия вариянт покривай я с тынка пелена

Ние с бебчо не можем да спим повече от 3 часа, човека си е вечно гладен и иска да те гледа и да му говориш от 3 до 6 е ад.

ето снимки и от нас : http://may2010.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.492346.19193884

# 629
Добро утро, момичета!

Брейййй, тук от сутринта не се диша. Днес май ще направим само една вечерна разходка и ще прескочим плажа......

Ники вече прави паузи от 5 часа сън вечер, лошото е, че не е от 12 до 5, а примерно от 9 до 2, после се буди пак в 5 и така...

Жасминче, при нас е абсолютно същото. Ще споделя нещо - последните три нощи таткото спа при малкия, за да си почина и бебокът увечили паузата с по един час всяка вечер, като снощи яде първо в 9 вечерта и после в 4 сутринта Peace. Довечера обаче пак идва моята смяна и да видим как ще се представи малкия човек.

Голямо напъване и пъшкане е с това пръцкане ooooh!. Не знам, момичета, при вашите бебчовци дали е така, но през нощта и в сутрешните часове около час само това прави моето човече.....

АниК, изглеждате страхотно и очевидно партито е минало много много добре Peace

sivanovaa, много сладко и фино бебоче си имаш. Моето е навъртяло едни бузиииии Simple Smile, ще видя и аз да кача някоя снимчица.

http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19194139

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 08:48 от Слънчева

Общи условия

Активация на акаунт