повръща и в количката от подръсването по паважа например. и най-много ме притеснява повръщането през носа и свирепото хриптене след това
знам, че се вкарвам в големи филми с това, но не мога да се спра
Ако е на фонтан и е често - тогава говори с лекар. Макар че на мои приятели момиченцето така си е връщала, но го е израстнала на няколко месеца (само на кърма е била).

Утре пак сме на РД и отсега съм решила да вземем коша на количката, та да може да спи и да е по-спокойно... Не знам какво й става, но всеки ден има поне 4-5 часа, в които направо не се трае и реве доста
Добре че не ми се налага хич да цедя/освен в болницата малко/ Имам приятелки,които го правят заради мързеливи бебета и не ми се ще да съм на тяхно място 
Успокой се че е заради това че бебчето ти беше по-поспаливо в началото
Пробвайте сега на гърда 1 седмица,после кантарче и тогава реши дали да се притесняваш.

.Браво за наддаването.
За жълтеницата знам ,че на сетлина трябвада е бебо.
Аз бях в такъв филм с Бойко и като Славчето се цедих и давах от шише до 3-тият месец,после се върнахме постепенно само на цица.Може би и по рано е можело да се върнем към цицата,ама нямаше и време да разпитам в форума,какво да правя.Вижте и другата докторка кво ще каже.Може и кантара да не е точен........
Ние нямаме климатик,но добре,че апартамента ни е север-юг,сутрината стои отворено от север,следобед затварям отвсякъде, и вътре остава доста по хладно сравнение с вън.То тук в Русе по принцип става най-големият ад.
А за повръщането,Бойко беше така до 6-7 месец,не сме ходили при специалист,за мен си беше рефлукс.Голяма е мъка,повече грижи са нужни,но минава.Тя Малини ти е писала. 

разбирам те напълно.И аз си поревавам понякога.Те големите по зле от бебетата. Но горе главата,не ти трябва депресия сега!

Препоръчани теми