Хайде аз няма да се оплаквам, а ще се опитам малко да разведря атмосферата
. Днес направихме първия плаж за това лято - беше супер!!! Бабата разходи малкия човек по сенчестите алеи на Албена, а ние откарахме 2 часа на плажа, между храненията. Баткото не излезе от водата
. Но жегата си е жега - и покрай морето беше много горещо!krischana, честит рожден ден - много щастие, усмивки и добро настроение!!!. За първи път чувам за подобно нещо с вратлето - стискам палци всичко да се оправи!!!
Змейче, споко, мила, и мен ме избива на рев и си поплаквам тайничко, че баткото ни е голям и всичко вижда и чува и му става мъчно на детето. Опитва се да помага и той, но все пак си е дете със своите нужди и разбирания. Я, да те попитам нещо аз - размерът на гърдите ми ще си е такъв докато кърмя ли? Тази чашка Д направо ме депресира вече
. Искам си моята Б чашка. 
Пенелопата, ние къпем бебо 2-3 пъти седмично във ваничката, а през останалото време на мивката. Но с тия жеги може да започнем всяка вечер с ваничката....

Затова съветвам ако имате възможност да идете дори и само за един уикенд някъде - просто да се разнообразите
Белла също не ака на всяко хранене - на ден около 3 или 4 пъти пълни пампито, иначе е само напишано. Не мисля, че твоето бебче е недохранено. И да ти кажа нито едно гладно бебе няма да спи спокойно

Добре си описала къпането 
От снощи и ние пускаме климатик в стаята, в която не стоим, да охлажда апартамента.
. Не знам, момичета, при вашите бебчовци дали е така, но през нощта и в сутрешните часове около час само това прави моето човече.....