Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 137
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
•ºtreisyº• Честит ти мъник  Hug

При нас последното котило, когато имахме женска тя ги заряза горе-долу толкова голями.  Мъниците бяха много гладни по-всяко време на денонощието и ги хранехме с пастет за бебета на Хилс. Едни малки кутийки са , струват около 1лв и нещо. Сложи му наистина одеалце да се гушка, малко зор ще видиш с миенето, понеже то незнае предполагам да се мие, закъпане е малък .

Та от последното котило едното го дадохме на сестрата на приятеля ми, свикна да си спи с една блуза и сега без нея не може. То беше изтърсачето, последното и най дребното, а сега е станал толкова огромен и тежък. Ето малко снимки:
http://dstlp.snimka.bg/animals/siv.459955.19128404

Сестричката я подарихме на една мила двойка, която ми пращат снимки честичко. И тя си има едно одеалце което си го мачка с лапички.  Mr. Green

# 346
  • София
Трейси, спокойно! Месец и половина не е толкова малко. Аз все давам за пример моите котараци. Преди 13 години ако бях питала за котешка хумана сигурно щяха да ми се изсмеят. Прибрания от улицата Мацо не беше по-голям. Веднага го нахранихме с попарка с масло, сиренце и хляб. И без специални храни порасна  Grinning. И хигиенни навици си имаше. Само не се сещаше за какво е котешката тоалетна, докато не му я изцапахме с пишкано, за да му замирише  Mr. Green. В момента, в който му замириса, всичко си дойде на място  Grinning.

Така, че радвай му се и го снимай! После ще си припомняш какъв малък бонбон е бил  Grinning.

# 347
Tрейси, аз знам, че малките могат да се отделят от майката след 8-мата седмица, така че не се притеснявай.
Теди, много съжалявам за неприятностите ти. Гледай да се държиш и да си силна, а котетата може да се върнат и сами.

# 348
  • София
elix, Мишел е много готина мацка. Как се води тази разцветка, чинчила ли е?
Моля те, да споделиш малко опит за гледането на персийка. Задължително ли е къпането? За мен си е стрес. Още не съм опитвала, но не ми се е налагало. Мери си и снежнобяла и без баня. Обожава да я решат. Очичките мием редовно.
kotkovo , ей на това му викам котешко блаженство.

Елия, сребристо-мраморна май беше като цвят, биколор, те са толкова много разновидности на цветовете и всеки цвят си има код, изобщо ако се ходи по изложби е много отговорно и всичко се гледа под лупа  Peace
Не е задължително къпането, но ние така си решихме, защото имаше накапано от млекцето под брадичката и понеже там самичка не може да се измие хубаво и ние решихме направо цялата да я накиснем.
Очичките и ние ги мием, а и дупето понякога  Laughing
Мишето се храни със паучовете на Уискас и едни специални гранулки на Роял канин за персийки.Правиме й и сухо мляко, давам й и пилешко месо от наша манджа примерно.
Правим й всички ваксини, външно и вътрешно обезпаразитяване и в общи линии няма нищо чак толкова особено в отглеждането й  Simple Smile Много ни харесва като характер, спокойна, нежна и досега не ни е одраскала. Като се разбеснее с детето става страшно, но това е друг въпрос и е от възрастта  Laughing

А Мери на каква възраст е, да не е сестра й на Мишел, че в котилото имаше едно беличко котенце, но ние си избрахме Мишето  Simple Smile

Трейси, не се притеснявай ще се справиш. И ние нашата я взехме на нямаше и 40 дена, но котките много бързо се адаптират към новите стопани и новия дом. И до вецето ще се научи да ходи за 2-3 дни, само трябва да й го покажеш къде е. Ако даваш мляко, най-добре е да е от сухото  Peace  Пиши какво е положението после.

Теди, всички сме в непрекъснато очакване на новини от нашите любимци, така че напротив пиши колкото искаш и изобщо не говори такива работи  Naughty.

# 349
  • София
Djindjari, Гуги е върха  Heart Eyes много е интересен и като разцветка, опушен и сладък.

dessitto, Шерко ли го кастрирахте, как мина операцията? Защо го кастрирахте, създаваше ли ви проблеми? Много е хубав, можеше да ни стане зет  Wink

kotkovo, снимката с маската е ... #Shocked  Joy

Елия, Мери е разкошна, пу пу  Two Hearts  Май е по-малка от Мишето?

# 350
  • София
elix Да Шерко го кастрирахме. Още не са ни звъннали ветеринарките да ходя да си го взема и започвам още повече да се притеснявам, а го занесох в 15:00 часа.

Той за зет не става, обърка се сексуално и стана гей  Joy. Кастрираме го понеже си хареса първо един ъгъл и ходеше там да си пишка понякога, спрях му достъпа до стаята и се премести пред входната врата ooooh!. Освен това отслабна и заприлича на нищо милия от тая гейска любовна треска. Пък и той е малко изнежен и по добре ми се струва кастрацията за него. Тоби сега е един омърлушен не го търси, но само лежи. Дори съм отворила вратата на терасата и не излиза, а преди само това чакаше,  тъжен е явно  Confused

Ох, днеска много хубави маци  Heart Eyes

# 351
  • София

Той за зет не става, обърка се сексуално и стана гей  Joy.

Mr. Green И после обвиняват хомо хората, че в природата такова нещо нямало и било мода  Laughing  Партньора му да не се сърди сега...или пък Шери е от пасивните и няма да има значение  Mr. Green

Спокойно, може да е имало други преди него в кабинета Peace.

# 352
Аууу момичета толкова е малко и сладко  Heart Eyes То гранули било прояло  Shocked, ама аз няма да му давам! Купих храна на Фрискъс за много малки котета, много смляна, пробвах дали яде с малко, омете всичко  Mr. Green, ама беше яло скоро и не му дадох повече, иначе пратих да ми вземат адаптирано мляко за най-малки бебета, да не е прясно мляко (макар че и такова са му давали). По другите точки - те бяха 3, едното е взето, другото са идвали да го взимат днес, ама не са разпознали кое е "моето", и ги бяха оставили, та вече всички са раздадени. Много мяука като го изнасяхме, направо ми се скъса сърцето  Cry, обаче след 10 минути в нас вече си играе, не мяука, не търси майка си, сега героят спи уморен, само да го чешкам докато заспи иначе се облещва  Twisted Evil. Мие се само - друго нещо, за което се притеснявах! Общо взето много добре се държи, мислех, че много ще плаче, ма не. Сега остава само името да му измисля, с другото ще се оправим, пък и вие ще ми помагате  Embarassed Hug

# 353
  • София
Само да не е Мери, че вече са две  Mr. Green, Елия много е сладка бялата ни адашка  Hug,

# 354
  • Варна
Трейси,
честито бебоче Heart Eyes Много да се радвате един на друг Simple Smile
Много хубави котета сте наснимали, всички до едно са прекрасни, само плакна очи Simple Smile Днес започнах нова работа и през деня не смея още да влизам във форума, да не кажат тази по цял ден се чуди де да сърфира, само не и да бачка Joy Та сега минавам набързо да ви видя.
Теди,
стискам палци всичко при вас да се нареди thumbsup И разбира се скоро да има добри новини Praynig
dessitto,
как е Шарко, прибрахте ли си го?
Наше Кетишонче е добре, дреме на перваза провесила краче, че и е тесничко креватчето Crazy

# 355
  • София
Месечинка, да ти е на арлия новата работа и да е много доходоносна  Hug

Трейси, браво на дребното  Grinning Да те слуша и радва дълги години!  Момче ли е или момиче аз не разбрах?

В двора и ние имаме 4 малки котета, тъмно сиви са като мишки и са много игриви. Трябва да им търсим стопани.

# 356
  • Варна
elix,
благодаря ти, дано  Hug

# 357
Аууу момичета толкова е малко и сладко  Heart Eyes То гранули било прояло  Shocked, ама аз няма да му давам! Купих храна на Фрискъс за много малки котета, много смляна, пробвах дали яде с малко, омете всичко  Mr. Green, ама беше яло скоро и не му дадох повече, иначе пратих да ми вземат адаптирано мляко за най-малки бебета, да не е прясно мляко (макар че и такова са му давали). По другите точки - те бяха 3, едното е взето, другото са идвали да го взимат днес, ама не са разпознали кое е "моето", и ги бяха оставили, та вече всички са раздадени. Много мяука като го изнасяхме, направо ми се скъса сърцето  Cry, обаче след 10 минути в нас вече си играе, не мяука, не търси майка си, сега героят спи уморен, само да го чешкам докато заспи иначе се облещва  Twisted Evil. Мие се само - друго нещо, за което се притеснявах! Общо взето много добре се държи, мислех, че много ще плаче, ма не. Сега остава само името да му измисля, с другото ще се оправим, пък и вие ще ми помагате  Embarassed Hug

Аууу честито коте!!! Hug Чакаме снимки!!! Не ти препоръчвам гранули Фрискъс и подобни, защото е мъжко, нали? Мъжките са по-капризни откъм храна, по-добре се ориентирай към РК, Хилс или друг висок клас, защото евтините им правят проблеми.
Да му се радваш докато е малко, че бързо ще стане огромен звяр! Joy

# 358
Трейси да ти е честито мъничето! МНого се притесняваш, от къде къде по-малки се отглеждат самички котета, не е толкова  страшно! Тъкмо по-лесно ще го научиш на навици.

Чудни снимки, напоследък само някакви пухкави лъвове показвате, голяма слабост еххххх

Шарко бързо да се възстановява и да се прибира вкъщи да забавлява Тоби, бива ли така! Grinning

Месечинке, много успехи на новата работа! (аз бях чела в една друга тема и малко те мислех, бива ли такъв хубав човек да не мус е случват само хубави работи,ааама ха!)

Дидитка, аз образно ги казах тея 10 пирона сега Blush мисълта ми беше само че е лесна работа и може да се направи, особено по-малките примерно, дето са само с една платформа или без тези малки хралупки, при това с много малко средства.  Вашата е много хубава обаче, професионална работа!
(Мерси за съветите, ама половинката твърди че 'размахвал чука' от както бил достатъчно голям да го държи, баща му има строителски бизнес, таа имаме достъп до абсолютно всичко като материал или инструмент, а той има ноу-хау-то и желанието, тъй че като се наканим, той ще майстори, аз няма да съм  Mr. Green А пък сестра му  е асистънт мениджър на едно Хоум дипо, ако се налага, безплатен ще ни е такера Mr. Green)

# 359
Джиииииииииииииииииндж, мой сладък, тлъст Гугу е още по-сладък. Ох, умирам за него!
Теди, много прегръдки!
Трейси, снимай малкия косматко Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт