Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Там,където се събуждам щастлива.
В случай на бягство е хубаво животното да е било научено на даден сигнал преди това.
Аз например имам кутийка със специална суха храна и от бебе, когато искам да дойде при мен, тракам с кутийката. За него е сигнал, че ще получи нещо.

Който има малко коте, може да почне да го учи на подобен трик.

# 211
Creola,ще ти пусна координати на ЛС,малко по-късно.

Lady-B,цената и на сайта е за 3 бр и в склада е за 3 броя.Там от тези препарати на бройка не дават.Т.е доза за един месец само,купуваш цяла кутия.Разликата е 15 лв както казах.
Има и за по-едри котки,то за 2.5 кила...и аз немам такова жувотно Laughing Laughing
Ето-http://www.zoomagazin.eu/index.php?more=1&clear=1&cat=19 … =3003&start=0

Отивам да почивам,че съм труп.Съвсем набързо моинах да видя има ли новини за Нико и Бени...
В ремонт сме и помагам и аз. Tired Tired

# 212
  • София
За съжаление нищо съществено не постигнахме. Залепихме по всички входове съобщения и разпитвахме. Те повечето мазета са заключени, макар и да са със зеещи прозорци. На пис-пис откликваха само уличните котки, които намазваха от храната, която разнасяхме  Grinning. Ако мога да давам предположения за поведението на Мъро - той би се крил няколко дни някъде и няма да дойде никога на повикване. Едва когато съвсем озверее от глад би се показал и то нощно време. Според мен, ако изобщо са там, тепърва ще започнат да се показват.

В последния момент някакво момиче с куче е казало на Теди, че е виждало Нико да се разхожда до съседен блок и някакви хора го харесали много и са го взели с кола. Доколко е вярно - никой не знае. А и черно-бели котки в района - дал господ  Mr. Green/и оранжеви също/. Дори Ган се влюби в един черно-бял красавец с рунтава опашка като на Бени.

Остава ни само да чакаме и да се надяваме да се покажат от някъде.  Praynig

Токачке, с удоволствие бихме се срещнали с теб/говоря от името на днешната ни дружинка/. Само свирни и готово. Скайпа го знаеш  Wink. Може да разменим телефони.

# 213
Разказах на мъжо за черно-белия котак Mr. Green  Той едва ли не ми се накара че не съм го взела Rolling Eyes... изкушавам се да рипна към Люлин... а и вече съм си с колата  Twisted Evil

# 214
  • Costa Rica
Още ли няма новини, беееее Cry

Малкото сиган много шлядко Hug И Сателита все по-хубав става Hug

Да ви пусна сцени от лудницата, наречена мой дом:

Сикозу e новодомка:

И аз, и аз искам вътре:

Аз пък съм се маскирала като пране:

(а кошът за пране е вече бивш кош за пране, благодарение на срещата му с котешки нокти Twisted Evil)

# 215
  • София
Хаххаха, много е весело у вас, Делфина. Ами разбирам я Сикозу що се крие - то не е заек, то не е фурия.

Що се отнася до моите сънища - те са истински екшъни - имат си и развръзка, но не винаги завършват добре. Слава Богу, че винаги се събуждам, за да установя ... че животът ми е страхотен и че много си го харесвам. Но очевидно живея с някакъв страх, че приказката все някой ден ще свърши и за това са тези кошмари - почти всяка нощ. Sad

Честичко сънувам кошмари и с котараците, след онова, което се случи на Кьорчо. Едно време ставах по нощите да ги тъся къде са се излегнали и си ги гушках, за да се успокоя. Сега съм сама, всичките ми близки са разпръснати и ми е много тудно. А и работата ми е свързана с много пътувания в чужбина ...

Често си мисля, че сама си навлякох тази алергия спрямо котките /казват, че алергията е реакция на организма към някакъв неприятен спомен, който не сме успели да преодолеем/. 1. След случилото се с Кьорчо не спрях да се обвинявам, че не взех мерки предварително. Знаех, че съседът ми е ненормален и заплашва да им навреди, но мислех, че няма как да се добере до тях, нали са домашни. Но просто не бях помислила, че има пушки, прашки - издебнал го и го осакатил; 2. Колкото пъти погледнех зеещата дупка на мястото на око, толкова пъти ми се свиваше сърцето - от болка, от гняв, от безсилие. Единственото, което си казвам, е, че е живо и здраво и си има едно здраво оче - най-зеленото и най-хубавото на света.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 18:10 от Емел

# 216
  • София
И аз влизам за добра развръзка за Бени и Нико,но още няма нищо
Ако мога да помогна  с нещо,кажете,на драго сърце.

# 217
  • Варна
Здравейте, влизам за да пожелая много, много късмет на Тедка, дано успее да ги намери.

# 218
Милите котета!!! Дано се намерят!!! Знам какво е да си изгубиш животинчето, аз едва не умрях, когато някой ми беше откраднал кучето, но то ги изпохапало и го пуснали и си дойде на другата сутрин. Ако котетата са при някого може да ги издерат от страх и хората да ги пуснат и те да намерят пътя към дома. За другото няма да коментирам, защото просто не намирам точните думи и ще се получи грозно...

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 219
Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 10:37 от елиас

# 220
  • Варна
Единственото, което си казвам, е, че е живо и здраво и си има едно здраво оче - най-зеленото и най-хубавото на света.

Ей това е важното.
Да ви имам новите къщи на всички Laughing

Ох, много ме е яд за Бени и Нико... Така се надявах да се намерят. Вярно е, че ако са уплашени ще мине време, докато се покажат, но дано да са някъде из квартала Praynig

# 221
Супер новодомци  Grinning Чудя се дали да правя такава къща на Мери.
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=78&t=2170
Много харесвам купените катерушки, но са скъпи. А и не се знае тя дали ще я хареше.

Не ми се вярва Бени и Нико да се дадат лесно на непознати. По-вероятно е да се скрият в миша дупка.

# 222
  • София
Снощи сънувах, че сме намерили Бени и Нико в клетка. Сега разбирам, че клетката се е намерила, празна. Ще се намерят, стига да не са прибрани от някого.

# 223
Momicheto, s koetto govorih, sled kato izpratih Tanq i Gan, beshe napylno ubedena, che koteteo, koeto se e podvizavalo pred bloka im e bil Niko. Bil s bqlo na gyrdichkite i s bialo petno na mucunkata. Bqhme tochno do obqvata, zalepena na edin stylb i tiq gledashe snimkata. Kaza, che ot okolo 3 dni e bil okolo bloka im i e vidiala kak niakakvi hora sa go  vzeli s kola, za da go zavedat kyshta s dvorche,zashtoto mnogo sa go haresali i bil domashna kotka.
Momicheto niama gram polza ot tova da me lyje. Razhojdashe edno kuchence, bih ia poznala, ako ia vidia pak, za da ia razpitam za drugi podrobnosti.
Nadiavam se, tezi, koito sa go vzeli da vidiat obiavite i da iskat da go vyrnat ili pone da se obadiat.

Izviniava se za latinicata, no niamam kirilica v momenta.

# 224
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Теди, значи в същия район трябва да търсите и Бени, нали  Praynig Praynig Praynig
А не може ли да се разбере какви са тези хора- може да са близки на някого от блока, или да живеят наблизо...

Общи условия

Активация на акаунт