Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Хубаво е, че са го взели хора!!! Нищо чудно и Бени да е прибрал някой, той и породист изглежда!! Praynig Но дано не се скита още по улиците, толкова е опасно...

Само че ако са го откарали с кола, може да е из цяла София Нико. Confused Дано видят обявите в нета..

# 226
  • София
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Теди, значи в същия район трябва да търсите и Бени, нали  Praynig Praynig Praynig
А не може ли да се разбере какви са тези хора- може да са близки на някого от блока, или да живеят наблизо...
Много е важно!Да се намери това момиче,и да каже каквито подробности се сеща за колата..за хората.
А и да се надяваме на човечността на тези хора!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 19:34 от seat-kata

# 227
  • Варна
Нико си има характерна муцунка, може да се предположи, че наистина е бил той... Но това наистина означава, че може да е навсякъде... Остава надеждата да се видят обявите. Трябва да се лепят на най-оживените места, с голям човекопоток, дано тези хора ги видят. Макар че ми хрумва и друго. Те, за да го забележат и вземат, най-вероятно живеят в квартала, а имат вила или селска къща, където са го завели. Едва ли са минали случайно и са го забелязали. Охх, дано и за Бени се чуе нещо Praynig

# 228
Аз разлепих вчера в Южния парк, но това си е далече от Люлин. Вие само около един блок ли оглеждахте, защото може да са и в някой съседен? Наистина сега е въпрос и на чакане в известна степен, докато прегладнеят. Ако имате възможност да ги потърсите по тъмно, когато добиват повече смелост.

Честит нов дом на Сикозу Simple Smile Ама тоя заек как ми се ще да го намачкам ...

Емел, не се обвинявай ... за съжаление няма как да ги предпазим от всичко  Hug

# 229
Много са ви хубави новите къщи  Laughing Ето и една от къщите на Богданка, където обича да играе на криеница:

Винаги е много изненадана като я намеря.

Дано се обадят хората с Нико. Ако наистина е бил той, поне вече си има нов дом с двор, което не е лош вариант като се има предвид алтернативата - несигурност и улични кучета и т.н. А момичето откъде знае, че въпросните хора ще го карат в къща с двор? Тя познава ли ги? Щом има такава подробна информация, значи не е просто наблюдавала как откарват Нико, ами ги е и разпитала...  newsm78

# 230
Щом Нико е бил там, значи и Бени е бил наоколо, но може да се крие някъде, търсете по-усилено по мазетата и околните входове. Разпитвайте децата, майки с деца, баба и всички които стоят постоянно пред блока.
Питам се нещо лично, което също не ми дава мира - дано всичко се развие добре и котетата се намерят, но какво ще прави Теди тогава ?! Да ги върне в дома си при мъжът който ги е изхвърлил е просто кошмар, как ще живее с постоянен стрес, че той пак ще направи така, а щом го е направил веднъж...

Огледайте под изоствени автомобили, както и вътре в тях, понякога имат счупени прозорци и котките се промъкват вътре да спят, виждала съм много пъти такива. Обиколете околните кафета или магазинчета, ако има такива и раздайте снимки на работещите вътре, много често такива хора стоят пред кафето/магазинчето, когато нямат клиенти и забелязват доста неща.

Ако са го взели с кола, значи живеят наблизо, залепете по близките къщи обяви.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 22:44 от Creola

# 231
Ami predpolagam e bila nablizo s kucheto si, shtom gi e vidiala i sa se zaprikazvali kak taka vzimat niakkavo kote i go vkravat v kola...kogato ia vidia pak , shte ia pitam podrobnosti.

# 232
Ako sa go vzeli s kola, garanciata, che shte jiveiat nablizo niama!
Az Niko go vzeh kato bebe ot miasto na 60km ot sofia, a beni e ot drufia krai na sofia.
pitali sme, razlepiali sme, vsichko pochti tuk naokolo e izrushkano.

No az imam edno symnenie, che moje edinia kotak da e uspial d ahvane i natika v kletkata, da go e zavel niakyde -primerno filipovci, a drugia da e izboagal po stylbite i da ne mu se e zanimavalo da go goni..........
tova sa si moi razmi razmisli....
toi vse pak kaza, che i dvamata sa duftili po stylbite i bi triabvalo da sa tuk nablizo.

minaha i niakolko dni ....  vsichko moje da se e sluchilo i da sa kyde li ne.... zapochvam da se otchaivam i da si mislia, che niama da gi namerim  Sad    A bih bila dovolna pone na informacia, che sa dobre  i ima koi da se griji za tiah, a ne sa razkysani ot kucheta ili smazani ot kola....

# 233
  • Costa Rica
Ох, Теди, всички на това се надяваме!

# 234
А има ли нещо, което ти дава основания за тези съмнения? Когато си с някого от години, обикновено лъжата може да се долови и от най-малката мимика. Все се надявам, че след като минаха няколко дни, в които мъжът ти вижда колко усилия полагаш, страдаш и не се отказваш от търсенето, че не би продължил да те лъже. Но ти най-добре го познаваш.

# 235
Теди, а дечицата как приемат всичко? Не може ли някое от тях да го трогне със сълзите си? Искрено ти съчувствам, знам през какви мъки минаваш, но само не падай духом. Моля се всеки ден да се намерят и да са добре котетата.

# 236
Tochno, zashtoto moga da go usetia kato luje, sym 90% sigurna, che kaza istinata. Zatova i dnes tolkova obikaliahme tuk iz sysednite blokove.... snoshti za pryv pyt ot niakolko dni govorihme normalno i toi spodeli.
Za decata i za myja ne e miastoto tuk da komentiram i ne iskam lichnia ni jivot da stava publichen.
Iasno e, che na decata im e kofti, iasno e, che az sym na ryba na nervna kriza... vajnoto e da namerim kotacite  i da syhrania malkoto mi ostanali nervi.

# 237
  • София
Ще се намерят!Оглеждайте и по дърветата.

# 238
Теди! HugДано всичко да се нареди по-скоро!

Много хубави къщи си имат вашите котарани,ние го раздаваме по-скромно,живеем на палатка
Моя любимец Сателита много се е разкрасил,а тази малка черна перла Цингарела е голям бонбон.

# 239
  • София
gerche  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт