Дързост и красота" - тема 61

• 42 040
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • somewhere near the sea
И аз сега забелязах, че има положителен отговор за това Джак да бъде отглеждан от Брук и Ридж. Много бих искала някой от гласувалите да поясни защо  Ридж има по-голямо право да отглежда бебето на Ник  от самия Ник? Само защото Брук я сърби на всяка цена да стане  Форестър? newsm78
А защо Брук? Аааааа, сетих се- заради голямата си..........................душа

# 601
  • somewhere near the sea
Фелиша е разтревожена, че майка ѝ не иска коледно тържество. Тя смята, че нещо с лекарствата ѝ не е в ред.  
Стефани казва, че съжалява, че е разстроила дъщеря си, баща им също се разстроил, но тя не разбира защо ѝ оказват такъв натиск за празненство. Не разбират ли, че ѝ идва твърде много-някой да се опитва да те убие, после мъжът ти те напуска…Най-добре е да я оставят сама. Фелиша казва, че баща ѝ ще бъде там. О, Стефани не иска никой да идва по задължение или от чувство за благородство. Фелиша я „забива”:”Сега приличаш на Сали”. Сали е в Сен тропе, тъжно казва Стефани. Фелиша ѝ предлага да отиде и тя във Флорида. Накрая Стефани отсича, че не иска да е груба, но не се интересува от офертите на дъщеря си. „Ти ме интересуваш – казва Фелиша-това е традиция - твоят ужасен пунш, е традиция, Коледата на Форестър, татко, ти, кучетата, суетенето…Пеенето на коледни песни…Стефани отсича, че иска да бъде сама.  
Брук иска Сторм да ѝ каже истината. тя трябва да знае-натопен ли е баща им. Сторм ѝ казва, че той не е причината баща им да е в затвора. Да, разочарован е, че не може да го измъкне, но е ужасен от това, че Брук го подозира. Тя се отбранява, че всъщност се страхува за него, той винаги е казвал колко мрази баща им. Да, казва Сторм имал е причини, по една за всеки ден, когато не е бил с тях. Дори, когато се върна, Стивън е имал наглостта да държи сметка на Сторм и да го счита за виновен, че Брук е изнасилена. Как е посмял баща им, този, който ги е изоставил да държи него отговорен за каквото и да е. Според Сторм баща им се опитва да го измести в сърцата им, но той няма да позволи да ги нарани отново.  
Настъпва мълчание, Сторм се тръсва в един стол и признава: ”Аз го направих.”Признава, че не го е планирал, но е бил бесен на Стефани за това, което е причинила на Брук и особено след като са затворили Дона в сауната. Чул Ерик да казва на Стефани да го чака в изложбената зала. Всичко, което е трябвало да направи е да сложи пръстена, да направи така, че камерата да запише ръката му…Всеки би помислил, че е Стивън.
Всички плачат. Той казва, че не е искал да я убие. Кейти се чуди откъде е бил толкова сигурен, че Джейк ще види кадрите. Точно в това е перфектното престъпление  
След часовете за посещение Стивън вижда Стефани да идва при него. Той отбелязва, че тя е късметлийка. Тя го пита дали наистина иска да отиде на съд. Той предполага, че като се има предвид какво тя е направила на Брук, няма да отиде. Тя му казва, че ще му даде възможност да предпази децата си от скандала. Стивън не иска да признае престъпление, което не е извършил. Децата му вярват, всички са мобилизирани в негова защита. Стефани му казва, че ѝ е трудно да го повярва, предвид неговата история. Така е, потвърждава Стивън, но децата му го обичат. Синът му ще го защитава, той не би могъл да иска по-добър адвокат.
Сторм продължава да им дава доказателства за това как е извършил прострелването, така че никой да не се усъмни в него.  
Брук иска да знае дали не им казва, че сега баща им ще бъде съден за престъпление, което не е извършил. Сторм им напомня, че е добър адвокат и ще го измъкне. Кейти държи на това, че баща им е невинен. Сторм отговаря, че той може да не е стрелял по Стефани, но не е невинен.
Стивън вярва, че децата му ще го защитят и той няма да се признае за виновен. Стефани решава да си тръгне-тя му е дала един шанс. Няма да повтори тази оферта отново. Тя знае какво е направил, полицията знае, малко трябва на журито, също малко влияние и той ще бъде пратен на най-лошото място от всички затвори в страната. „Чувствам се вече по-добре – казва тя на излизане – Честита Коледа”. Кейти казва, че не бива за оставят баща си в затвора. Защо не, той как ги остави, опонира  Сторм. Баща им не е имал смелостта да бъде с тях, с техните проблеми. Сега седи в килията и се чуди с какво е заслужил всичко това.  
Сторм казва, че няма да направи нищо за баща си. Напомня им, че не баща им, а той, Сторм беше до тях и сега е време да му отвърнат с лоялност.  
Сторм се опитва да им обясни защо баща им трябва да поеме вината. Нима те не искат той да си плати за греховете?  
Стефани удря по вратата на Ерик, иска да говори с него, тя не е доволна от начина, по който са се разделили. Само Дона е там и тя отваря вратата и я кани вътре. Пита я защо е постъпила така, трябвало е да направи нещата по-поносими за Ерик. Става дума за отказа на Стефани да участва в коледното семейно тържество.
Без значение какво казват Брук и Кейти, Сторм продължава, че всички виждат човека, който се върна в града и го обвини, че не се грижи за сестрите си и то така арогантно, че  дори е искал да го изхвърли от живота им. Двете му казват, че го обичат, но той трябва да каже истината, дори ако това означава…”да отида в затвора”-добавя Сторм. Добре, заявява той, баща ни не е стрелял, но никой друг не знае това. Той, Сторм е добър адвокат и ще го измъкне, така никой няма да отиде зад решетките. Поставя им ултиматум-да избират дали ще останат с него или ще изберат баща си. Той трябва да знае на момента.
Дона казва, че знае, че Стефани е отказала участие в коледа, само за да накара Ерик да се чувства виновен. Стефани пре зъби ѝ процежда , че баща ѝ се опита да я застреля, „така че прости ми, Дона, ако аз не виждам фойерверки и не пея одата на радостта” Дона я нарича Скрудж. Стефани й казва, че няма да разбере, но магията на тяхното семейство е именно в тяхната заедност. Дона не разбира, тя има останалата част от семейството. Губи съпруга си, голяма работа. Всички останали са там, защо тя се хвърля надалеч.
Брук казва на брат си, че ги поставя в неудобна ситуация.  
Той не го вижда по този начин ако предаността му към семейството е означавало нещо през всичките тези години. Те са съгласни, че той е направил много жертви за тях. Сторм казва, че това му трябва в замяна- крайната жертва на любов и вярност. Брук го моли да им има доверие. Пращането на баща им в затвара няма да компенсира това, което той е направил. Единственото правилно нещо е да каже истината на баща им.  
Дона поучава Стефани, че ако тя продължава да иска Ерик да се върне при нея, ще го загуби. Те се обичат и това ще продължи вечно. Стефани я пита да не би да е пияна. Дона отговаря, че не е, но може би тя е пияна, щом смята, че ще си върне Ерик. Ерик иска Дона да му бъде жена, така че Коледата не се отменя. Стефани се усмихва и излиза.
Разплакан, сестрите отиват при баща си и той е изненадан да ги види.  
Той е благодарен, че те са там до него и го подкрепят. Разказва им за думите на Стефани по-рано тази вечер, че само чудо би могло да го спаси от затвора. Той продължава да им благодари, както и на Сторм. Синът му приближава, без да го гледа в очите и му пожелава честит рожден ден. Момичетата ще му кажат защо са там. Стивън е развълнуван-значи те знаят кой е престъпникът. Нека му кажат името на това копеле.  
Ерик се връща и Дона го информира, че Стефани е идвала да си го иска обратно. Дона е великодушна-тя му предлага да ѝ  каже какво чувства в сърцето си, те със Стефани имат история.
Стивън се разстройва-какво е това? Вместо да се радват, те се държат като на погребение.  
Сторм накрая казва, че съжалява. Но камерата не е била оставена по погрешка. Оставена е, за да запише гнева му към Стефани. Стивън все още не разбира. Сторм изважда пръстена си. Стивън пита как така има неговия пръстен. „Това е моят пръстен”-пояснява Сторм. След това допълва, че той е стрелял по Стефани и е натопил Стивън.

# 602
Много трогателен момент, няма що...  ooooh! Събрали се семейство престъпници и любовчии със сълзи в очите, някои в лявото и трябва да им съчувстваме ли. Лоша сцена, лоша игра, не ме трогнаха, не ги съжалих  Peace

# 603
Аз пък не гледах...    Mr. Green  ама имайки предвид че не понасям бабите брук и донка,че и настъпаната Кайти...за дедо Стив да не говорим...изтървала съм две шепи фалшиви сълзи и сополи.
   Joy   

# 604
Аз пък не гледах...    Mr. Green  ама имайки предвид че не понасям бабите брук и донка,че и настъпаната Кайти...за дедо Стив да не говорим...изтървала съм две шепи фалшиви сълзи и сополи.
   Joy   

Нищо не си изтървала. Голяма боза  Sick Дано скоро се раздвижи сериала,че вече стана безинтересен  Peace

# 605
Ох, донка днес беше толкова смешна и жалка в сравнение със Стефка  hahaha
Колкото и да се пъне ще си остане една евтина русолявка без грам достойнство и морал (на кой ли ми напомня  Thinking)
Яд ме е за Стефчето, жена като нея не заслужава такъв малоумен и безволев мъж  Whistling
За Ничу пък да не говорим, да си ходи при дулсинеята от долината и да се махат и двамата. Определено липсата на възпитание и при двамата си личи, лика-прилика са си  Sick
Щото НичУ няма нищо общо с Масимо, вижда се, че е получил завидното си възпитание от Джакита. А Брукасита от нейната Бет  ooooh!
Яд ме е за Тейлърита, че се върза на грозноватия Ничу.
За достойнството на брукасита дето "някои хора" твърдяха, че го имала, много ми е интересно де са го видЕли  newsm78
То бива двуличие и използвачество, ама нейното минава всякакви граници. и моля за неразбралите: говоря за СЕГАШНИТЕ серии.
Питах аз едно време ако Сали не беше разбрала гнусната тайна на брукасита, тя щеше ли да си признае тази хитра лисица ... ама никой не ми отговори  Crossing Arms Гльодам, че пак ще има такива случки с грозни тайни дето пак няма да иска да си признае "доблестната и честната" бабушкера  Sick

# 606
И на слепите и на глухите им стана ясно,че брукасита не признава нищо, щом не е опрял ножа до какала или с прости думи да я хванат по без гащи  Mr. Green Като гледам цялото им семейство тънат в заблуда по отношение  на Сторми, така че всичко около тях е една голяма тайна, не само за зрителите, но и за самите тях, а уж толкова се подкрепяха и се познаваха  Crazy

Нена, много сте сладки двете с Криси  Heart Eyes

# 607
  • somewhere near the sea
Яд ме е за Стефчето, жена като нея не заслужава такъв малоумен и безволев мъж  Whistling

Почакай да  го видиш на снимка в таблоидите на перваза на прозореца без гащи..

За Ничу пък да не говорим, да си ходи при дулсинеята от долината и да се махат и двамата.
Да, те толкова много си приличат. Още не е измил червилото на една(дето уж много я обича) и хоп- лигави вече дъщеря й. (това предстои, де) Възлюбената му образцова биологична майка-и тя така.
Но Naughty всичко им се прощава- явно по-важно е да можеш сииииилно да съжалиш Praynig

# 608
Нима сега Ник ще се върне към Бриджит?  Горката Бриджит така и не си роди сама детенце и трябва да приема чуждите (в случая не съвсем чуждо защото и е братче като е от майка и Grinning) Но предполагах, че Ник ще опита първо с майката на бебето си?        
  Ако съдим по анкетата, има около 30 човека дето следят тази тема.
Мислех, че са по-малко любителите на този стар сериал, съдейки активно пишещите тук.

# 609

Мислех, че са по-малко любителите на този стар сериал, съдейки активно пишещите тук.

Те другите четат тайно, гласуват тайно, защото ги е срам от постъпките на любимата им баба и систърс  Mr. Green

# 610
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Я,глей!!! Освен любовчии,както мекичко ги нарече Дрийми,а за  мен уруспии,мамка бет си отгледала и УБИЕЦ,хладнокръвен и перфектен... Angryне като Стефка и Тейлър,дето ''жертвите'' сами им се натикаха,коя от глупост(Дарла),коя от наглост (Джаки). NaughtyПланирал си човека убийството,алиби си изфабрикувал smile3516 ,тикна татю си у тюрмата  и ето ви пИрфектния брат дето мисли за сестрите си и тяхното благоденствие и успех  в живота...Пфу!!!

# 611
Я,глей!!! Освен любовчии,както мекичко ги нарече Дрийми,а за  мен уруспии,мамка бет си отгледала и УБИЕЦ,хладнокръвен и перфектен... Angryне като Стефка и Тейлър,дето ''жертвите'' сами им се натикаха,коя от глупост(Дарла),коя от наглост (Джаки). NaughtyПланирал си човека убийството,алиби си изфабрикувал smile3516 ,тикна татю си у тюрмата  и ето ви пИрфектния брат дето мисли за сестрите си и тяхното благоденствие и успех  в живота...Пфу!!!

Лошото е, че няма и фенове, нито тайни, нито явни да го защитят  Mr. Green

# 612
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мдамммм,Дрийми!!!Навъртаха  се 1-2,побръщолевиха глупости  и сега     няма никой..... Mr. Green

# 613
Добро утро!
Я,глей!!! Освен любовчии,както мекичко ги нарече Дрийми,а за  мен уруспии,мамка бет си отгледала и УБИЕЦ,хладнокръвен и перфектен... Angryне като Стефка и Тейлър,дето ''жертвите'' сами им се натикаха,коя от глупост(Дарла),коя от наглост (Джаки). NaughtyПланирал си човека убийството,алиби си изфабрикувал smile3516 ,тикна татю си у тюрмата  и ето ви пИрфектния брат дето мисли за сестрите си и тяхното благоденствие и успех  в живота...Пфу!!!
Лошото е, че няма и фенове, нито тайни, нито явни да го защитят  Mr. Green

Има има. Тук съм - ваканцията и тя край.
Ами просто се върнете назад и прочетете например постовете дето защитаваха Стефка при нейните хладнокръвни планове за разни убийства и отровителства.
И тогава пак корете човека.

# 614
Цитат
Ами просто се върнете назад и прочетете например постовете дето защитаваха Стефка при нейните хладнокръвни планове за разни убийства и отровителства.
И тогава пак корете човека.

Ами ако дулсинеите си стояха у Долината,дето им е мястото,а не се опитваха по всякакви начини , най-вече легнали,да се наврат у Форестър,никой нямаше и да знае за тях,камо ли да се чуди как да ги премахва!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт