Дързост и красота" - тема 61

• 42 029
  • 730
  •   1
Отговори
# 720

И като сме на темата за това колко много Брук иска 'забранения' Джак, наум ми дойде едно евентуално име на следващата тема, която вече почти е тук: "Забраненият плод е най-сладък!" Това много добре описва и голяма част от живота на Брук като цяло. Laughing
Голяма част?!   Shocked
Описва ЦЕЛИЯ живот на брук...винаги е искала това,което принадлежи другиму!   Peace
Иначе не й е сладка победата...ако не го вземе насила от другиго!

Рич от Карълайн
Рич от Тейлър
Рич от Ашли
Торн от Мейси
Дикън от дъщеря си
Ерик от Стефани
"Форестър" от семейство Форестър
Ник от дъщеря си
Джак от майка му Тейлър

Има ли още?   newsm78   Със сигурност......    Mr. Green 

# 721
Толкова оживени разгорещени дискусии  newsm78 Кой каза, че напоследък сериите били скучни? Май Ви е било скучно, защото ме нямаше.  Спокойно тук съм. И ето - май ще свършим пак страниците  hahaha и ще отворим преждевременно работа на Марси.

Ами да, аз съм добър и разбиращ човек Simple Smile
Не се влияя от ничии коментари тук и затова да съм си променила мнението. А за Брук и двата пъти казах, че в НЯКОИ моменти и симпатизирам. И хич не ми е нужно да гледам сериите, никакъв мотив не може да оправдае да се отдръпне от детето си, освен ако не е за негово добро. Брук сега се меси, бута се, детето ще свикне с нея, ми като не иска да го гледа просто стои далеч. А като иска - да го прави докрая.
Дорис, наистина се радвам, че не се влияеш от другите!
И аз бях искрена и добронамерена като ти казах, че може би информацията за бъдещето е пристрастна и да не бързаш с укор към Брук, ако си го чула от трета ръка, а да вярваш на твоето вярно шесто чувство за добротата в Брук. Защото си нова в споровете и може и да не знаеш как понякога се изманипулирват и изтълкуват и най-безобидните действия и грешки на Брук. А и Брук доСЕГА никога не е изоставяла свое дете и винаги се е борила със зъби и нокти за тях - ДО КРАЯ, да са край нея, дори не абортира децата си, ако и да знае, че не и бе изгодно да ги задържи. А колко пъти губи връзките си за да защити децата. Та защо сега да го прави иначе? Много е невероятно това с изоставянето на Джак. Нека да изчакаме да видим как е точно, аз вярвам, както и ти сега предположи, че ако и да станало така, то е било решение за благото на детенцето. Да, така е - нещата в контекста тряба да се разглеждат.

Не знам защо му звъни баба брук,но и аз да съм на Тейлър,само ще й вдигна,ще й тегля една цветуща и ще й тресна телефона. ....    Mr. Green
Аман от подобни досадни бивши любовници и метреси...    Mr. Green
НИКОЙ няма право да взема решение вместо друг, това си е лично, без да знае за какво е обаждането дори.

Марси, ако и да не си го доразбрала, съвсем похвално и добронамерено бе за теб изказването за твоя стил в темата.
Този срещу когото то бе насочено си го е разбрал. И както и ти вярваш - да - истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.
И ще затвърдиш позицията си на справедлива, ако продължиш мъдрата си политика за семпли заглавия като това правилно решение за 61 тема. Иначе каквото и да бъде - няма да се улучи с ДиК, при тези смесени обсъждания за СЕГА и за бъдещето, а и каквото и да е - винаги ще се приеме за пристрастно от едните. При такъв вечен ДиК сериал, май и анкета да има за заглавие - няма да уцелиш по златна среда, от това което вече предложи за 61 тема.
И надявам се не си забравила какво обеща да сложиш в началото на 62 тема? Ето виж вече колко "нови" взеха да надзъртат.

А СуперГеорги, май никак не ме убеди с поста си, затова ще го прескоча за да не те засегна, че ми прозвуча като  - "едно престъпление си е престъпление, ако е от Брук, а ако е от друг - то не е"  newsm78

# 722
Надценяваш се, че ни е било скучно без теб  Grinning Но поне имаш чувство за хумор, доста смешки пишеш. Бори се със зъби и нокти за Джак, за да го забие в пета глуха и да не му обръща грам внимание никога повече скоро след като го е "спечелила". Можеш да й ръкопляскаш на брук за "майчинското" отношение  Joy

СуперГеорги, харесва ми идеята за заглавие - наистина описва живота на брук.

# 723
Описва ЦЕЛИЯ живот на брук...винаги е искала това,което принадлежи другиму!  
Краси, Hug извинявай, че пропуснах преди малко дългичкия ти пост. Не нарочно, а за да ти обърна специално внимание СЕГА!
Имам само един въпрос:
Бихте ли помислили отново - за Брук ли се отнася това за "забранения плод" (след като така и така всички са в краката и и точно нея желаят) или и за друга в ДиК newsm78, защото например Тейлър все е вземала точно принадлежащото преди това именно на друга - на Брук. Било мъж, било дете. Не може ли тази красива и добра женица сама да си намери мъж, а трябва все Брук да се "пари" първа с тях? А както чуваме и за бъдещите Тейлър мъже е така, но за там ще почакаме и ще видим.
А за това, как някои вадите кестените от огъня, а други Ви гледат "сеира", без да се "изцапат" лично, не се впрягай на тази "шега" -  нали така си чешем калвиатурите тук в темата. Всеки си има специален и неповторим стил и точно това придава и неповторимия колорит на темата ДиК. И твоят си е оригинален и колоритен. Всеки има правото да е различен - не би могло и да е иначе.

Щастлива, благодаря за разбирането за хумора ми   bouquet 
Хубаво е, че има  поне един дето схваща шегите ми.

# 724
СЕГА, ти кой сериал коментираш точно?  newsm78 Струва ми се, че си объркала темата. Но поне разбрах защо си неразбираща. Не си особено забавна с такива несериозни "шеги", но щом така ти харесва ... Ние коментираме сериала, ти коментираш друг сериал под формата на шеги. Поне ти е ясно защо никой не те приема насериозно в такъв случай  Wink

# 725
  • somewhere near the sea
Резултати от анкетата:
Кой да отглежда бебето Джак?
 Ник и Тейлър    - 22 (44.9%)
 Ник и Брук    - 12 (24.5%)
Само  Тейлър    - 8 (16.3%)
 Брук и Ридж    - 4 (8.2%)
друго - пишете какво    - 3 (6.1%)

Общ брой гласове: 49
За  съжаление няма да стане така... Naughty

# 726
Цитат
А и Брук доСЕГА никога не е изоставяла свое дете и винаги се е борила със зъби и нокти за тях -
Кога точно?    newsm78
Когато й ги отнеха ли?
Че не ги ли заряза САМИ ЦЯЛА НОЩ???
Не ги ли остави едва ли не да изгорят???
Това ли е представата ти за ДОБРА майка?
Или ,ей така ,между другото ,да съблазняваш зетьовете наред...?
Сакън щерка ти да не те размине с мъжовете...!   Mr. Green

Цитат
Бихте ли помислили отново - за Брук ли се отнася това за "забранения плод"

Ами според теб за кого се отнася следното:

брук отнема:

Цитат
Рич от Карълайн
Рич от Тейлър
Рич от Ашли
Торн от Мейси
Дикън от дъщеря си
Ерик от Стефани
"Форестър" от семейство Форестър
Ник от дъщеря си
Джак от майка му Тейлър

Кой филм гледаш,наистина?    newsm78 newsm78   

# 727
  • somewhere near the sea
Предложението за заглавие е много хубаво. Не само за Брук може да се отнесе. В пълна сила важи за сестрите й, за дъщеря й, за сина й, т.е. за цялото семейство Лоуган.

# 728
Марси, какво стана с твоята неутралност, която така шумно бе прокламирана от Сега?  Wink Когато имаш време, пусни новата темичка   bouquet

# 729
# 730
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте!!!!Нямаше ме щото щерката взе че се омъжи...На 10.07.2010.За всички вас  beer beer3 beer2 cheers
Дорис, добре дошла!!! Ако досега си била ''волна''и ''свободна'' и си имала собствено мнение сега си намери ментор,силно казано,дето да ти казва какво да правиш Mr. Green Hug Лекарството е  ignore2......А за бандата лоуган или ЛОШО или само ЛОШО NaughtyДолината си е отдъхнала като се отървала от ''пиявиците''....Да му мисли L.A... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт