Дързост и красота" - тема 61

• 42 037
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Бяло:

Рич моли брук да каже, че не подкрепя връзката на Рик и Стефи, но тя казва, че не може. Рик и Стефи гледат отстрани. Томас и Тейлър оставят цветя
на гроба на Фийби и Томас недоумява как може баща му да стои с брук.
Рич е ядосан, брук реве на Рич, че не можела да стои на пътя на връзката между Рик и Стефи повече, моли го да им даде шанс. Но Рич е категоричен, че това няма да стане.
Той е очаквал брук да го подкрепи и не може да повярва, че тя не го прави, че не й пука. Рич гони Стефи и Рик, не можел да гледа повече.
Рич слага край на връзката с брук, обича я, но не може да търпи това. Излиза бесен, брук го вика отчаяно и разревана да се върне, но той отпрашва.
Ерик моли Стефани да се върне, но тя му казва, че му липсват продажбите, които са спаднали, защото той я е уволнил. Тейлър седи на една пейка на гроба на Фийби, Рич идва и й казва, че Рик пак преследва дъщеря им. Възмутен е, че брук не го подкрепя, че не й пука за него. Казва на Тейлър, че е приключил и оставил брук. Тейлър го успокоява, че ще се справят, ще държат Рик далеч от Стефи. Рич е щастлив, че поне един човек го разбира. Говорят си с Тейлър. Тя му дава едно хапче да се успокои. Тейлър предлага да го откара някъде, той не може да шофира така. Тейлър казва, че всичко ще е наред, тя ще му помогне.
Ерик казва на Стефани, че мястото й е в компанията, че е създала 50% от нея. Стефани благодари за признанието, но като си е избрал жена-трофей (Дона), така става  Joy Ерик й бил задължен, имало място за Стефани във Форестър. Стефани не вижда причина да се връща. Кара го да погледне ситуацията през очите на другите - децата, служителите. Стефани не иска да е част от това, което прави Ерик. Дона влетява ухилена, Ерик я моли да им даде минутка на него и Стефани, но Стефани й казва да влезе, тя е приключила. Излиза от стаята, Дона пак се усмихва неадекватно.
Тейлър и Рич са в хижа, говорят си приятно. Тейлър ще му помогне. В същото време брук му звъни и се чуди къде е. Докато Рич разбърква жарта в камината, Тейлър вижда, че брук му звъни. Казва си наум, че брук е направила достатъчно щети и отказва позвъняването.
Край.

Тейлър днес беше изключително красива. Лилавото много й отива, устните й бяха много по-нормален размер. А Рич с една риза цвят пепел от рози се съчетаваше с нейните дрехи  Sunglasses

# 706
3.
Колкото и да ненавиждам подобно изнудвачество като на Стефани, не мога да не призная, че сега го оправдавам...
В някои моменти съм симпатизирала на Брук, но след като прочетох как ще остави Джак след време, вече ми е противна! Sick
2.
Ооо Стефка е ужасна манипулаторка и изнудвачка!  Rage Понякога я харесвам заради лоялността й към семейството, но желанието й да контролира всичко и всички ме вбесява! smile3515
1.
... но не мога да кажа, че Брук ми е много отрицателен герой. Никак не одобрявам поведението й, обаче незнайно как понякога чак ми е мъчно за нея, та затова осъждам поведението й, но не толкова нея самата, милата всичко все прави с добри намерения, и всичко все оплесква...
Гласувах в анкетатата бебето да го гледат Ник и Брук. ..
Дорис, объркваш ме? Явно се опитваш да се намериш верния тон в темата? Но не си ли противоречиш с 1,2 и 3? Уж ти бе мъчно за Брук и и симпатизираше после обратно преди още да си гледала какво ще стане с Джак, само по пристрастни коментарии я кориш или пък първо ненавиждаше Стефка, пък после за същото я оправдаваш?
Явно си добър и разбиращ човек, но се притесняваш заради евентуални нападки от отборите newsm78
Един съвет от мен: Следвай политиката на Марсия за "нещо като неутралитет" и ще имаш успех! Погледни как тя се държи на ниво и печели симпатиите и на трите страни, старае се да пише сравнително обективно разказите си и постовете (е не съвсем понякога) и го прави перфектно и без грешки и дори не се повлиява например от призива за изопачено обиждащо писане на другите - гледа им само сеира отстрани  hahaha - като искат да си се излагат тяхна си работа.

# 707
Сега , няма как да разбереш Дорис като ти самата, както си написала в профила си НЕРАЗБРАНА  Mr. Green Остави Дорис сама да прецени дали предстоящото отговаря на "пристрастните коментари"  Peace Ти гледала ли си бъдещите серии?

# 708
Дорис, Стефани отдавна е "в ситуация с такива като Дона"  Joy Всичко започна от златотърсачката брук, която се прехласна по парите на Форестърови още в най-първите епизоди на сериала и се размечта за Ерик и синовете Joy Още от тогава образът й тръгна накриво, а в течение на годините сериал, съвсем пропадна. Остави, че лелеяното бебе Джак грам не го споменава, ами преди това колко вреди нанесе на децата си  ooooh! Самото зачатие на Хоуп например  Sick Та Стефани се държи съвсем нормално за обстоятелствата, пред които е изправена.

# 709
Сега , няма как да разбереш Дорис като ти самата, както си написала в профила си НЕРАЗБРАНА  Mr. Green Остави Дорис сама да прецени дали предстоящото отговаря на "пристрастните коментари"  Peace Ти гледала ли си бъдещите серии?
Ами не съм гледала и точно затова и казвам да не се избързва с констатации от бъдещото, а да изчака да стане и сама да си направи преценка, явно е че се стреми да бъде справедлива.
За пример как би се възприело, ако прибързано заключа, след разказа на Щастлива в ББ, че макар да симпатизирах и ми е мъчно за Тейлър, като  разбера, че в бъдеще ще прави грешки в стила на Брук (с онова скрито писмо), и затова СЕГА си оттеглям симпатиите от Тейлър? ( ББ. "Тейлър вижда, че брук му звъни. Казва си наум, че брук е направила достатъчно щети и отказва позвъняването."  - Как така Тейлър ще премълчи звъна на телефона на Ридж, ами ако бе нещо важно за деца или роднини?) newsm78 Лошо ще се възприеме нали, затова ще изчакам да го гледам сама и тогава ще коментирам.

А дето Щастлива казва, че изнудването на Стефка е нормално, а на Брук не е   bouquet нямам думи! Може ли изнудването да е нормално и разрешено за едни, а за други да не е? И то в аналогична ситуация - в борба за "презрян" мъж дето не знае, чия собственост е?

# 710
Sega, ти не си неразбрана, ти си неразбираща. Многократно съм те призовавала да не ми приписваш твои разсъждения и да ги представяш като мои думи, но явно такъв ти е подхода. Дерзай. Като гледаш епизода, от който ми цитираш бялото, ще разбереш защо последното, от което има нужда Рич в момента, е да чуе брук и нейното поредно "извинявай".

# 711
Sega, ти не си неразбрана, ти си неразбираща. Многократно съм те призовавала да не ми приписваш твои разсъждения и да ги представяш като мои думи, но явно такъв ти е подхода. Дерзай. Като гледаш епизода, от който ми цитираш бялото, ще разбереш защо последното, от което има нужда Рич в момента, е да чуе брук и нейното "извинявай".
Наистина съм НЕРАЗБРАНА, нали точно това казвам: че няма да прибързам да изказвам подобно предположение, докато не гледам епизода. Ако и да не одобрявам Тейлър в бъдещето и Брук в миналото да решават вместо Ридж, то ще изчакам преди да укоря Тейлър прибързано.

# 712
  • somewhere near the sea

Sega, ти не си неразбрана, or]
Наистина съм НЕРАЗБРАНА, нали точно това казвами да укоря Тейлър прибързано. [/color]
Разбрахте се като индианец и индиец Сега, аз пък не схванах иронията ти относно т.н. "моя политика-нещо като неутралитет" newsm78

# 713
Не мисля, че има и минимална база за сравнение между случая с Брук и писмото, и случая в разказа на щастлива. Писмото беше едно от първите доказателства на какви подлости е способна Брук, за да получи това, което желае (което, уви, почти винаги успява да получи независимо от цената, която другите трябва да плащат заради това). Именно покрай това скрито писмо Ридж си реши, че Каралайн не го иска и Брук се възползва от измамата си, за да привлече самият Ридж към себе си. И ето така започнаха Брук и Ридж. А случая на Тейлър? 22 години след тази първа измама на Брук, Тейлър (която десетки пъти е страдала заради нагоните й) решава да 'спаси' Ридж от поредния жалък опит на Брук да оправи нещата между тях, които на година периодично се съсипват поне по 2-3 пъти, главно заради нейните лекомислени грешки. В епизодите, описани от щастлива, Тейлър заслужаваше Ридж най-накрая да се върне при нея и действието й спрямо жалката Брук си беше напълно оправдано. И повтарям, че няма абсолютно никаква база за сравнение между този случай и подлата постъпка на Брук спрямо уж най-добрата й приятелка Каралайн навремето.

# 714
Цитат
....не се повлиява например от призива за изопачено обиждащо писане на другите ....
Извинявай,ама аз никого не съм призовавала да пише като мен...на мен така ми е кеф,тъй си пиша!   Peace
А ти ,ако можеш засега, пишИ правилно,твоя воля!   Mr. Green

Колкото и да ненавиждам подобно изнудвачество като на Стефани, не мога да не призная, че сега го оправдавам. Като си в ситуация с такива като Дона, всички средства са оправдани...  
Peace

Като си в такава ситуация с подобни .....персони,меко казано,като донки,брукаситки и сие Лоугънови,и всичси непозволени средства са оправдани!
След като не разбират от дума,като им се казва ,че не са желани,че трябва да одят у Долината,а те "Не,та не!"...   Twisted Evil   ами,човек е ПРИНУДЕН да предприеме крути мерки!    Naughty

Цитат
"Тейлър вижда, че брук му звъни. Казва си наум, че брук е направила достатъчно щети и отказва позвъняването."  -
Не знам защо му звъни баба брук,но и аз да съм на Тейлър,само ще й вдигна,ще й тегля една цветуща и ще й тресна телефона. ....    Mr. Green
Аман от подобни досадни бивши любовници и метреси...    Mr. Green
Ама нали Тейлър е възпитана и толерантна....все си пати !

Марси,аз оставам с впечатлението ,че и сега много ,много не се разбира сама себе си...как очакваш друг да й схване мисълта?!   newsm78

# 715
  • Пловдив
Ами да, аз съм добър и разбиращ човек Simple Smile И понеже често си го отнасям точно затова, си представих как аз бих се държала на мястото на Стефани. И макар моето държание да е добронамерено, щеше да е погрешно. Нещата не могат да се разглеждат принципно, а в контекста на ситуацията. Да, стремежа за контрол ме дразни. Но когато змия се промъква към някой скъп за теб, насилието е оправдано, независимо че по принцип съм против насилието.
Не се влияя от ничии коментари тук и затова да съм си променила мнението. А за Брук и двата пъти казах, че в НЯКОИ моменти и симпатизирам. И хич не ми е нужно да гледам сериите, никакъв мотив не може да оправдае да се отдръпне от детето си, освен ако не е за негово добро. Брук сега се меси, бута се, детето ще свикне с нея, ми като не иска да го гледа просто стои далеч. А като иска - да го прави докрая.
Така че, СЕГА, не съм аз тази дето си противореча.

# 716
Марси, не знам защо продължавам да се опитвам да комуникирам с нея  Laughing Доказано е, че не става, когато отсрещната страна не разбира написаното.
СуперГеорги, много хубав пост си написал. Аз пропуснах две седмици епизоди тук заради отпуската, но гледам нещата пак се въртят около старите драми от преди да заминем, значи не е станало нищо драстично. Но брук явно няма да си постигне своето със сълзи и сополи като преди. Рич не искаше и да чуе за нея  Laughing А случая с писмото е христоматиен за съмнителния морал на екранната героиня и наистина няма нищо общо с желанието на Тейлър да предпази разстроения Рич от още нерви, тъкмо когато малко се е успокоил. Коронният номер на брук: "Сега да го ядосам и да му опъна нервите, после ще му звъня разревана и притеснена да му се извинявам".
Краси, Тейлър наистина се постара да успокои разстроения човек и според мен направи най-доброто в случая. Спести му новите нерви в този деликатен за него момент да разбере разочарован, че брук го е предала (негови думи).
Дорис, наистина не знам защо така стана, че бебето Джак се появяваше само с Ник или с Кейти, но не и с брук. Тя изобщо не го споменава, а такава война беше да го вземе.  Shocked Поредната неразгадана мистерия около брук  Mr. Green

# 717
То това дете в бъдеще Ник няма да го подмята само на Кейти. Доскоро, когато Ник и Бриджет бяха щастливо женени в американските епизоди, именно Бриджет беше тази, която постоянно го споменаваше и му беше като майка. А от Брук не съм чувал и една дума за него от край време. Джак май е на път да се превърне в новата Хоуп, само че в мъжки вариант и в една леко обърната ситуация- един баща, много майки и никаква заинтересованост от уж кръвната му майка. Жалко, че го взеха от истинската му майка Тейлър, защото тогава можеше да живее в една много по-спокойна среда.

# 718
SuperGeorgi, мдам ... а брук щеше да си спести толкова много главоболия и сега нямаше да се притеснява тук, че Тейлър щяла да й вземе безценния Рич. С тези автоголове, които си вкарва постоянно, тя сама отблъсна "любовта на живота си" (в кавички) от себе си.

# 719
Тя Брук цял живот си вкара автоголове с нейните глупави грешки, за които или се мъчи да обвинява настървено някой друг, или през сълзи изрича 'Това беше просто една ужасна грешка! Простете ми!'. Е съжалявам, ама човек не е длъжен да й търпи грешките и да й ги опрощава цял живот. Особено когато този човек е достойна и почтенна личност като Тейлър, който, уви, през годините неведнъж бе докарвана и до ръба заради Брук.
И като сме на темата за това колко много Брук иска 'забранения' Джак, наум ми дойде едно евентуално име на следващата тема, която вече почти е тук: "Забраненият плод е най-сладък!" Това много добре описва и голяма част от живота на Брук като цяло. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт