Дързост и красота" - тема 61

• 42 032
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Днес актрисата, която играе Дона(Jennifer Gareis)игра толкова добре, че направо за пореден път възненавидях това същество. Беще толкова лигава, лепкава, че ми се прииска да се измия. smile3501

Дано в живота не е такава,че направо ми се повдига от нея  Sick

# 676
  • somewhere near the sea

БЕЗ ДУМИ

# 677
Баба Стефка
8-ми септ 2008

11-ти септ 2008  Shocked

2010-OMG

Тейлърка
2005>>2006>>2007>>2008>>2009>>2010>  Shocked

# 678
Забелязвам, че СФ на 11 септември е подстригана  Crazy

Тейлър става все по-хубава  Heart Eyes Peace

# 679
Наистина Тейлър е все по-хубава.  Heart Eyes От всички снимки само през 2005-та не ми харесва, заради устните.
А що се отнася до днешният епизод, Ерик се излага все повече и повече. Бил разочарован от дъщеря си, а тя какво да каже за баща си... Дона би трябвало да спаси брат си, все пак той е правил много жертви за нея, един мъж не може да замести семейството, макар че тяхното е доста нестабилно...

# 680
Добро утро!
 kaffeetrmker_2
Добре дошли на новите!

Цитат
Ооо Стефка е ужасна манипулаторка и изнудвачка!  Понякога я харесвам заради лоялността й към семейството, но желанието й да контролира всичко и всички ме вбесява!
Колко си права Дорис! Да видим СЕГА къде се скриха тези дето коряха Брук наскоро, че се бори да си върне бащата на семейството и казваха как Ридж бил избрал друга, а Брук не уважава избора му? Та борбата на Брук за Ридж беше цвете пред тези СЕГАшни унижения и манипулации на Стефка. Ерик и каза, че е избрал, ама нали е Стефка. Веднага се вижда класата на по-добрата Брук, нали?  hahaha Сега кой е от долината?

Ами ако дулсинеите си стояха у Долината,дето им е мястото,а не се опитваха по всякакви начини , най-вече легнали,да се наврат у Форестър,никой нямаше и да знае за тях,камо ли да се чуди как да ги премахва!  
Брук и децата са вече солидна част от семейство Форестър.  Бъдещето на Форестър! Та няма за какво да се "навират" у себе си.
Всъщност да те питам нещо.  Все се  пишат подигравки за тези от долината? А има ли тук някой в темата дето не е "от долината" (ако приемем, че под "от долината" се разбира - лош беден произход). Да вдигне ръка моля този дето е потомствен аристократ, милионер, потомък на царя и тн?

Взеха да ми досадяват депресиите на Тейлър. Като искаш да си майка бъди майка, като не можеш да приемеш биологични я родител- няма смисъл да се мъчиш.
Точна си! И на мен. От километри се вижда, че нито Тейлър приема бебчо, нито бебчо е спокоен с нея. И как се успокоява с другата си грижовна майка.

Също така не разбрах защо прошката на Брук е чак толкова ценна, че Стефани да се откаже от това да даде заслужено наказание на този, който едва не я уби.
Стефани се е опитвала доста пъти да раздава сама правосъдие и да убие тоз оня - и Брук включително или да прикрива на престъпления на роднини (Ридж)! Та Брук май по нейните стъпки ходи  hahaha А и Брук има право да иска от длъжницата си -  Стефка била изгубила е контрол и също се опитала да я убие преди в хижата. ... и това е само част от щетите, които Стефани ѝ е причинила. Ами за изнасилването? Е списъка е дълъг, да не изброявам по-вече. Ясно защо Стефка трябва да се откаже - хем и е длъжница хем се излага  Peace

# 681
  • На един клон
А кой навремето скри писмото на Карълайн до Ричи?
А?!?
Да не изброявам по-вече!!!
Брук не ходи по стъпките на Стефани,тя си Е лъжкиня и манипулаторка,доколкото и се отдава,хаха!
Беше си такава и СЕГА се развива ...

# 682
А?!?
Брук не ходи по стъпките на Стефани,тя си Е лъжкиня!
Мила Кукумявке, много обичам всякакви "птички" и не ме разбирай криво, ако и да виждаш всичко от клона си. Но в тук обсъжданата ситуация между Стефани и Брук, едва ли има нужда да се намесва неправилната постъпка на Брук спрямо трето лице - Каролайн. Брук отдавна си призна за писмото, разкая се и си изкупи греха, та да не се тюхкаме за кой ли път за архаичното писмо дето няма връзка? Има си достатъчно "прясна храна" за двете обсъждани лица. (С казаното не съм и против Каролайн - нея си я харесвах повече от Брук, макар да не беше за Ридж, а за Торн, така както и Тейлър не е за Ридж. На Ридж не му трябва идеална жена, а по-земна, като него, та да си пасват, точно като Брук  hahaha)
   Що не вземат да си ни я върнат Каролайн, ако не нея, поне някоя близначка може и тризначка?

# 683
Та какво коментираме СЕГА, че не разбрах  newsm78 Имаме задачка закачка един брат убиец, лъжесвидетел и 3 гъски. Кой да избера?  Mr. Green

бруклата в момента въобще не е в позицията да поставя каквито и да е било условия, а елементарните й манипулацийки, които пред Ридж вървят, но пред Стефка - не, заСЕГА е по-полезно да ги забрави  Peace Остава само да слуша и да изпълнява!  hahaha

# 684
А?!?
Брук не ходи по стъпките на Стефани,тя си Е лъжкиня и манипулаторка,доколкото и се отдава,хаха!

smile3501
... и всичко туй докат спортува семеен курвалък   Mr. Green   newsm53

# 685
Цитат
Да видим СЕГА къде се скриха тези дето коряха Брук наскоро, че се бори да си върне бащата на семейството и казваха как Ридж бил избрал друга, а Брук не уважава избора му? Та борбата на Брук за Ридж беше цвете пред тези СЕГАшни унижения и манипулации на Стефка. Ерик и каза, че е избрал, ама нали е Стефка. Веднага се вижда класата на по-добрата Брук, нали? hahaha Сега кой е от долината?

Ами щом представата ти за класа е да сваляш женени мъже гола във фирмената сауна, или да се криеш по бельо под леглата пак на женени мъже,за да не те излови съпругата...или да се разхождаш полугола във фирмените асансьори,за да съблазниш женения Рич...о.к.!  Значи за теб баба брук е класна!И си подхождате...    Peace

Сори,ама моята представа за класа е съвсем различна!   Peace  И няма нищо общо с начина на живот на брук!
Стефани директно казва какво иска!Не ходи зад гърба на баба донка ...   Peace  

Цитат
Брук и децата са вече солидна част от семейство Форестър.
Тънката линия е "вече"...ако баба брук си беше стояла у долината,еех...

Цитат
Всъщност да те питам нещо.  Все се  пишат подигравки за тези от долината? А има ли тук някой в темата дето не е "от долината" (ако приемем, че под "от долината" се разбира - лош беден произход). Да вдигне ръка моля този дето е потомствен аристократ, милионер, потомък на царя и тн?
Не съм от лош,беден произход,но и не съм наследник на царя.
НО   Naughty   и не съм използвала прелестите си,за да се намърдам там, дето не ми е мястото.   Peace
Златотърсачките ги търсИ у долината,не тук!   Mr. Green

Цитат
Но в тук обсъжданата ситуация между Стефани и Брук, едва ли има нужда да се намесва неправилната постъпка на Брук спрямо трето лице - Каролайн. Брук отдавна си призна за писмото, разкая се и си изкупи греха.....
Ами припомнИ си ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БРУКИНИ ГРЕХОВЕ....ако можеш.То целият живот на брук е само грях,прелюбодеяния и сълзи и сополи!
И само мъжете в ДиК могат да я изтърпят 40 години да им се сополиви през ден...
В реалния живот отдавна да е натирена в девета глуха...     hahaha hahaha  

# 686
Краси, перфектна си!  smile3501

Чакам СЕГА следващия автогол във фенклуба на брук  Mr. Green

# 687
  • somewhere near the sea
Ерик и каза, че е избрал, ама нали е Стефка. Веднага се вижда класата на по-добрата Брук, нали?  hahaha Сега кой е от долината?
Какво като е казал, че е избрал? Защо пък да си трае? Тя да не е буркан в кухненския шкаф? Брук затрая ли си, когато дъщеря й Бриджит си избра един мъж, че после-друг? Даде ли на дъщеря си благословия като нормална майка? Колко от жените на сина си одобри и хареса? Затрая ли си?
Цитат на: Sega
А и Брук има право да иска от длъжницата си -  Стефка
Не мога да приема, че Стефани й е длъжница. Брук даде първия залп на войната. Ако дойде такава като нея и като валяк мине по 3-4-5-6 пъти през мъжете от семейството ти и им народи куп деца, след това през зетьовете и ти я обичаш, моля те напиши книга как си го постигнала-ще стане бестселър Naughty
През следващата седмица тя отново ще започне да се увърта около Ник. Рик ще й го каже- "Ти даваш смесени сигнали" на Ник. Дъщеря й ще й го каже:" Когато имаш Ридж, искаш Ник, когато имаш Ник, искаш Ридж".  Ридж ще й постави ултиматум да избере. Тогава как точно се е борила да си върне Ридж? Всъщност, защо го е изгубила? Дали не беше, защото се нацеди в скута на другия ooooh!
Е, защо само другите трябва да си траят smile3515

# 688
Припомнете ми как брук си е изкупила греха със скритото писмо, че нещо не си спомням.
Моите спомени за брикините грехове са, че тя под изкупление разбира да се намърда в следващото легло, без да мисли чий мъж е това - на Каралайн ли, на Стефани ли,на Тейлър ли, на Мейси ли, на собствената и дъщеря  ли newsm78
В момента я разбирам, че опитва да спаси брат си - изперкал убиец и малоумния си баща. Те са и близки и тя опитва всичко, за да им помогне. Само че дето вкарва в това и потребността на Стефани да и бъде простено - е, това не е опит за прошка, а си е чисто изнудване: аз ще ти простя, ама ти ще направиш еди какво си... И разбира се сама дава коз в ръцете на Стефани! Щото никога няма да стигне нейната класа, колкото и да се пъне!

# 689
  • somewhere near the sea
Защо защитничките на Брукасита са склонни да прощават лекомисленото й поведение, обяснявайки го със "следва сърцето си", "тя си признава", а желанието на Стефани да защити семейството си, да опази малоумните мъжоря в него го обявяват за долна манипулация.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт