Дързост и красота" - тема 61

• 42 035
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Кой беше влюбен в нея от тук пишещите? хахаха  hahaha
Нащу ФенчИ....Дет се дяна нейде...  Mr. Green

Сигурно търси по плажовете някоя руса бабка от долината  hahaha
Че сегашните му две лИбови за нищо не стават милинките  Crazy

Малеей, тая донка много крива физиономия има  ooooh!
Пък и в тяло не намирам да е кой знае какво, че да може човек да пренебрегне конската й физиономия. макЪр че с тез широки плещи кобилата ще намери приложение на село да мъкне зарзавати  hahaha

За драмата Лоуганова какво да кажа - боза и пак боза, като цялата им рода  Crazy

За анкетата - много ми е интересно кой е гласувал детето да се гледа от Брук и РичУ. Че те какво общо имат с детето и двамата  newsm78 То и за двамата е ЧУЖДО дете и най-добре брукасита да си набие в русата главица с двата косъма, развяващи се като байрак, че детето не е нейно и е крайно време да спре да се прави на загрижената майка каквато никога не е била   ooooh!
Дрийм, мерси за комплимента  Hug

# 646
бруклата пак с нейните истерични сцени, много е противна  Sick

"Как можеш да ми причиниш това?" като че ли Стефани  е виновна,че брат й е един хладнокръвен убиец. Но за едно е права,че и няколко пъти го повтори: "Каква глупачка съм"  Mr. Green

# 647
  • somewhere near the sea
Стефани е поразена от тази молба.  newsm09Недоумява защо Брук иска от нея да излъже.  newsm12Брук иронично отбелязва, че не е като да не знае как се лъже. Но това е различно, противи се Стефани.  „Всъщност аз ти правя услуга”-казва Брук. Laughing
Ник се връща у дома и казва, че се е уморил да гледа рокли без жени в тях. Пита как е Джак. Тейлър отново е в депресия- не се чувства истинска майка. Weary
Кейти посещава Стивън в затвора и му разказва за желанието на Сторм да направи признание. Стивън иска да наеме друг адвокат. Кейти му споменава за плана на Брук да го измъкне като накара Стефани да оттегли обвинението си. Кейти се разплаква. Стивън не харесва идеята Стефани да участва в освобождаването му. Според него тя търси пушечно месо.
Най-накрая, след като дълго настоява Стефани получава отговор на въпроса кой е стрелял в нея. Всъщност Брук се изпуска. Когато Брук казва, че е бил брат ѝ, Стефани е смаяна. Постепенно разбира, че е възможно с един куршум два заека: отървава се от нея и от баща си, когото мрази от дете.
Тейлър се оплаква, че проблемите ѝ с детето са заради хормоните. Тя казва, че точно тя би трябвало да знае как да се държи, това се очаква от нея. Цял живот е правила това, което е правилно, което се е очаквало от нея. Дори, когато е била майка и нейният баща комарджия и алкохолик ги е тормозел, тя е трябвало да се прави, че всичко е наред и да изглежда добре. И добре е щяло да бъде след медицинския университет и брака ѝ с Ридж. Брук винаги е имала емоционални проблеми, а Тейлър е трябвало да бъде разумната и сдържана, спокойната  и рационалната, но Ридж я изостави именно за това. Така че, когато тя каза по „дяволите с този живот” и започна да пие, тъмните ѝ страни излязоха, всички я упрекнаха пак.
Брук напомня на Стефани, че тя също се опита да я убие в хижата. Изгубила е контрол. така че ако тя може да  прости за това, което Сторм направи с нея, това е само част от щетите, които Стефани ѝ е причинила.
Преди Ник да се върне в офиса, Тейлър му казва, че всичко е наред, под контрол, тя ще бъде добра майка на Джак.
Брук продължава да умолява Стефани да спаси брат ѝ, защото ѝ го дължи.
 януари 2008 год.
Брук настоява, че ако Стефани иска прошка, трябва да отиде в полицията да ги информира, че Стивън не е стрелецът. Стефани показва, че Брук трябва да накара брат си да признае.
След като научава, че Стефани е отказала, Сторм се подготвя да отиде в полицията.  Брук му иска прошка, че е казала на Стефани. Той я успокоява, че и без това е смятал да се предаде, така че нищо не се е променило. Двете с Дона му предлагат да го придружат, но той тръгва към полицията с Кейти.
Ерик посещава Стефани. Тя се разстройва, когато го вижда, че държи някакъв пакет. Разбира, че това са документите за развод. Тя осъзнава, че Ерик действително ще са ожени за Дона. Ерик  ѝ    припомня, че и двамата не са щастливи от доста дълго време. Време е да продължат поотделно. Стефани му казва, че в момента не може да ги подпише. Обажда се на Брук и иска отново разговор с нея. Казва ѝ да спре брат си да не отива в полицията, защото наистина мисли, че могат да си помогнат взаимно.

# 648
еее вече сме в 2008 браавус  Hug

# 649
  • somewhere near the sea
Какво предстои:
 Ник и Тейлър правят любов. Тя му разказва, че винаги се е опитвала да потиска чувствата си и от напрежение е започнала да пие. Ник я моли да споделя всичко с него. Тейлър обаче премълчава за неустоимото изкушение да се върне към алкохола.
Кейти посещава Стивън в затвора и му разказва за желанието на Сторм да направи признание. Стивън иска да наеме друг адвокат. Кейти му споменава за плана на Брук да го измъкне като накара Стефани да оттегли обвинението си. Стивън не вярва, че този план ще успее, признава ѝ, че много я обича. Кейти се разплаква.
Брук умолява Стефани да каже на полицията, че Стивън не е стрелял по нея. Тя обаче отказва да свидетелства, разпитва кой е сложил пистолета в стаята на Стивън. Брук се изпуска и признава, че е бил Сторм. Стефани е смаяна, но бързо се досеща, че той е искал с един удар да отстрани нея и да натопи баща си.  Казва, че мястото му е в затвора,  Брук твърдо се противопоставя, казва, че има нужда от помощ, той не е опасен.
Ерик съобщава на Дона, че е получил документите за развода и ще ги изпрати на Стефани. Дона е зарадвана и притеснена едновременно, опасява се, че Стефани ще се ядоса и няма да изпълни молбата на Брук.
Брук съобщава лошата новина на Дона и Кейти и признава,че неволно е споменала през Стефани за вината на Сторм. В този момент той самият влиза и им предлага да отпразнуват влизането му в затвора. Брук го прегръща и го моли да ѝ прости. Двете с Дона му предлагат да го придружат, но той тръгва към полицията с Кейти.
Ерик идва при Стефани с документите за развод.Тя се стъписва, защото е мислела, че той е бил щастлив по Коледа с нея. Ерик ѝ се извинява, че ѝ е дал фалшива надежда. Стефани казва, че в момента не е в състояние да подпише. Когато Ерик си тръгва, тя си обажда на Брук и ѝ казва да разубеди Сторм да се предаде. Брук веднага оставя съобщение на Сторм и на Дона, но в това време те разговарят с детектив Бейкър. Той излиза за малко и тогава Брук се обажда на Кейти да  доведе Сторм обратно.
Стефани поставя на Брук условията си-тя ще оттегли обвиненията си към Стивън и Сторм, ако Дона се откаже от Ерик. Брук отбелязва, че Ерик едва ли ще се върне при нея, дори ако Дона се откаже от него.
Ерик показва на Дона новата си колекция, която е вдъхновена от нея. Предлага ѝ да заминат на частен остров с прекрасна вила на плажа.
Междувременно Брук безуспешно се опитва да се свърже с Дона. Ерик предлага на Дона да се оженят. Тя е на седмото небе от щастие. В този момент телефонът ѝ звъни, Брук я моли да се прибере веднага.
Когато Дона пристига, Брук ѝ разказва какво иска Стефани от тях. Дона е поразена от чутото.
Фелиша подслушва как Ерик поръчва по телефона вечеря и цветя в Биг беър. Тя решава, че двамата със Стефани са се сдобрили, но той ѝ съобщава, че е поискал развод от Стефани и ще се ожени за Дона. Фелиша е разочарована от него.
Стефани изненадващо посещава Стивън в затвора и му разказва за плана на Брук. Обещава му да оневини него и Сторм, но да даде правилен съвет на Дона. Стивън е объркан.
Дона не иска да се откаже от Ерик заради Стефани. Брук предлага на Сторм да се върне в старата си фирма в Сан Франциско, но той ѝ казва, че са го уволнили заради Дона. От своя страна тя е раздвоена между любимия си(?!) и брат си. Стефани се обажда на Брук и ѝ дава срок един час, за да убеди Дона да изпълни условието. Брук казва на Дона, че времето им изтича. Тя се разплаква. Брук разказва на Кейти за условието на Стефани. Кейти също смята, че Дона трябва да спаси Стивън и Сторм.
Фелиша съветва майка си да не подписва документите за развод.
Ник и Тейлър обсъждат кръщенето на Джак. Тейлър не иска Бриджит за кръстница след като е премълчала за размяната на яйцеклетките и отново се разстройва, че Джак е бебе на Брук. Тя подозира Брук и Бриджит в заговор и е убедена, че размяната не е случайна. Изпада в истерия, Ник не може да я успокои.
Дона отива на свиждане на Стивън в затвора. Разказва му, че Ерик ѝ е предложил брак. Стивън я съветва да следва сърцето си.
След като си тръгва, Дона се обажда на Стефани и си уговаря среща с нея.
Дона отива в дома на Стефани , за да ѝ каже, че няма да се откаже от Ерик.Стефани я заплашва, че ще издаде Сторм на полицията. Дона не издържа и отстъпва пред изнудването на Стефани-съгласява се да прекрати връзката си с Ерик в замяна на свободата на баща си и оневиняването на  Сторм.
Кейти пита Стефани какво ще стане  ако Дона разкаже на Ерик за изнудването ѝ. Стефани е сигурна, че Дона не иска Сторм да отиде в затвора.
В хижата на Биг беър Ерик посреща Дона с вино и вечеря. Подарява ѝ бял анорак, карта за лифт и за уроци по сноуборд. Дона тъкмо се кани да поговорят, когато чува как някой навън запалва колата ѝ. Решава, че се оптват да я откраднат. Оказва се обаче, че това е още един подарък от Ерик-чисто нова кола. После той коленичи и ѝ подава пръстен с огромен диамант. Когато понечва да го сложи на пръста ѝ, тя се отдръпва. Ерик недоумява защо тя реагира така.
Стефани спазва обещанието си пред Брук, отива в полицията и казва, че няма да свидетелства срещу Стивън, защото е убедена, че той не е нейният нападател. От полицията казват, че ще говорят с прокурора.
Стивън е свободен. Стефани се обажда на Брук и казва, че очаква Дона да изпрати Ерик при нея.
Дона лъже Ерик, че има проблеми в секса. Той не разбира защо не му е споменала за проблема си по-рано, предлага му да говорят с брачен консултант. В този момент Стефани звъни на Дона и тя излиза навон. Стефани я заплашва, че ще се обади на Бейкър и ще издаде Сторм. Дона я моли за още време, но Стефани и заповядва да го направи веднага.

# 650
Привет Wink Гледам темичката се е пораздвижила въпреки отпускарското време   bouquet Добре дошли на новите.

Аз другата седмица пак ще започна да се включвам с преразказите в бяло от норвежките епизоди (благодаря на всички за милите бележки, но съм в отпуска, както написах преди време и нямаше как да гледам и да пиша в бяло).

Хубав ден на всички  Hug

# 651
  • На един клон
Значи тази анкета по-горе ме остави дълбоко неудовлетворена.Кво е виновна  Тейлърова,та цял живот да вижда отровчето на Бруклата?!?Брук да го вземе пък и дума не може да става,хаха.
Според мен да го взима Бриджитката и да го гледа с когото си иска!

# 652
Значи тази анкета по-горе ме остави дълбоко неудовлетворена.Кво е виновна  Тейлърова,та цял живот да вижда отровчето на Бруклата?!?Брук да го вземе пък и дума не може да става,хаха.
Според мен да го взима Бриджитката и да го гледа с когото си иска!

Joy Joy Joy

Тя и без това все чужди деца гледа  Mr. Green

Кога ще свърши тази лоуганова агония,че ми опротивя целия сериал заради тях?  Sick

# 653
  • somewhere near the sea
Кога ще свърши тази лоуганова агония,че ми опротивя целия сериал заради тях?  Sick
Ами не й се вижда краят ooooh! То пак добре, че другите две сестри са нямали време да се размножат.
Тепърва ще засилят изявите и на другите Лоуганки, така че.....не се надявай

# 654
Ами не й се вижда краят ooooh! То пак добре, че другите две сестри са нямали време да се размножат.
Тепърва ще засилят изявите и на другите Лоуганки, така че.....не се надявай

Да взема да се отдам на заслужена ваканция ли?  newsm78

Като се съберат трите гъски и намалявам звука на ТВ-то  Crazy

# 655
  • somewhere near the sea

THE BOLD AND THE BEAUTIFUL 2007/2008

# 656
  • Пловдив
Ооо Стефка е ужасна манипулаторка и изнудвачка!  Rage Понякога я харесвам заради лоялността й към семейството, но желанието й да контролира всичко и всички ме вбесява! smile3515

# 657
Ооо Стефка е ужасна манипулаторка и изнудвачка!  Rage Понякога я харесвам заради лоялността й към семейството, но желанието й да контролира всичко и всички ме вбесява! smile3515

Ооо, в случая въобще не става дума за контрол, а за защита от курвенски набези  Mr. Green ПовЕрвай ми  Crazy

# 658
Здравейте и от мен. Скоро намерих форума и реших да пиша, защото ми харесва да коментирам сериалите, които гледам.
Днес ми направи впечатление, че много често се повтори думата "всичко", но реално никой не е склонен наистина да даде всичко. Също така не разбрах защо прошката на Брук е чак толкова ценна, че Стефани да се откаже от това да даде заслужено наказание на този, който едва не я уби. Аз ако съм ще искам този човек да е в затвора... И тя правилно каза на Брук, откъде да знае, че Сторм няма да му прищрака нещо и пак да тръгне "да раздава справедливост".

# 659
  • somewhere near the sea
Ооо Стефка е ужасна манипулаторка и изнудвачка!  Rage Понякога я харесвам заради лоялността й към семейството, но желанието й да контролира всичко и всички ме вбесява! smile3515

Наистина не си разбрала за Стефанито. Този път не е за търпене. Naughty Какво newsm78 Да седи и да гледа как  Дончето съблазнява синовете й(първо Ридж обичаше, после Торн обичаше, сега голямата й любов е дедо Ерик) и да чака да я пратят в девета глуха ли? Mr. GreenИ аз щях да искам да отворя очите на поредния глупак.
То в крайна сметка тя и тази "отровна  чаша" ще изпие- ще пусне разгащения котарак да прави, каквото ще. Дона ще стане диктаторът в компанията, а на Стефани ще бъде отредено едно маааалко офисче до шивашкия отдел, защото Дончето е благородно Sick

Общи условия

Активация на акаунт