Дързост и красота" - тема 61

• 42 040
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • На един клон
Ерик свири на пиано, всички се събират и пеят коледни песни. 
[/color]
Бля,бля,бляяя  smile3502 отвратително. Тия ще ме откажат от гледане на филма Временно,хаха.Свърши ли Коледата,че да надникна?

# 631
Лелее,не сме толкова страшни,де...    Mr. Green
Хора не ядем!Пишете си на воля...

Определено ми липсва емоцията на Стефка!   Peace
Интригите на брукаситка и къмпани са като от долнопробен аржентински/бразилски сапун...  
А и вчера чух ,че Сторм уж изгонил тетю си като дете...    Shocked
Аз що помня,че в началото даваха Бет как си гледа сама децата,и дедо Стив се водеше едва ли не безследно изчезнал,т.е. никой не знаеше ни къде е ,ни какво прави...
Пък сега писма му писали,пък не го искали...
Голяма боза става тоя филм...Не стига ,че 100-годишни баби правят щур секс,ами дори и не се връзват смислено сериите вече...    Joy Joy  

А бе и аз все се канех да питам от къде Сторм е знаел къде е безследно изчезналия му баща, че даже и при него ходил, писма му писал. Излиза,че дори в един град са били. Сценаристите що не вземат да си преговорят малко сценария, да се върнат назад и да го прочетат, толкова се оплетоха  ooooh!

Донка защо чак сега научава за убиеца, къде беше на Коледа, Кейти не й ли каза?  ooooh!

Боже бруклата имала план  Mr. Green

Ридж между къщата и хотела ли снове?  Mr. Green Ту при баща си, ту при майка си  Joy Сценаристите да не забравиха къде беше преди 5 мин?  Crazy

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 10:42 от Dream Team

# 632
  • somewhere near the sea
Не, Краси, Сериите започнаха, когато децата на Бет вече бяха големи. А Сторм говори като невръстен как е пращал писма на баща си. Помня как Брук издири баща си и се прегръщаха, а след време му вдигаше панаири, сега пък е загрижена... hahahaнаистина се разкашка Party

# 633
Да изпълзя от дупката   Mr. Green

Следя ви почти постоянно. Чета и в бяло новите серии, до колкото си спомням там Донка още е с Ерик... Доста време са изфържали...
Кога свършва драмата Лоугън, че ми прегарча вече 4 серии само тях дават  Crossing Arms
Преполагам, че като на съпунка, Стефани ще освободи Стивън.... Rolling Eyes

# 634
  • somewhere near the sea
Сторм обсъжда с Кейти и Брук как изненадващо най-накрая баща му го е почувствал като собствено дете и сега е склонен да поеме отговорността за това, което той е направил. Брук не е доволна, че нейният баща ще бъде наказан за престъпление,което не е извършил. Сторм казва, че по-важно сега е, че той знае, че баща му го обича и се гордее с постиженията му.
Стефани пъшка докато събира коледните опаковки, но споделя с Ридж, че според нея Ерик се е радвал на деня както никога. Този ден е специален, защото са си доказали, че ще бъдат заедно. Ридж предлага да гледа реалистично на нещата, а не да се надява прекалено много. Ерик дойде само защото Дона каза, че няма проблем. Тя го е хванала доста здраво на въдицата си.
Дона прегръща Ерик и го пита как е минала Коледата. Той отговаря положително, въпреки че Стефани го е сдъвкала преди това. Дона е несигурна, това чувства Ерик. Тя му отговаря, че е така, защото знае, че Стефани го иска обратно. Децата му- също. Той ѝ казва, че е прекарал един вълшебен ден със Стефани и децата, но това не променя чувствата му към нея. Тя признава, че е глупава.
Сторм подчертава, че баща му не трябва да плаща за неговото престъпление. Смята, че го прави, за да запази семейството си. Сторм се зарича, че днес ще иде в полицията и ще признае всичко.
Дона казва, че се радва, че Сторм ще защитава баща ѝ. Ерик му пожелава успех въпреки, че е от другата страна. Брук я повиква със смс , тя тръгва.
Стефани споделя с Ридж, че не се надява, но има чувството, че тя и Ерик са свързани от снощи. Той е кръшкал с не една жена, но винаги се е връщал. Ридж казва, че не иска да я види отново наранена. Тя му благодари за това, но мисли, че вижда светлина в края на тунела. И  няма да се отдръпне, за да даде възможност на Дона да се възползва от него. „Аз ще направя всичко, което мога, за да имам в живота си човека, когото обичам”. Ридж  ѝ напомня, че тя все още се възстановява. Тя му казва, че когато си е отворила очите в болницата ги е потърсила всички с очи, помислила е, че това са последните ѝ мигове. Но не е било време да си иде. „Сега знам, че, когато дойде моето време да си ида, няма да бъда сама”
Дона чува последните думи на брат си, че ще отиде и ще признае престъплението си. Тя е потресена. Връхлетява върху брат си с обвинение как може да е оставил баща им да седи невинен в затвора.  smile3527Тя е в истерия, Сторм казва, че си го заслужава. „Копеле, ти ни излъга” – крещи тя. Сторм обещава да признае.
Брук моли да изчакат. Тя има план, който ще помогне нито той, нито баща им да отидат в затвора.  smile3528
Ридж отива ри баща си  и му разказва, че е отишъл да види майка си и я заварил на седмото небе, с голяма надежда в сърцето.  Kissing Heart След снощната вечер, която Ерик е организирал за нея, тя е видяла светлина в края на тунела. Ерик го пита дали той е тук, за да иска помирение. Той знае какво би означавало това за него и останалите от семейството. Но истината е, че няма да се случи. Той продължава, че не може да си представи живота без Стефани в него. Ридж довършва:”Но не я искаш в него”. Ерик е съгласен - Стефани е уникална жена, единствена в целия свят. Те са имали красиво семейство, но бракът е нещо повече. Той е влюбен в Дона и бъдещето му е с нея.  Ще поиска развод.
Брук казва, че Стефани е единственият човек, който може да помогне. Просто тя трябва да каже, че не знае със сигурност кой го е направил. Всички недоумяват защо  би искала да им помогне? Брук казва, че също би могла да поиска затвор за Стефани за участието ѝ в изнасилването ѝ и това би било разменната им монета. Стефани иска прошка, тя се нуждае от нея. „Аз ще направя това да се случи”!! Брук казва, че не иска да зависи от Стефани за всичко, но няма друг избор.
Дона все още мисли, че е едно да помолят Стефани да си мълчи за вината за Стивън, но е много опасно да ѝ доверяват това, което знаят. Сторм е на мнение а отиде и да се предаде.
Когато Брук и Стефани се срещат, Стефани предполага, че иска да говорят за Дона и Ерик. Брук заговаря за прошката, Стефани се надява най-после да я получи от нея. Тя е готова на всичко, за да я получи. Брук ѝ предлага, че за да получи прошка, Стефани трябва да прояви снизходителност към баща . Той не трябва да отиде зад решетките и Стефани може да говори с полицията за това. Стефани ѝ казва, че полицаите разполагат с доказателства за престъплението. Брук гарантира, че баща ѝ не е дръпнал спусъка, просто трябва да приеме думата ѝ. Напомня ѝ, че е обещала  да помогне. „Стефани, моля те, направи го за мен, дай на баща ми свобода”!  helpuu

# 635
  • somewhere near the sea
Кога свършва драмата Лоугън, че ми прегарча вече 4 серии само тях дават  Crossing Arms

Ще има още да ги дават,ще се наложи да потърпим. После идва драмата с Джак. Но поне и другата седмица ще се леят сълзи и сополи.
Да, Стефани ще го освободи(а, бе каква е тази полиция, дето ни я показват-пълни дебили), но знаем, че тя не прави нищо "танто за кукуригу", т.е. даром. Ще иска нещо в замяна. Mr. Green

А утре втората част на епизода вече ще бъде от 2008 година

# 636

Ще има още да ги дават,ще се наложи да потърпим. После идва драмата с Джак. Но поне и другата седмица ще се леят сълзи и сополи.
Да, Стефани ще го освободи(а, бе каква е тази полиция, дето ни я показват-пълни дебили), но знаем, че тя не прави нищо "танто за кукуригу", т.е. даром. Ще иска нещо в замяна. Mr. Green

А утре втората част на епизода вече ще бъде от 2008 година

Дано не е тривиалното - да се откаже от Рич  Joy Mr. Green

# 637
  • somewhere near the sea
Дано не е тривиалното - да се откаже от Рич  Joy Mr. Green
Е, не-тя нали се стреми да получи прошка от Брук. Ще иска...ББ: Донка да бие шута на Ерик

# 638
Не, Краси, Сериите започнаха, когато децата на Бет вече бяха големи. А Сторм говори като невръстен как е пращал писма на баща си. Помня как Брук издири баща си и се прегръщаха, а след време му вдигаше панаири, сега пък е загрижена... hahahaнаистина се разкашка Party

Да,помня ,че бяха вече големи...Но съм останала с впечатлението,че след като Стивън ги е напуснал,никой не е знаел нищо за него до появата му.
Пък сега писма...Сторм го гонел...пълна боза...    Mr. Green

# 639
Марси, като ти видя аватара и се сещам за подписа на Ледената кралица
 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=135584

# 640
  • somewhere near the sea
Да, приличат си...Аз го изрязах от картичка за моята зодия-Водолей. И подписите ни имат нещо общо

Ето ви снимки на любимата на дедо:

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 21:44 от Marsia

# 641
Чудовището Франкенщайн изглежда по-добре от донка  Crazy

# 642
  • На един клон
Кой беше влюбен в нея от тук пишещите? хахаха  hahaha

# 643
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Кой беше влюбен в нея от тук пишещите? хахаха  hahaha
Нащу ФенчИ....Дет се дяна нейде...  Mr. Green
Марси,отде ги ровиш тез снимки.. Joy hahaha.донка мноо кахърна ...Да не е Умрел некой... newsm78 Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 18:47 от susy

# 644
  • somewhere near the sea
Кой беше влюбен в нея от тук пишещите? хахаха  hahaha
Нащу ФенчИ....Дет се дяна нейде...  Mr. Green
Марси,отде ги ровиш тез снимки.. Joy hahaha.донка мноо кахърна ...Да не е Умрел некой... newsm78 Mr. Green
Тук съм погледнала в недалечното бъдещеУмрел...., никой , дето требе...
Умират й надеждите за бърза сватба, благодарение на Пам, преди да изтрещи напълно.

Общи условия

Активация на акаунт