или като е за самозащита.
И за пореден път ще прикрият постъпките си лоуганови.
Другите ще разберат ли кой е извършителят всъщност?
Но постепенно разбира, че омразата на момчето не е отшумяла, че за нея единствено виновен е той, че тази омраза е напълно заслужена. Той не може дори да се разсърди на Сторм, а на себе си.
Навежда глава и казва, че се срамува.
Баща му го успокоява, че няма от какво да се срамува. Самият той трябва да се срамува, защото едно момче се е нуждаело от баща си, а него го е нямало. И най-лошото е, че той не е имал представа за последиците и вредите в душата на сина му. Сторм не може да повярва, че близките му не го мразят, а го разбират и подкрепят. 

И само благодарение на нея знам какво се случва, защото нямам възможност да гледам.
макар и сама да отчитам, че не е от най-смислените филми, които съм гледала. И въпреки това, като цяло, има немалко житейски истини в сериала.
, но не мога да кажа, че Брук ми е много отрицателен герой. Никак не одобрявам поведението й, обаче незнайно как понякога чак ми е мъчно за нея, та затова осъждам поведението й, но не толкова нея самата, милата всичко все прави с добри намерения, и всичко все оплесква...

Освен Мароне де, но той къде изчезна... Правят се на много важни, а в крайна сметка се оставят жените да ги контролират. То е ясно, че мъжа е главата, а жената шията, но тук ми идва прекалено тяхното малодушие.

Препоръчани теми