Дързост и красота" - тема 61

• 42 040
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Това е от мен специално за Дона Mr. Green.......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 661
Здравейте!
Днес не успях да гледа, но четох преразказа! Благодаря на Марсия   bouquet
Взеха да ми досадяват депресиите на Тейлър. Като искаш да си майка бъди майка, като не можеш да приемеш биологични я родител- няма смисъл да се мъчиш.
Едно съм се убедила обаче- никой не знае какво иска в тоя сериал: нито Брук, нито Ник, нито Ридж и т.н.  Joy

# 662
Еее, ама условията, при които Тейлърита забременя бяха съвсем други  Naughty
Тя си избра донор и единствения път, когато трябваше да чуе нещо за този донор беше при избора му  Naughty
А какво се оказва? Че нахалницата брукасита си навира големия нос дори и в това. Няма отърване от нея, навсякъде, където се обърне Тейлърита вижда брук и пак брук  ooooh!
Извинявай, ама депресията й е съвсем нормална  newsm78
Мен повече ме дразнят драмите Лоугънови  Crossing Arms
Направо ми дотегнаха вече, не спряха да си играят на семейство, каквото никога не са били, в отчайващи напъни да постигнат стабилно и задружно семейство като на Стефка  Whistling
Да, ама не  Crazy
Форестър са това, което са, заради Стефка и всички го осъзнават Naughty

Моля "някои хора" да слязат от балкона и да ми обЯснят, защо аджАба твърдяха, че брукасита нямала операции  Naughty
Днес устните й бяха много напомпани и има два варианта за това: или е пипана тук там от някой хирург в опит да достигне красотата на Тейлърита или доста е претоварила устата си  Thinking

# 663
Нена, може би е използвала стария номер със слънчогледовите семки  Wink

# 664
Мнението си е само за мен   PeaceБезпристрастна съм  - не харесвам нито Тейлър, нито Брук...  Rolling Eyes

# 665
Щом е споделено във форума, значи можем да го коментираме  Wink
Иначе е ясно, че си е твое мнение и си е твоя работа какво мислиш по въпроса.
Не е лично, казвам моето виждане за споделеното от теб мнение  Peace

# 666
  • На един клон
Нямаше люспи между зъбите,обаче  newsm78  Joy

# 667
Нямаше люспи между зъбите,обаче  newsm78  Joy

Хм... или й е рядка оградата или с друго си е претоварила устните  newsm78

# 668
  • somewhere near the sea
Хм... или й е рядка оградата или с друго си е претоварила устните  newsm78
Добро утро. Миличка, докарваш ми непристойни мисли рано сутрин

# 669
  • somewhere near the sea
Сторм казва на Чарли Бейкър, че има информация, която ще освободи баща му от затвора. Скептично Чарли го пита наистина ли е информация или само още измислици. Оставя го да чака.
Брук трескаво се опитва да намери брат си и му оставя съобщения на гласовата поща да не казва нищо в полицията. Брук е на мнение, че Стефани е размислила.
Ерик идва при Дона с бутилка шампанско:”…за жената, която обичам и която ме вдъхнови за това модно шоу…”Всичко било много изискано....като нея(олеле, боже) Обещава ѝ романтично пътешествие до прекрасен остров…Дона кокетничи, ахка и охка..
Брук се обажда и на Кейти да каже на брат им да си държи устата затворена. smile3505 Бъдещето му зависи от това.
Стефани има оферта. Щом искат брат им на свобода, тя в замяна  иска мъжа си обратно. Иска да спаси брака си. Казва на Брук, че в момента, в който Дона си тръгне от Ерик, тя ще спаси брат им от затвора. Брук ѝ напомня, че дори Дона да се махне, не е сигурно дали Ерик ще се върне при нея. Стефани ѝ отговаря да не се тревожи за него. Дона е млада и красива, тя ще си намери друг човек, но нека това не бъде съпругът на Стефани.
Сторм е при Чарли и е започнал своите признания, когато най-сетне Брук ги открива с Кейти. Той не иска да говори, Кейти взема слушалката, на нея Брук казва за споразумението, Кейти дърпа брат си и го повлича към дома за нещо спешно.
В това време Ерик избира рокля на Дона, тя му казва, че е перфектен. Той ѝ напомня, че на нея дължи връщането на компанията си, направила го е толкова щастлив. После Ерик ѝ прави предложение за женитба. Дона се разплаква и от ридания не може нищо да каже. Телефонът ѝ звъни, вижда, че я търси  Брук. Чуди се защо още продължава да я търси. Брук ѝ казва, че трябва да се прибере, случаят е спешен. Дона не иска, но Ерик я убеждава да го направи. Вълшебните моменти са пред тях. Тя му казва, че го обича, той- също ѝ се кълне в любов сега и завинаги.Старият котарак продължава да смайва бившата келнерка.
Брук казва на Стефани, че сега трябва да си тръгне. Стефани се колебае дали да не остане и да убеди Дона. Брук ѝ отговаря, че може да стане по-лошо. Сторм и Кейти идват, той поглежда Стефани и ѝ казва, че се срамува от себе си, че „съжалявам” не е достатъчно…Но той е имал стари, неизлекувани рани между него и баща му, от които пострада Стефани, без да го заслужава.
Дона идва и е нервна, че е била по средата на нещо важно. Забелязва Стефани и се цупи какво прави тя тук. Сторм ѝ казва, че е бил в полицията, за да се изповяда. Стефани отговаря, че тя е там, за да ги спаси и двамата от затвора. Но времето за тази оферта е ограничено… ku-ku
Всички я гледат, питат какво иска да каже? Брук иска да говори насаме с Дона. Тя пък се интересува дали това не е пак някакъв трик от страна на Стефани. Брук въздиша и казва, че сделката е, че Стефани иска Ерик…това е…иска Дона да се махне от Ерик. Брук ѝ казва, че сега свободата на брат им е в нейните ръце. Ако тя не иска Сторм да отиде в затвора, Дона ще трябва да направи тази жертва. Решението е нейно.
Дона е отвратена за това, че Стефани иска да си тръгне от Ерик или тя ще отиде в полицията и ще каже, че не Стивън, а Сторм е стрелял по нея. Казва, че няма да го направи.
Фелиша чува баща си да говори по телефона и да поръчва рози, вечеря в Биг беър, като добавя, че е много важно за него. Тя се усмихва съучастнически, разбрала е, че той е ходил до къщата, значи всичко е минало много добре. Ерик ѝ казва, че подслушването може да бъде опасно и подвеждащо. Всъщност той е бил в къщата, за да даде на Стефани документите за развод. Стивън чака и си припомня последния разговор със сина си, когато му казват, че ще го посети г-жа Форестър. Той си е мислил, че е Брук, но всъщност е Стефани."Всичките ти дъщери напират да станат госпожа Форестър"...
Брук казва на Дона, че тя знае, че това, което Стефани иска от нея е скандално, но Дона посочва,  скандалното е, че и Брук го иска.Ерик ѝ е предложил тази вечер. Тя е намерила човека, който е идеален за нея. Казва също,че отиването на Сторм в затвора е несправедливо, но това, което искат от нея е още по-несправедливо.
Фелиша има въпроси. Ще получи ли майка ѝ къщата. Ще бъде ли пощадена от пресата. Ерик ѝ отговаря, че обича майка ѝ, че тя е най-важен за него човек за много дълго време, но да остане женен за нея не е добре и за двамата. Тя произнася:”Значи ми казваш, че изоставяш мама, за да нейно добро? Не мисля, че съм чувала нещо толкова евтино да излиза от устата ти”Той промърморва, че животът му се е променил и той ще се ожени за Дона.
Стефани казва,че тя е имала няколко стълкновения с децата си, но те никога не са се опитвали да убият някого и да натопят нея за това. Той изсумтява, че ги е държала толкова зависими, че те са ѝ помагали да прикрива престъпленията си. Стефани говори направо, тя не се интересува в кой затвор ще отиде той или синът му. Тя иска съпруга си обратно. Той пита с какво ще изкуши Ерик- с готвене, с женственост…?
Сериозно Стефани продължава, че е много вероятно Дона да дойде и да му се жалва. Най-добре е да ѝ даде правилен бащински съвет. Тя знае, че мисълта за ръцете на Ерик върху дъщеря му му е толкова неприятна, колкото и а нея, така че и двамата ще получат каквото искат.  newsm47
Фелиша и Ерик продължават да си обменят остри думи. Ядосва се на желанието ѝ да си вре носа в чуждите работи. Фелиша казва, че Дона й напомня на всяко момиче, което не можеше да търпи в училище-мажоретките с тен по средата на декември.. Представя си го как украсява елхата, а Дона си четка косата. Той заявява, че го е разочаровала. Тя отговаря, че чувството е взаимно.Той произнася студено, че уважава мнението й, очаква и тя да направи същото.   Ерик казва, че Стефани не е подписала документите, но няма да ѝ каже защо. Вижда, че е наранена, но не той е човекът, който ще я утеши.Горчиво, Фелиша казва, че ще се погрижи за наранените чувства на майка си. Тя вече не е негов проблем.
Стивън казва на Стефани, че ако тя  чака отговор, няма да получи. Тя свива рамене. Добре, тогава нека иде в затвора. Дона е млада, ще го преживее. Вероятно ще дойде при него за съвет, защото е единственото му дете, за което той все още е някакъв авторитет. А ако много страда, татко ѝ ще бъде там, за да ѝ бърше сълзите.  newsm45
Дона се противи. Брук ѝ напомня, че всяка вечер, когато си ляга с Ерик, ще си мисли, че брат им плаща цената за това. Нека си го представи в затвора.... Когато излезе, той няма да бъде същият. В случай, че не се е самоубил междувременно. Но дори и да излезе, той няма да има разрешение да практикува професията си.  nono
Стефани се обажда на Брук от съседната стая на лейтенант Бейкър и дава на Брук и Дона един час да вземе решение.
Брук се обръща към сестра си и я призовава да вземе правилното решение. newsm17

# 670
  • На един клон
Дона Коня: Сега е мой ред,Брук!!!  hahaha

# 671
Стефани към Стивън" "Извинявай,,че те откъсвам от социалния ти живот"  hahaha

"Всичките ти дъщери мечтаят да бъдат Форестър"  Mr. Green

Ех, мечти, мечти...да им имам ценностната система  ooooh!

# 672
Най-тъпото е, че Дона ще има само декоративна роля. Очевидно на Ерик му се е прияло крехко месце (за случая на Дона е условно казано крехко) и е закопнял за бурканчета мед и влажните й погледи. Ще се опомни той нееднократно колко повече е постигнал със Стефани  Wink

# 673
  • somewhere near the sea
Днес актрисата, която играе Дона(Jennifer Gareis)игра толкова добре, че направо за пореден път възненавидях това същество. Беще толкова лигава, лепкава, че ми се прииска да се измия. smile3501

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 11:37 от Marsia

# 674
На път съм да спра да гледам българските серии заради това недоразумение Ерик-Дона, с което в бъдеще ще ни измъчват повече от година. ooooh! Като ги видя заедно и направо ми иде да изключа телевизора. А Ерик като започне да се обяснява пред всички колко добре се чувствал с Дона и как тя била жената за него... направо не знам... А накрая Фелиша не го разбирала и той бил разочарован от нея. smile3555
Може би главно предстоящите гаври на Пам с Дона ще ме задържат пред екрана. Голяма трагикомедия ще бъде. Smile

Общи условия

Активация на акаунт