Дързост и красота" - тема 61

• 42 045
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Убийствата и отравянията са непростими за мен и трудно могат да се намерят някакви оправдания за посягането на нечий живот. Дори лошите постъпки да са само опит. Освен на война Simple Smile или като е за самозащита.
Може само да се "изкупва" после греха и да се търси опрощение от бог и хората за стореното, ако изобщо има някакви остатъци от съвест в извършителя.

# 616
  • На един клон
К,во става,дами?Дъщеря ми  окупирала телевизията...

# 617
Оох,няма ли някой да предизвика Стефани,че да живне малко филма...
Терзанията на дедо Стив са такава боза...плоски и тъпи ,като между впрочем живота на всички Лоугън...

# 618
Сега, абортите на навлека Морган ли имаш предвид?  newsm78

По никакъв начин не може да се сравни едно планирано убийство с нещастните случаи, каквито бяха катастрофата с Дарла и инцидента при самозащита с Джаки  ooooh! И за пореден път ще прикрият постъпките си лоуганови.  ooooh! Другите ще разберат ли кой е извършителят всъщност?

# 619
  • На един клон
Нема начин Стефка да не разбере,хаха.

# 620
Прекрасни са тези коледни моменти във Форестър, такава атмосфера   Peace

# 621
Дааа и за пореден път показват коя е ГЛАВНАТА героиня във филма. PeaceКолкото и да им се иска на някои персони тя да е друга..... това е фактът....... Crossing Arms

# 622
  • somewhere near the sea

Ако съдим по анкетата, има около 30 човека дето следят тази тема.
Мислех, че са по-малко любителите на този стар сериал, съдейки активно пишещите тук.
В голяма грешка си. Някои не гласуват, но виж колко пъти е прочетена  темата до тук , т.е. следят я, следят, ама тайно.

И така:
В началото Стивън е слисан от това, което е направил Сторм. newsm09 Но постепенно разбира, че омразата на момчето не е отшумяла, че за нея единствено виновен е той, че тази омраза е напълно заслужена. Той не може дори да се разсърди на Сторм, а на себе си.
Ерик казва на Дона, че не е лицемер и не трябва да има съмнение в  това. Той иска тя да му вярва за прекрасните неща, които е замислил за тях. На вратата се чука, пак е Ридж, който иска отново да говори с баща си насаме. Моли Дона да излезе, но Ерик настоява тя да остане, защото вече ще бъде част от живота му. Ридж казва, че Ерик трябва да си дойде за Коледа у дома, за да спасят положението. Там ще са той, Торн и Фелиша. Ерик казва, че не се радва на нещастието на майка му. Ридж го моли да се обединят, освен ако Дона няма проблем с това.
Сторм признава, че той е човекът, който трябва да поеме отговорност. Той споделя, че яростта му е пречила много години. newsm61 Навежда глава и казва, че се срамува. oops Баща му го успокоява, че няма от какво да се срамува. Самият той трябва да се срамува, защото едно момче се е нуждаело от баща си, а него го е нямало. И най-лошото е, че той не е имал представа за последиците и вредите в душата на сина му. Сторм не може да повярва, че близките му не го мразят, а го разбират и подкрепят.  Rolling Eyes
Стивън казва на всички, че ще се опита да изкупи греха си-ще признае, че е стрелял по Стефани. Той няма да допусне синът му да изплаща бащините грешки.
Ерик казва, че не може да чака и дава на Дона подарък. Тя отворя и вижда красива гривна с диамант. Казва, че никой не ѝ е подарявал нещо толкова красиво. Той обещава да има още много подаръци.Обещава също, че ще се разведе със Стефани и ще се обвърже с нея, но се опасява, че е твърде възрастен…Тя го успокоява, че никога няма да направи нещо, което да го нарани.
Стивън заявява, че вече ще бъде до децата си. Сторм се разплаква и двамата мъже се прегръщат.
Стефани си търси музика, но колкото и да превърта, звучат все коледни песни. Тя ругае и спира да търси. Отваря вратата, там е Ерик, ухилен като чеширската котка и изкрещява „Весела коледа”. . Намусено тя му казва, че няма Коледа, защо е тук? И да не започва да я нарича Скрудж. Съжалява, че ще го разочарова, но няма да бъде с него, както и цялото семейство за Коледа. Решила е да отиде на църква. „Сама”- натъртва тя. Така, че да я извини. Весела Коледа.
Ридж току-що стъква огъня, когато Брук се връща от затвора, където е била при Стивън.
Фелиш се втурва да каже, че е видяла майка им да отпътува. Ридж се обажда на Ерик, който кани всички на коледно парти у Стефани..
Стефани коленичи в църквата пред олтара и се опитва да постигне мир със себе си, с Бога…Първо иска да му благодари. Някого трябва да го е грижа за нея, щом е отклонил куршума. Ето защо е тук. Как е успяла да стигне до тук. Това е нейното наказание- да стои сама в тази голяма стара къща, а съпругът и децата ѝ да продължават живота си без нея. Добре, тя ще спре да се самосъжалява. Тя се опита да се промени, но може би, това, което се иска от нея е прекалено много…Какво да направи. Все пак тя благодари на господ за прекрасния и щастлив живот.
Къщата на Форестър е украсена празнично и Ерик не иска Стефани като се върне да забележи колите.
Стефани се връща и е изненадана. Иска да види Ерик насаме. Ругае го за това, че е организирал това, след като му е казала, че иска да бъде сама. Той отваря вратата, чуват се смехове, детски гласове, песни…Казва ѝ, че ако може да мине без тях, ако не ги иска, ей сега ще ги накара да си тръгнат. Но нека го направи заради всички прекрасни моменти, които са имали. Животът е красив.
Брук идва и поздравява всички. казва, че трябва да бъде с тях, не може да стои настрана. Дори Стефани искрено я поздравява, казва, че се радва да я види. Прави комплименти на всички деца и внуци. Шегува се с Фелиша, че всъщност се превръща в Стефани. Накрая благодари на Ерик, че е довел семейството. Той отговаря, че тя е спойката, което държи семейството заедно.
Ерик свири на пиано, всички се събират и пеят коледни песни. 

# 623
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Аз съм една от тези, които следят темата, но не пишат.
Искам да благодаря на Marsia  за всички хубави преразкази на сериите, много се забавлявам с емотиконките, които използва Simple Smile И само благодарение на нея знам какво се случва, защото нямам възможност да гледам.
Героите от сериала са ми станали като второ семейство Simple Smile макар и сама да отчитам, че не е от най-смислените филми, които съм гледала. И въпреки това, като цяло, има немалко житейски истини в сериала.
Аз съм фенка на Тейлър  Heart Eyes, но не мога да кажа, че Брук ми е много отрицателен герой. Никак не одобрявам поведението й, обаче незнайно как понякога чак ми е мъчно за нея, та затова осъждам поведението й, но не толкова нея самата, милата всичко все прави с добри намерения, и всичко все оплесква...
Гласувах в анкетатата бебето да го гледат Ник и Брук. Първо - кръвта вода не става, това не е само фраза, едно дете винаги ще търси биологичната си майка. И второ - за мен Ник и Брук много си пасват и трябва да се съберат.
Жалко за Тейлър, много изживя, но смятам, че детето ако остане при нея, само допълнително още страдания я чакат.
Ще продължавам да ви чета, а може би и да пиша понякога Simple Smile
 Hug

# 624
  • somewhere near the sea
Благодаря ти, Дорис
Няма значение чия почитателка си, пиши смело, тук приемаме всякакви мнения, както си забелязала понякога твърде разпалено спорим, но то е, за да си почешем клавиатурите, а не от злоба. Радвам се, че ни четеш, защото някои правят обратното-пишат, без да се чели.

# 625

Ако съдим по анкетата, има около 30 човека дето следят тази тема.
Мислех, че са по-малко любителите на този стар сериал, съдейки активно пишещите тук.
В голяма грешка си. Някои не гласуват, но виж колко пъти е прочетена  темата до тук , т.е. следят я, следят, ама тайно.
Права си за прочитанията. Може би има доста, които не искат да участват в дискусии за сапунен сериал, но тайно да си го харесват и гледат?
А дали това число на прочелите може да е ориентир колко са реалните потребители? Сигурно се брои и всяко повторно влизане на всеки - тоест някои може да са влизали 100-200 пъти?
А бройката с гласовете в анкетата ти си е съвсем реално число Simple Smile
Дано станат повече и пишещите реално и темата да се оживи още, че и аз отдавна влизам, но не смея много да пиша, че много са остри споровете понякога!
Дорис, много приветливо послание   bouquet

# 626
  • somewhere near the sea
Ето нещо хубаво, че да ви тръгне питието

# 627
Ах, днеска донка РАЗРЕШИ на дядо ви Ерик да празнува Коледа със семейството си.
Колко благородно! Колко мило!

# 628
  • Пловдив
Ах, днеска донка РАЗРЕШИ на дядо ви Ерик да празнува Коледа със семейството си.
Колко благородно! Колко мило!

Добро утро  Hug
В този сериал всички мъже са мухльовци Simple Smile Освен Мароне де, но той къде изчезна...  Правят се на много важни, а в крайна сметка се оставят жените да ги контролират. То е ясно, че мъжа е главата, а жената шията, но тук ми идва прекалено тяхното малодушие.
В най-старите серии много харесвах Торн (преди да сменят актьора), а сега си харесвам Ник, макар че има моменти, в които и той ме дразни. Но то не може всичко да е идеално Simple Smile

# 629
Лелее,не сме толкова страшни,де...    Mr. Green
Хора не ядем!Пишете си на воля...

Определено ми липсва емоцията на Стефка!   Peace
Интригите на брукаситка и къмпани са като от долнопробен аржентински/бразилски сапун...   
А и вчера чух ,че Сторм уж изгонил тетю си като дете...    Shocked
Аз що помня,че в началото даваха Бет как си гледа сама децата,и дедо Стив се водеше едва ли не безследно изчезнал,т.е. никой не знаеше ни къде е ,ни какво прави...
Пък сега писма му писали,пък не го искали...
Голяма боза става тоя филм...Не стига ,че 100-годишни баби правят щур секс,ами дори и не се връзват смислено сериите вече...    Joy Joy   

Общи условия

Активация на акаунт