Дързост и красота" - тема 61

• 42 089
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Припомнете ми как брук си е изкупила греха със скритото писмо, че нещо не си спомням.
Моите спомени за брикините грехове са, че тя под изкупление разбира да се намърда в следващото легло, без да мисли чий мъж е това - на Каралайн ли, на Стефани ли,на Тейлър ли, на Мейси ли, на собствената и дъщеря  ли newsm78
В момента я разбирам, че опитва да спаси брат си - изперкал убиец и малоумния си баща. Те са и близки и тя опитва всичко, за да им помогне. Само че дето вкарва в това и потребността на Стефани да и бъде простено - е, това не е опит за прошка, а си е чисто изнудване: аз ще ти простя, ама ти ще направиш еди какво си... И разбира се сама дава коз в ръцете на Стефани! Щото никога няма да стигне нейната класа, колкото и да се пъне!

Ей, тУЙ исках и аз да питам   Hug
Как аджАба брукаситка изкупи греха за писмото  newsm78
И за да не ме обвини и мен госпожЪтЪ, че коментирам стари неща (макЪр, че кой каза, че не може  Crazy)
Как може да е толкова нагла брукасита и да използва изнасилването (да, заявявам, че се възползва от нещастието си и от чувството за вина на Стефка  Naughty) и да се пазари с тази грозна случка, все едно е на женския пазар  Sick
Това само тя го умее - от всяка случка да извлече полза  ooooh! Sick Crazy #Cussing out #2gunfire

П.П. Краси, и от мен поздравления за хубавия и АРГУМЕНТИРАН пост (за разлика от "някои други")   bouquet Hug

# 691
Дрийми,Нена,    newsm51

Как може да е толкова нагла брукасита и да използва изнасилването (да, заявявам, че се възползва от нещастието си и от чувството за вина на Стефка  Naughty) и да се пазари с тази грозна случка, все едно е на женския пазар  Sick
Това само тя го умее - от всяка случка да извлече полза  ooooh! Sick Crazy #Cussing out #2gunfire
Peace

Е,че тя от децата си се възползва постоянно,ОСОБЕНО като требе да ги натресе на поредния мъж, та да я вземе за булка.../А  като требе да ги гледа,никаква я няма,търчи да сваля чуждите мъжове по спалните...    Joy   /, ти сега едно изнасилване ...то май не е чак такъв проблем за брукасита.По-скоро само ползи вижда от него...    Mr. Green

# 692
Ми то това изнасилване май и е добре дошло, че да може да го използва за разменна монета и да изнудва хората! Кво щеше да прави , ако не беше изнасилена newsm78 Как щеше да се моли на Стефани, какви сълзи щяха да са само.... Пък сега - "нали бях изнасилена"....

# 693
Някой СЕГА май не е гледал епизодите с близначката на Карълайн  Laughing Абе знам аз, че гледаме различни сериали с този човек, ама чак пък толкова ...  Laughing

Хммм, брук и изкупуване на грях? Това ще е станало в алтернативния сериал, който не гледам  Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 22:30 от щастлива

# 694
За мен това, което се е случило на Брук е кошмарно. Дори и да е най-ужасната жена на света, пак не го заслужава. Но тя не е права "да търгува прошката си" по този начин. Човек прощава, защото така го усеща, а не защото му предлагат нещо взамяна.

# 695

Ето тук Тейлър вече е излязва супер добре в интрото,това й е третата снимка (едниствената имаща тази привилегия да има 3 снимки в интрото) А ние ще можем да й се насладим (на снимката) от септември  Sunglasses

А що се отнася за най-з;е излязъл в интрото е ето тази млада госпожица  Crazy Crazy отдолуу

# 696

Амбър пък за една година от както въведоха новото интро смени две снимки (втората определено е по-добрата) и се махна от сериала.

# 697
Опала, каква стана тя сега  Crazy
Брукаситка хич не е дала яйцеклетки за научни цели (не, че ние това не си го знаехме, но "някои хора" се опитваха да ни убедят в противното  hahaha)
Лъсна грозната истина за "благородната" брукасита  Sick

Еее, широкоплещестата кобила много насериозно се е взела  ooooh!
Тя била подкрепяла Ерик, а Стефани никога не го била подкрепяла  ooooh! #2gunfire #Crazy
Много нагла беее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 698
  • somewhere near the sea

Дона и Брук продължават да обсъждат какво ще направи Стефани, за да я откъсне от Ерик. Тя ще замени нейната обич към Сторм за Ерик, който дори не я иска обратно. Брук казва, че мрази да иска това, но тя ще намери друг човек. (дали тя би се отказала от някой мъж ако Стефани го поиска?)

Докато Джак спи, Ник и Тейлър имат време за малко глезене и глътка чаша вино (не е добра идея, предвид питейния проблем на Тейлър)Те обсъждат кръщението
 на Джак и Тейлър споделя, че не би искала Бриджит да бъде кръстница, след като е знаела за проблема и не им е казала навреме. Той мисли, че Бриджит със сигурност ще ги разбере. Тейлър усеща, че той знае повече, отколкото трябва за яйчената бъркотия, но на него не му се говори. Тя го притиска и той най-накрая казва, че когато Брук се е върнала от Сидни миналата година е дала яйцеклетки за тестване, за да види дали може да му даде детето, което Тейлър не е можела да има.
Кейти пита Брук и Сторм защо Стефани е тук. Да не би тя да иска прошка от Брук. Брук казва, че сега не може да ѝ каже в подробности, но ако всичко върви както се надява тя, бащаим ще бъде освободен и Сторм няма да бъде преследван от закона.

Стефани е прекалено спокойна и Фелиша не знае какво да мисли. Майка ѝ  казва, че все още нищо не е изгубено. Фелиша се радва, че Стефани все още не е подписала документите за развода, защото Ерик е предложил брак на Дона, но Фелиша не иска изрусената въздухарка да бъде нейна мащеха. Стефани я успокоява да не се тревожи. Дори и да подпише документите, трябва да минат шест месеца, дотогава не се знае какво може да се случи. Животът е пълен с изненади. Една минута си на дъното, в следващата си готов да се бориш отново. Дона е умна и Стефани чувства, че ще направи правилния избор.
Дона посещава Стивън. Той я умолява да следва сърцето си. Той ще признае, Сторм ще остане свободен. Да не разрешават на Стефани да манипулира цялото им семейство. "Знаеш я каква е Стефани - коварна като цунами. Не мога да й го позволя. Няма!"

Дона го предупреждава, че ако тя не се откаже от Ерик, никой не знае какво може да направи Стефани. Тя не знае как да постъпи.
Кейти върти на шиш Брук- Стефани поиска ли от нея прошка. Брук разказва, че ако Дона се раздели с Ерик, Стефани ще освободи Стивън без дори да споменава Сторм. Но това трябва да бъде решение на Дона. Кейти е категорична-Дона трябва да скъса с Ерик, за да са свободни баща им и Сторм.  
Тейлър е ядосана на Ник. Тя е бясна заради интригите на Брук, които е въртяла, за да ги раздели.Опитвала се е да има бебе…Ник казва, че той е искал повече от всичко да бъде с Тейлър и всички останали нямат значение. Тейлър отново избухва: „Как така няма значение. Брук  ме накара да нося нейното бебе, а ти ми казваш, че няма значение?”
Стивън казва на дъщеря си, че много съжалява, че ѝ се налага да направи избор между брат си и любимия мъж. Тя твърди, че Ерик я е помолил да се омъжи за него. Тя го прави щастлив, той е нов човек, вдъхновен да проектира както никога. Нещо, което Стефани никога няма да му даде. Тя го е подценявала, унижавала (откъде пък може да знае?) и го тласка надолу.(да, бе) Стивън ѝ казва, че ако тя се раздели с Ерик, това не означава, че автоматично Ерик ще се върне при Стефани. Дона смята, че семейството ще му окаже натиск.
Ник се опитва да успокои Тейлър. Тя обаче чертае всякакви престъпни схеми. Според нея Брук е накарала Бриджит да размени яйцеклетките, за да може Тейлър да износи нейното дете. И ето сега Брук има дете с Ник. Щом ѝ омръзне Ридж, тя ще дойде тук и ще напомни на Ник, че двамата имат дете. Тейлър се наема все повече: тя мрази, мрази Брук. Тя се прокрадва в тази къща. Ник ѝ казва, че това е техният дом, техният брак, техният син, животът му без нея не означава нищо.
Стефани предлага на Дона чай. След това отстрелва направо: нейният брат ще отиде в затвора. Тя, от друга страна е готова да отиде в полицията и да спаси баща ѝ. Името на брат ѝ няма да бъде замесено. В замяна иска семейството ѝ да остане непокътнато. Стефани иска Дона да се махне надалеч от Ерик и да не оставя у него съмнение, че всичко е приключило. Ясно ли е? Дона ѝ казва, че би получила награда за изнудване.   Това не е изнудване, казва Стефани, а „танто за танто”. Дона  казва „не”. Тя подчертава, че скъпият ѝ сладък човек трябва да се върне в онзи стар мавзолей при горчивата, ядосана жена като Стефани. Да бъдеш женен за нея, все едно да изстискат живота ти. Може Стефани да мисли за нея като за някакво секс коте, което е излязло от пещерата. „Но аз не съм първобитна, нямам намерение да изпратя Ерик обратно в обвивката ти, защото го обичам. Ерик е мой и ще остане мой и ти нищо не можеш да направиш, Стефани”."Няма да коментирам повече страстта ти към старци"-категорично я отпраща Стефани.
Брук се разстройва, когато Ерик ѝ разказва колко обича Дона, тъй като тя знае, че Дона ще го зареже довечера.
 Междувременно Дона отказва офертата на Стефани. Стефани се опитва да я накара да се чувства виновна, че не е помогнала на Стивън. Тя ѝ казва, че въпреки че размахва пръстен, той нищо не означава. " А? Май даже нямаш пръстен? Значи няма и годеж? Ако получавах по долар за всеки пръстен, който той е раздавал, сега щях да съм много богата"-присмива се Стефани. Да бъдат заедно повече от четиридесет години, да създадат деца, да имат общ бизнес, ето това е отбор. ..той ще се върне при мен, винаги го прави. Дона може да стои там и да пърха с миглички, но трябва да й повярва, че той ще се умори от нея. Освен това един ден ще стане на възрастта на Стефани. Около него ще обикалят  разни….около мъжа, на когото си отдала живота си.
Дона възкликва, че привързаността е отрова. Ако Стефани го обича, трябва да го пусне.  

Ерик се обажда на Дона и я кани на романтичен уикенд в Биг беър.
Ник разбира, че съпругата му е в безизходица. Нуждае се от помощ, тя е уплашена. Не може да се контролира.Той я пита какво би правила ако пациент дойде с такива проблеми. Тя му казва, че би го накарала да говори за това, да плаче или да крещи. Той ѝ казва да го направи същото.
Тя се разкрещява по адрес на Брук, но на края признава, че не се е почувствала по-добре. Той ѝ казва, че я обича, че са един отбор, трябва да се подкрепят. Бебето заплаква и Ник предлага тя да отиде, но Тейлър отказва. Докато той е при бебето тя седи, втренчила поглед в бутилка вино.  
Дона иска Стефани да потвърди отново, че Стефани ще изпълни ангажиментите си. Обвинява я, че не го прави от обич, а за да може да контролира Ерик, да изсмуче живота от него. "Аз се боря за семейството си, а ти какво ще направиш за своето?-пита Стефани.
Дона се разплаква и моли Ерик да ѝ прости.

# 699
Фелиша за баба донка:"......тая изрусена въздухарка.....!"       Joy Joy

донка нямало да обича друг така силно...Нееее    Naughty   няма да намери друг глупак с пари,който да й играе по свирката...    hahaha

И Ерик бил като ходещ мъртвец покрай Стефани    Shocked
А като се потъркаля с кварталната сервитьорка и хоп-възкръсва...    rotfImao rotfImao

Доста се посмях днес...   с "терзанията "  на Лоугънови филма направо стана комедия!    Joy    

# 700
Трагикомедия, краси. Защото добрите персонажи страдат заради Лоугънските действия.

# 701
Фелиша за баба донка:"......тая изрусена въздухарка.....!"       Joy Joy

донка нямало да обича друг така силно...Нееее    Naughty   няма да намери друг глупак с пари,който да й играе по свирката...    hahaha

И Ерик бил като ходещ мъртвец покрай Стефани    Shocked
А като се потъркаля с кварталната сервитьорка и хоп-възкръсва...    rotfImao rotfImao

Доста се посмях днес...   с "терзанията "  на Лоугънови филма направо стана комедия!    Joy    

hahaha hahaha hahaha

Днес серията беше пълна с лафчета тип "само Стефка знае как"

Ето един: "Любовта ти към старци по-силна ли е от тази към брат ти?"  Grinning

За съжаление обаче нашата любимка Тейлър едва ли ще може да превъзмогне ненавистта си към общата, която си оставя вратички при евентуалното й поредно изритване, използвайки отново невинността на едно дете  ooooh! Чудя се дали като се оттегли Тейлър,  брукаситка със същия тоя плам, ентусиазъм и жертвоготовност ще се впусне да гледа Джак  Mr. Green

# 702
  • somewhere near the sea
Защо някой се опитва да обвинява Стефани?
1. Никой не може да ме убеди, че след като мина през синовете и се спря на малоумния старейшина, малката помиярка е толкова влюбена в духовните качества на дедо. Стефани го унижавала....божеее, няма по-тъпо твърдение.
2. Защо Лоуганови искат Стефани ей така просто да прости на брата, който се опита да я застреля? Ами той се опита да я убие-това нищо ли не е. Защо се извъртат нещата, едва ли не пак Стефани е виновна, че иска сделка. Ами ще иска, няма безплатни неща на света. Какво да им го подари, барабар с памперсите ли?
3. Обичала го била Донка.... hahahaняма по-смешен виц.
Изглеждаше толкова гротесктно днес Дона.... Mr. Green
Чудя се дали като се оттегли Тейлър,  брукаситка със същия тоя плам, ентусиазъм и жертвоготовност ще се впусне да гледа Джак  Mr. Green
Само дотолкова, доколкото разбере, че няма как да има хем Ник, хем Ридж.

# 703
Не, Дрийм, такива филми няма. Нито такива драстични завои в личността на брук. В началото се правеше на много заинтересована, после съвсем спря да се занимава с горкото дете, Ник и Кейти си го гледаха у тях, брук изобщо не се появяваше в кадър с детето, нито пък го споменаваше. Зорът беше само и само да не е на Тейлър, после вече само Рич, АрДжей и Хоуп й бяха в устата ooooh!

# 704
  • Пловдив
Колкото и да ненавиждам подобно изнудвачество като на Стефани, не мога да не призная, че сега го оправдавам. Като си в ситуация с такива като Дона, всички средства са оправдани...  Тя е толкова пресметлива и злобна, просто не й вярвам, че обича Ерик.
Много ми е тъжно за Тейлър. В някои моменти съм симпатизирала на Брук, но след като прочетох как ще остави Джак след време, вече ми е противна! Sick То за мъжете, че все не е наясно, и ту ги иска ту не, някак мога да разбера. Но сега собственото й дете! Боже, дано няма и в реалността такива низки създания...

Общи условия

Активация на акаунт