Със сигурност......
Кой каза, че напоследък сериите били скучни? Май Ви е било скучно, защото ме нямаше. Спокойно тук съм. И ето - май ще свършим пак страниците
и ще отворим преждевременно работа на Марси.
Но поне имаш чувство за хумор, доста смешки пишеш. Бори се със зъби и нокти за Джак, за да го забие в пета глуха и да не му обръща грам внимание никога повече скоро след като го е "спечелила". Можеш да й ръкопляскаш на брук за "майчинското" отношение 
извинявай, че пропуснах преди малко дългичкия ти пост. Не нарочно, а за да ти обърна специално внимание СЕГА!
, защото например Тейлър все е вземала точно принадлежащото преди това именно на друга - на Брук. Било мъж, било дете. Не може ли тази красива и добра женица сама да си намери мъж, а трябва все Брук да се "пари" първа с тях? А както чуваме и за бъдещите Тейлър мъже е така, но за там ще почакаме и ще видим.
Струва ми се, че си объркала темата. Но поне разбрах защо си неразбираща. Не си особено забавна с такива несериозни "шеги", но щом така ти харесва ... Ние коментираме сериала, ти коментираш друг сериал под формата на шеги. Поне ти е ясно защо никой не те приема насериозно в такъв случай

Лекарството е
......А за бандата лоуган или ЛОШО или само ЛОШО
Долината си е отдъхнала като се отървала от ''пиявиците''....Да му мисли L.A... Препоръчани теми