МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 801
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 45
  • Банкя
Whatever Леле, какво стана с Дрогба. ooooh! Sad

Дано все пак има възможност да участва. Praynig

# 46
Whatever Леле, какво стана с Дрогба. ooooh! Sad

Дано все пак има възможност да участва. Praynig

Cry  Cry  Cry Егати нещастието. Като фенка на Челси би трябвало да приемам положително ситуацията, но пък Дрогба ми е любимия футболист  и  заслужавше да играе на Световното. Много кофти ми стана за него. Японеца много грозо влезе с високо вдигнат крак. Не е още 100 % сигурно, че няма да участва, но ... кой знае  Praynig . Ще се разбере скоро.
Още една неприятна новина , този път от Англия

# 47
  • Mars Hotel
Това дали означава, че капитанската лента ще бъде върната на Тери? Mr. Green

Много съжалявам за Дрогба.  Sad Беше в страхотна форма.

# 48
Това дали означава, че капитанската лента ще бъде върната на Тери? Mr. Green

Ще ни се Simple Smile Вторият капитан е Джерард.

# 49
Не съжалявайте, Джерард е много добър  Laughing

# 50
Здравейте аз симпатизирам много на по-екзотичниет отбори. Всички от Африка ми допадат без пустинните лисици от Алжир , който играят доста защитен и неатрактивен футбол. Лошото за африканските сили Гана , Кот Д ' Ивоар и Камерун е , че имат проблеми с най-добрите си футболисти. Есиен и Дрогба няма да играят на световното и това значително номлява шансовете им за добро представяне , а Пък Етоо ще игаре но е много критикуван в Камерун като наш Митко , че не се раздава за национала и дори мисли да се откаже от отбора. Нигерия вече не са отбора , който бяха преди години тъй като сега вече конкуренцията на африканския пазар е жестока и повечето от нигерийците играят в средни европейски първенства . Надявам се приятан изненада даса отборите на Хондурас и корейските комунисти. Първите имат много атрактивен нападателен футбол и имена като Давид Суасо играл в Интер и Бенфика , Хулио Леон и Едгар Алаврес играещи в Торино и Бари  , Хендри Томас от Уигън и Уилсън Паласиос от Тотнъм. КНДР пък нямат популярни имена , защото комунизма не допуска да играят в капиталистически първенства и си играят у тях , но са много приятен отбор и тепърва ще се убедите , че не са за подценяване. От големите фаворите смятам , че е време на Холандия да направи нещо сериозно в голямо първенство , както и Испания да вземе най-после световно.  Иначе Словакия , Сърбия , Дания , Швейцария , Чили са тимове , които могат да поднесат много неприятни изненади на фаворитите. Бразилия вече не са такъв хегемон , а и стила им на игра става все по-европейски и разгадаем докато Аржентина каквито и играчи да имат с това недоразумение като треньор и гениален като футболист Марадона според мен много трудно ще оставят добро впечатление.

# 51
  • София
Записвам се при вас  Blush

# 52
dido1302, много си прав за Диего и аз така мисля. Въпреки , че имат добро нападение, в защита не са чак толкова силни.

Испания , според мен имат реално най-добрите шансове за спечелването. Не само от букмейкърите. Достатъчно е само да погледнеш състава и ти става ясно Simple Smile Раул, Арбелоа, Пике, Пуйол са все извънземни защитници, а както всички знаем ,защитата е най-големия фактор за преминаването по-нагоре. А и имайки предвид представянето им на европейското..
Съгласна съм и за африканците. Гана може би щяха да бъдат на едно от челните места, ако участваше Есиен. За Дроба още не е 100 % сигурно,  че няма да участва и тая надежда.
От китайците нямам никакво впечатление. Не мисля обаче, че изобщо ще преминат по-напред. В тежка група са попаднали.
За Англия нищо не казваш. Какво мислиш за тях? Все пак те нямат нито една европейска титла и само една световна, спечелена в скандален финал в далечната 1966-та.
Холадния винаги са ми харесвали. Най-добрата школа е там и е котило на таланти. В почти всеки един голям европейски отбор има поне по един холандец. А и винаги ми е харесвала тяхната игра.

# 53
За Англия нищо не казвам  , защото просто не смятам , че ще играят някакава роля на това първенство. Въпреки , че имат фантастичния Рууни и отличните Лампард и Стиви Джи някак си не са отбор и не могат да постигнат нищо повече от прескачане на групата и  отпадане в следващия етап. Имат една световна у тях си и толкова. Липсва им нещо , но не мога да кажа какво е. Въпреки , че са родината на футбола в тяхното първенство също голяма роля играят чужденците. А пък дори и един нормален и класен вратар нямат. Много слаба вратарска школа. И с контузията на Рио Фърдинанд и Дейвид Бекъм губят голяма част от стойността си.  Това е.

# 54
За Англия нищо не казвам  , защото просто не смятам , че ще играят някакава роля на това първенство. Въпреки , че имат фантастичния Рууни и отличните Лампард и Стиви Джи някак си не са отбор и не могат да постигнат нищо повече от прескачане на групата и  отпадане в следващия етап. Имат една световна у тях си и толкова. Липсва им нещо , но не мога да кажа какво е. Въпреки , че са родината на футбола в тяхното първенство също голяма роля играят чужденците. А пък дори и един нормален и класен вратар нямат. Много слаба вратарска школа. И с контузията на Рио Фърдинанд и Дейвид Бекъм губят голяма част от стойността си.  Това е.

Липсва им треньор като Хидинк. Simple Smile Аз на тоя Капело вяра му нямам, както и на италианските треньори като цяло  Mr. Green

# 55
Няма перфектни треньори . И Моуриньо не спечели с Челси шампионска лига . Хидинк не успя да класира Сборная на световното. Който и да кажеш няма най- добър . Зависи от качествата на отбора.

# 56
Няма перфектни треньори . И Моуриньо не спечели с Челси шампионска лига . Хидинк не успя да класира Сборная на световното. Който и да кажеш няма най- добър . Зависи от качествата на отбора.

Simple Smile Не може да се каже, че отбора на Англия няма качества. Няма празно име там. Всеки един играч по отделно е много добър, въпроса е треньора да съумее да ги подреди правилно и да избере идеалните 11. При толкова големи играчи провала ще го отдам единствено на треньора и/или физиотерапевта Simple Smile

# 57
  • Mars Hotel
То това е проблем не само на Англия. И при други го има - индивидуалисти, които трудно правят отбор. Слабата вратарската школа също не е техен патент. Я виж Бразилия например - един Дида си имат, а и той е една стабиУка... Whistling Последният им добър вратар беше Тафарел, преди 20 години.

За съжаление, Англия вече от доста години имат силен отбор, с много силни футболисти, ама все нещо не им се получава. А дано тоя път счупят каръка.  Party

# 58
Ами добре де , но Англия не е имала само един национален треньор нали ? А нямат почти никакви успехи . Значи причината е до голяма степен и и в играчите. А пък за сегашния тим не съм съгласен , че имената им ще играят  на терена вместо тях. На вратарския пост работата не е добре . ЗА титуляр гласят младия Джо Харт , който няма опит , а пък другите Дейвид Джеймс и Робърт Грийн не са достатъчно класни.

# 59
ЗА Бразилия не съм съгласен . В момента имат страхотна конкуренция на вратата. Най- добрия вратар в Европа в момента Жулио Сезар от Интер , Александър Мараньон Дони - от Рома , Еурельо Гомеш - от Тотнъм , Касио Рамош - от ПСВ , Елтон от Порто и като добавим и колебливия Дида и други таланти от Бразилия вече тодзи проблем не стои пре дтях.

Общи условия

Активация на акаунт